Προς το περιεχόμενο

αγορα dsrl ως αρχαριος

johny135

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sory για το σχετικά off topic... πείρα την P900 από media και με 70-75 ευρο μου λέει μπορώ να πάρω εγγύηση +2 ή +3 σε ότι συμβεί ακόμα και να ευθυνομαι εγώ... ξέρετε τι ισχύει για κάτι τέτοιο εφόσον ο εισαγωγέας είναι ένας??? Φυσικά δεν το έκανα γιατί το ένιωθα σαν -νταβατζιλικι-...

Εαν τα εχεις τα δινεις και παιρνεις επεκταση εγγυησης.

Αυτο ειναι επεκταση εγγυησης του μαγαζιού ως επιχειρηση και ωφείλει το ίδιο με δικά του εξοδα να σου επισκευάσει ή να σου αντικαταστήσει την μηχανή με αλλη ίδια ή καλύτερη. Δεν εχει σχεση με αυτο η αντιπροσωπία. Πληρωσα το Public για επεκταση εγγυσησης σε TV και tablet και τα λεφτά τους τα έβγαλαν αλλιως θα εκλαιγα σημερα διπλά. Ειδικα σε ψηφιακες φωτογραφικές πολλα μπορουν να πανε στραβα μετα την εγγυηση και συνηθως η επισκευη δεν συμφερει...

Get it

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλαισιο

- D3300 & 18-55 AF-P : 349€

- D3300 & 18-55 AF-P VR : 399€

- D3400 & 18-55 AF-P : 449€

- D3300 & 18-55 AF-P VR + 55-200 AF-S VR : 499€

Η τιμή της D3400 ειναι με τον AF-P χωρίς VR (image stabilization) οποτε στην πραξη ειναι +100€ πανω απο την αντιστοιχη D3300 και σιγουρα δεν αξιζει.

O 18-55 AF-P VR κοστιζει μονος του καινούργιος 90€ και τον 55-200mm τον βρισκεις ελαχιστα μεταχειρισμενο ακομη και απο κατάστημα με περιπου 100-120€

-----

Η προσφορά της Media Markt ειναι πιο καλη:

D3300 & 18-55 AF-P VR : 399€

Ιδια τιμη με επιπλεον δωρο τριποδο, τσαντα και καρτουλα μνημης. Δεν ειναι καποιας ιδιαιτερης ποιοτητας αλλα θα βολεψουν για αρχη και ειναι ιδια τιμη

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_nikon-d3300-black-φακός-af-p-dx-18-55-mm-vr-vba390k008-1177844.html

δηλαδη λες την τελευταια που προτινες απο τα media?

Μόνο και μόνο για λόγο κυκλοφορίας του τελευταίου μοντέλου και εφόσον δεν υπάρχει χρηματικος περιορισμός στην 3400 ( πες την βαρέθηκες θες να πάρεις άλλη την σπρώχνεις πιο εύκολα) διαφορετικα δεν έχει διαφορες

Sory για το σχετικά off topic... πείρα την P900 από media και με 70-75 ευρο μου λέει μπορώ να πάρω εγγύηση +2 ή +3 σε ότι συμβεί ακόμα και να ευθυνομαι εγώ... ξέρετε τι ισχύει για κάτι τέτοιο εφόσον ο εισαγωγέας είναι ένας??? Φυσικά δεν το έκανα γιατί το ένιωθα σαν -νταβατζιλικι-...

δηλαδη λες να παρω την 3400 με προυποθεση οτι θα την πουλησω πιο καλα? δεν ξερω αν καλη λογικη αυτο... το θεμα ειναι ομως να ειναι και καλυτερη απο την 3300. πιο πανω ειπαμε οτι καλυτερα 3300. οποτε δεν ξερω αν θα αξιζε να παω στην 3400

Επεξ/σία από johny135

Απο τις σημερινες επιλογες εγω αυτη της Media Markt θα επελεγα με την D3300 & 18-55 AF-P VR στα 399€.

Εαν εισαι Αθηνα μπορει να βρεις αναλογη (ή και χαμηλωτερη τιμη) κανοντας μια γυρα στα γνωστα μαγαζια φωτογραφικων που και αυτα ακολουθουν και κανουν το αναλογο σκοντο.

Μαλιστα παντα θα προτιμουσα να ψωνισω απο τετοια μαγαζια (εαν δεν υπηρχαν μεγαλες διαφορες τιμης) για λογους υποστηριξης αλλα και γιατι και αυτα συνηθως σε υποστηριζουν καλυτερα σε οτι χρειαστεις μετα.

• Like 1

Πολύ σωστό αυτό παιδιά, στηρίξτε όσο μπορείτε και όποτε μπορείτε τα εξειδικευμένα καταστήματα φωτογραφικών. 99% θα πάρετε ίδιες τιμές ή καλύτερες αλλά και απείρως καλύτερη υποστήριξη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα, ημουν εκτος Αθηνων αυτες τις μερες λογω γιορτων και το αφησα τελειως το θεμα...θα το δω ωστοσο μεσα στη βδομαδα για να μην τελειωσουν και οι προσφορες. Αυτο που λετε για τα μικρα μαγαζια ναι οκ συμφωνω, αλλά πιο κοντα μου εχει και media και πλαισιο. ενω τα μαγαζια του σκρουτζ πρεπει να παω απο κοντα σε 1-2 και δεν ειναι και διπλα μου, για να δω αν θα μου κανουν κατι καλυτερο και πιθανον μιας και ειναι ηδη προσφορα να μην ριξουν ουτε ενα ευρω παρακατω την τιμη, που αφου ειναι προσφορα δεν νομιζω να κοβουν ουτε ευρω 100%.  τωρα αν τηλεφωνικα μου ελεγε για καλυτερη τιμη σιγουρα θα πηγαινα, αλλά και τηλεφωνικα δεν νομιζω να λενε. θα δοκιμασω ωστοσο. αλλιως θα παω στα κοντινα μου πλαισιο ή μεντια (γιατι ειναι κοντα μου οχι για κατι αλλο) αλλωστε εχω παρει απειρα πραγματα απο σκρουτζομαγα.
στο θεμα μας τωρα, ειδα μια τιμη που δεν την ειχα δει οταν εγραφα την προηγουμενη φορα. εκτος απο την D3300 που αναφερθηκαμε, ειδα και την 3400 στα 360 πλεον πιο κατω απο τα 400 που την ειχε οταν ανοιξα το θεμα. http://www.mediamarkt.gr/el/product/_nikon-d3400-af-p-18-55-mm-f3-5-5-6g-black-kit-vba490-k002-1190860.html

εχει καποια διαφορα η συγκεκριμενη σε φακο? σε σχεση με την D3300 που εχει το πλαισιο ας πουμε? αν ειναι ιδιες, μηπως αξιζει αυτη? ή  η D3300 ειναι πιο καλη?

Επεξ/σία από johny135

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η συγκεκριμενη προσφορα υπηρχε αλλα ειναι με τον φακο χωρις VR (οπτικη σταθεροποιηση).

Μιλαμε για βολτα σε κλασικα μαγαζια μονο φωτογραφικων ειδων επώνυμα και με μεγαλη ιστορια συνηθως στον χωρο και οχι ιντερνετομαγαζα. Εαν πας απο κοντα παντα κανουν καλυτερες τιμες σε σχεση με τις αρχικες. Απο εξυπηρετηση δεν το συζητω οτι ειναι πολυ καλυτερα σε οτι χρειαστεις

Επεξ/σία από SeNNinhA

αρα η D3300 ειναι καλυτερη προσφορα ε?

σε ποιο μαγαζι θεωρεις οτι αξιζει να κανω μια ερωτηση για την τιμη? αν μπορεις, στειλε μου pm αμα θεωρειτε διαφημιση εδω.

Δεν ειμαι απο Αθηνα αλλα ειναι αρκετα τα κλασικα εκει. Τα εχω ξεχασει τωρα γιατι εχω φυγει. Θα τα βρεις και στο ιντερνετ. Οπως σου ειπα γιατι, θεωρω την D3300 ελαχιστα καλυτερη μηχανη σαν συνολο απο την D3400. Προσωπικη αποψη βεβαια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ok ευχαριστω, θα το ψαξω και βλεπω απο που θα γινει η αγορα τελικα..ευχαριστω παντως

Επεξ/σία από johny135

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...