SeNNinhA Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Εγω παντως θα επαιρνα την D3300 με τον AF-P 18-55 VR ειναι μακραν η καλυτερη entry level DSLR αυτη τη στιγμη. Σωστα αλλα το προβλημα ειναι τα time lapse και η φθορα του κλειστρου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Μπορει να γραψει βιντεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johny135 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Σωστα αλλα το προβλημα ειναι τα time lapse και η φθορα του κλειστρου αυτο με τη φθορα, αν χρειαστει δεν το καλυπτει η εγγυηση? Μπορει να γραψει βιντεο γινεται και με βιντεο ισχυει, αλλά το καλυτερο αποτελεσμα ειναι με φωτογραφιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blu3_orion Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 αυτο με τη φθορα, αν χρειαστει δεν το καλυπτει η εγγυηση? γινεται και με βιντεο ισχυει, αλλά το καλυτερο αποτελεσμα ειναι με φωτογραφιες. Δεν στο καλυπτει η εγγυηση εννοειται αλλα στην ουσια ολες οι DSLR εχουν ενα χρονο ζωης για το κλειστρο αναλογα το μοντελο (συνυθως φτανει παραπανω απο το κανονικο) Οποτε αν η μηχανη σου ειναι για 100,000 και για ενα timelapse θελεις 500 κλικ, ε ενταξει απεχει, αλλα οσο να ναι με 1 ενεργεια του τρως 1/200 απο το χρονο ζωης του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gasantony Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Εμένα μόλις ήρθε η Nikon d5200 ,με τσαντα , καρτα SD , και τον 18-55 φακό , οριακά κατω από τα 500 . Οπως πρότειναν τα παιδια παραπάνω και τους άκουσα με κλειστά μάτια !! Πιστευω ειναι μια τιμια επιλογη , και με έαν καλό φακό αργότερα το σετ ειναι παραπάνω από αξιοπρεπές !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blu3_orion Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Καλοριζικη, θα την κατα ευχαριστηθεις!!! Περιμένουμε να δούμε φωτογραφίες :) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrStein Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Καλες ληψεις! Σιγουρα θα την ευχαριστηθεις. Χτυπα και ενα τριποδο οποτε μπορεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gasantony Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 εχω τριποδο !! ξεκινησα τις νυχτερινες δοκιμές , σε πολύ καλό επίπεδο , αλλά έχω δρομο ακομα !! Παλευω με τις ρυθμισεις για ενα αποτέλεσμα που να μπορώ να δειξω ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blu3_orion Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξερω τι τραβας, αλλα αν ειναι κατι σε τοπιο, πολη θα δοκιμαζα τα εξης: 1. Αυστηρα ληψη σε RAW 2. A priority, με f εως η ταχυτητα να ειναι max 30sec Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gasantony Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ναι για την ώρα δεν έχω πάει στο βουνό , (άσε που έχει συννεφιά !) . Κάνω δοκιμες στην πόλη από την ταράτσα.Ολες με τρίποδο και τηλεχειριστηριο . Για την ώρα κάνω δοκιμές σε Μ δοκιμάζοντας διαφορα ISO και ταχυτητες.Θα κάνω τη δοκιμή που μου είπες , σήμερα. Αλλες διαπιστώσεις : Η μηχανή είναι αρκετά ελαφρυα, και τα χειριστήρια είναι ακριβώς εκει που πρέπει και δεν τα ψάχνεις στο σκοτάδι. Ακόμα και στο Auto βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες , και σε δυσκολες συνθήκες . Πρόσωπα και πορτραιτα ειναι εκπληκτικά.Καλή αυτονομία έχει και η μπαταρία . Πιστέυω οτι με ένα wide και φωτεινότερο φακό η δουλειά θα γινόταν ευκολότερα . Στά άμεσα σχέδια και ένας τηλεφακός για τα υπέροχα πουλιά της Βιστωνίδας !! Θέλω πολλά μάλλον !! ΥΓ. το τελικο μου ζητούμενο αποτέλεσμα είναι αυτό .. καμιά ιδέα για τις ρυθμίσεις στη δικη μου μηχανη ? εαν γίνεται... Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2016 από gasantony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 ωιμε αυτο μαλλον εχει υπερ ευρυγωνιο φακο και μαλιστα αρκετα ανοιχτο 1.8 τουλαχιστον με τη δικια σου μπορεις να παρεις κατι παρομοιο, αλλα οχι τοσο ευρυγωνιο, εκτος κι αν κανεις πανοραμα...αλλα μαλλον θα καταληξεις με star trails δοκιμασε τεζα ανοιχτο διαφραγμα φακου, στο πιο ευρυγωνιο, ισο 800 και ταχυτητα μερικα δευτερολεπτα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blu3_orion Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Λοιπον κοιταξε.... ο πηχης που εχεις βαλει ειναι πολυ ψηλα...... Αλλα κι εγω ετσι ειμαι ασχετα απο το τελικο αποτελεμα :P Ας κανουμε λοιπον ενα reverse engineering στην παραπανω φωτογραφια.... Επειδη το πλανο ειναι πολυ μεγαλο θα ελεγα οτι ειναι photostich δλδ πχ τρεις- τεσσερις καθετες εκθεσεις ενωμενες Πιθανοτητα ειναι διπλο photostich δλδ με διπλες εκθεσεις, μια τριαδα για το foreground (γαλαξιας) (πχ ISO2000, f1.8, 30s) μια για το backround (βραχια) (πχ ISO100, f1.8 >30s) Για τα παραπανω χρειαζεσαι L- bracket ακριβειας (με ακριβεια μοιρων) για να βγαλεις τις 3+3 ληψεις Το θετικο ειναι οτι ο 35αρης 1.8 DX ειναι φθηνος και κανει παπαδες. Για την τεχνικη, θα φας πολλες ωρες σιγουρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gasantony Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση !! Τα ονειρα υπάρχουν ακριβώς γι'αυτό !! Ενδιαφέρον οτι ο φακός είναι φθηνός . Το αποτέλεσμα σίγουρα θα μου πάρει .... μήνες !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blu3_orion Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Εγω δεν εχω τολμησει καν να το δοκιμασω.... παροτι εχω και L bracket και τον 35 και ιντερβαλομετρο.... με μια προχειρη σκεψη θα χρειαστω καμια ωρα για να εχω ενα αμφιβολο τελικο αποτελεμα.... αλλα καποια στιγμη θα το δοκιμασω, δεν ειναι και ο γαλαξιας ολη την ωρα προχειρος και αυτο ειναι το πιο δυσκολο... θελει πολυ μελετη για να τον πετυχεις στο σημειο που θελεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gasantony Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Ενα θέμα είναι ο καιρός !! Τώρα θα δοκιμάσω με τον υπάρχοντα εξοπλισμό και ας μην ειναι wide !! Nα δώ τα πρώτα αστέρια σιγά-σιγά στις φωτογραφίες μου ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα