voltmod Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 H εταιρεία ερευνών αγοράς Kantar Worldpanel δημοσίευσε την έκθεση της για το τρίτο τρίμηνο του 2016, και μαζί όλα τα δεδομένα για τις τάσεις στην αγορά των smartphones. Σύμφωνα με την τελευταία της έκθεση, τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus σημείωσαν μεγάλη εμπορική επιτυχία στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχοντας μερίδιο στις πωλήσεις 17,1% ακολουθούμενα από την προηγούμενη γενιά iPhone 6s. Τα παραπάνω, οδήγησαν το iOS στο να αποκτήσει μερίδιο 34,2% στις ΗΠΑ για το τρίτο τρίμηνο του 2016, πέντε δηλαδή ποσοστιαίες μονάδες μεγαλύτερο από τα αποτελέσματα του ίδιου τριμήνου πέρυσι. Η Samsung σημείωση πτώση 4,1 ποσοστιαίων μονάδων από έτος-σε-έτος, και τώρα βρίσκεται στο 33,8% της αγοράς, και μαζί της παρέσυρε από ότι φαίνεται και το Android, που σήμερα κατέχει ποσοστό 63,4% (μειωμένο σε σχέση με το 66,7% του τρίτου τριμήνου του 2015). Στην Μ. Βρετανία τα ποσοστά είναι ελαφρώς διαφορετικά, και το iPhone 7 κυριάρχησε τον Σεπτέμβριο με ποσοστό 15,1% στις πωλήσεις ενώ το iPhone SE σημείωσε αναπάντεχα μεγάλη εμπορική επιτυχία με ποσοστό 8,5% στις πωλήσεις. Χάρη στα παραπάνω, το iOS σημείωσε αύξηση 2,4 ποσοστιαίων μονάδων από έτος-σε-έτος και βρέθηκε στο 40,6%. Η αγορά της Μ. Βρετανίας ήταν και η μοναδική που η Samsung κατέγραψε οφέλη, έχοντας ποσοστό 30,4%. Στην αγορά της Κίνας, τα πράγματα για την εταιρεία από το Cupertino δεν πηγαίνουν και τόσο καλά όσο στις υπόλοιπες αγορές, και το ποσοστό της μειώθηκε κατά 4,8 ποσοστιαίες μονάδες από έτος-σε-έτος και βρίσκεται στο 14,2%. Το Android από την άλλη κέρδισε 7,7 ποσοστιαίες μονάδες και βρέθηκε στο 85,7% ενώ τα Windows Mobile… εξαφανίστηκαν κυριολεκτικά. Site: GSMArena
akadia Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Το λογισμικο απο πανερι πηγε 34% σε δυο χωρες. Υπαρχουν χωρες με 24% ιος,αυτα δεν τα λεμε?
G1O Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 ποιος θα αγορασει στην κινα apple ?εκει ο κοσμος θελει 15 μηνες μισθους για ενα τηλεφωνο της apple,εκτος αυτου παιρνει καποιο xiaomi πχ mi mix που ειναι ανωτερα με τιμες 70 τοις εκατο πιο κατω εκει. γενικοτερα τα ποσοστα της apple κατεβαινουν στον κοσμο οταν δουλευει τον κοσμο με τεχνολογια 3 ετων πισω και bezels 2010,που ειναι αυτος ο χαμος οπως πριν λιγο καιρο που περιμενανε να παρουν τα νεα iphone 2 και 3 μερες εξω απο τα καταστηματα; 2
coffeex Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 ενώ τα Windows Mobile… εξαφανίστηκαν κυριολεκτικά. 2,9% => 0% αυτά βλέπει ο Νουτέλας....
ospithas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Οριστε. Ο αλλος καταλαβε πως στη κινα ο μισθος δεν φτανει για το iphone 1
G1O Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Οριστε. Ο αλλος καταλαβε πως στη κινα ο μισθος δεν φτανει για το iphone εσυ δεν το ξερες; τι σπιθας εισαι; 1
KAKADI Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Φίλε Κίνα έχεις πάει;; εγώ έχω μείνει εκεί για αρκετό καιρό για να έχω άποψη.. και ναι υπάρχει φτωχια.. Αλλα υπάρχει και πολύ πλουτοκρατια.. Ειδικά στις πόλεις.. Πίστεψε με έχουν λεφτά για iphone.. Κατι άλλο παίζει στη χώρα των κοντά 3 δις που facebook, YouTube, Skype, viber είναι λογοκριμενα... 4
load Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Το αρθρο θα επρεπε να λεγεται μονοπωλιο απο apple και google πλεον το 2016. 1
AntiCambeR Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Η Κίνα ρε μάγκες γιατί εξηγείτε ετσι; Επειδή δεν βγαίνουν για καφέ. 10
KnightRider Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Μ'αρέσει που πλασάρουν τέτοια είδηση λες και έγινε επανάσταση ,σιγά το τρομερό ποσοστό - κάνουν λες και ξεπέρασαν το Android σε πωλήσεις !!! Αν και κάτι μου λέει ότι είναι λίγο ψεύτικη είδηση γιατί δεν βλέπω πουθενά να υπάρχουν τόσες ουρές με τόσο πολύ κόσμο για να πάρουν iPhone7 !!!
coffeex Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Φίλε Κίνα έχεις πάει;; εγώ έχω μείνει εκεί για αρκετό καιρό για να έχω άποψη.. και ναι υπάρχει φτωχια.. Αλλα υπάρχει και πολύ πλουτοκρατια.. Ειδικά στις πόλεις.. Πίστεψε με έχουν λεφτά για iphone.. Κατι άλλο παίζει στη χώρα των κοντά 3 δις που facebook, YouTube, Skype, viber είναι λογοκριμενα... Ίσως είναι η μόνη χώρα που δεν παρακαλά τις ξένες επιχειρήσεις να πάνε εκεί.... Αν κάποια εταιρία θέλει να κάνει εκεί επενδύσεις θα πρέπει να πάρει τσ$#%#$ από την κυβέρνηση και όχι το ανάποδο που γίνεται σε όλες τις άλλες χώρες. Είναι μεγάλη αγορά οπότε γλεντάει όπως θέλει τις ξένες εταιρίες. 1
Heybro Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Φίλε Κίνα έχεις πάει;; εγώ έχω μείνει εκεί για αρκετό καιρό για να έχω άποψη.. και ναι υπάρχει φτωχια.. Αλλα υπάρχει και πολύ πλουτοκρατια.. Ειδικά στις πόλεις.. Πίστεψε με έχουν λεφτά για iphone.. Κατι άλλο παίζει στη χώρα των κοντά 3 δις που facebook, YouTube, Skype, viber είναι λογοκριμενα... Τι πληθυσμο εχει η Κινα? 1.357 Δις βλεπω εγω και αλλα τοσα εχει η Ινδια https://www.google.gr/#q=%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B1+%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CF%85%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82 Το ποσοστο του ios θα συρρικνωνεται συνεχεια μεχρι να παει στο 5-7%.Το 16% που ειχε ηταν φουσκα που σιγα σιγα σκαει.Φυσικα παντα θα εχει τα περισσοτερα κερδη λογω των υπερκοστολογιμενων προϊοντων που βγαζει και του store της που ξεζουμιζει τους developers με αυτα που περνει απο τις πωλησεις εφαρμογων. 1
Jophiel Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Σαν να ζούμε τη μέρα της μαρμότας... Αρκεί να δει κάποιος ένα άρθρο που μιλάει για ποσοστά Apple και τα έχει δει όλα... Λες και νοιάζει τον καταναλωτή το πόσο ποσοστό έχει η μια ή η άλλη εταιρεία. Το θέμα είναι να μην υπάρχουν μονοπώλια... Πράγμα που δε βλέπω. Αυτό που βλέπω είναι 2 μεγάλες εταιρείες να κάνουν τη δουλειά τους, βγάζοντας εκατομμύρια καθημερινά και ταυτόχρονα εκατομμύρια κόσμου να λογομαχούν καθημερινά στα διαφορά forums ανά τον κόσμο, προσπαθώντας να υποστηρίξουν τα συμφέροντα των εταιρειών αυτών και να υπερασπιστούν την εικόνα τους. Θα νόμιζε κάποιος ότι οι εταιρείες αυτές τους προσφέρουν τα προϊοντα τους χωρίς κάποιο τίμημα και νοιωθουν ηθική τους υποχρέωση να τις υπερασπιστούν απέναντι σε όσους τις "κακολογούν"... Δεν υπάρχει ουσιαστικός ανταγωνισμός, αφού έχουν μοιράσει το καταναλωτικό κοινό και η καθεμία απευθύνεται στο δικό της, χωρίς να μπαίνει στα χωράφια της άλλης. Ο μόνος ανταγωνισμός είναι στο μυαλό των ανθρώπων. Οι εταιρείες, όπου μπορούν, δεν ανταγωνίζονται η μια την άλλη, γιατί ο ανταγωνισμός τους χαλάει το πρόγραμμα και τους αναγκάζει να βγάζουν στη κυκλοφορία αξιόλογα μοντέλα και σε καλές τιμές για τον καταναλωτή. Αυτό δε τους συμφέρει. Στα της είδησης: τα ποσοστά της Apple είναι λογικά τόσο στις ΗΠΑ, εκεί ήταν πάντα ισχυρή, όσο και στην Κίνα, όπου πολεμήθηκε από την κυβέρνησή της στο παρελθόν, αλλά και από την απίστευτη πληθώρα εγχώριων προϊοντων που καλύπτουν τις περισσότερες ανάγκες και καταλαμβάνουν ένα ευρύτατο φάσμα τιμών. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2016 από Jophiel 4
Pseudonymo1212 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Ωραία είδηση! Ακόμα και στο Αμέρικα, το Android κυριαρχεί με ποσοστό 75%+ Δεν το ήξερα... γιατί στο Αμέρικα είναι και πολύ πρόβατα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα