Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω αρκετά προγράμματα ανοιχτά και θα αργήσω να ολοκληρώσω την εργασία μου και να κάνω shut down

όμως θέλω να αποσυνδέσω έναν υπάρχοντα εσωτερικό slave sata ii δίσκο και να βάλω στη θέση του έναν καινούργιο

μπορώ να κάνω hybernate (δηλαδή αποθήκευση του windows session στο δίσκο και power off), να αλλάξω τους δίσκους και μετά να μπω windows ή θα φάω bsod?

γενικά κατά το power on μετά από hybernate κάνει κανονικά boot οπότε hardware wise δεν θα πρεπε να χει πρόβλημα αλλά τι γίνεται με τα windows 7;

ευχαριστώ

Δημοσ.

Αν υπάρχουν ανοιχτοί δείκτες χειρισμού στον δίσκο που θέλεις να αλλάξεις θα έχεις σίγουρα κάποιο θέμα. Αν ο δίσκος είναι μόνο backup και δεν έχει τίποτα που να τον απασχολεί τότε μπορεί και να μην έχεις πρόβλημα αλλά δεν είναι και 100% σίγουρο αυτό.

Για να είσαι απόλυτα σίγουρος πρέπει να κάνεις κανονικά τερματισμό.

Δημοσ.

το ψαξα λίγο και λογικά δεν πρέπει να υπάρχει θέμα ακόμη και χωρίς AHCI αλλά επειδή δεν βρήκα κάπου 100% επιβεβαίωση, έκανα αναγκαστικά shut down

μετά έκανα βλακεία όμως, αντί να αποσυνδέσω έναν άλλο slave για να εγκαταστήσω τον καινούργιο δίσκο, κατά λάθος αποσύνδεσα το boot disk με αποτέλεσμα να κάνω boot από δίσκο που πιθανόν είχε virus

ο κανονικός boot disk δεν ήταν συνδεδεμένος καν μεν αλλά φοβάμαι μήπως το virus είναι mbr virus

γενικά δεν εγκαθιστώ anti virus στα pc μου, υπάρχουν εργαλεία online που μπορώ να χρησιμοποιήσω σε αυτήν την περίπτωση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...