lefti5 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα στην παρέα του insomnia. Πέρασαν 8 χρόνια από όταν έστησα το σημερινό υπολογιστή μου και είναι καιρός να τον αφήσω στην άκρη και να προχωρήσω σε ένα καινούριο σύστημα που θα ανταποκρίνεται στις σημερινές μου ανάγκες . Ζητάω λοιπόν την πολύτιμη βοήθειά σας καταχωρώντας αρχικά την παρακάτω φόρμα και παραθέτοντας στο τέλος συμπληροματικές πληροφορίες . 1.Ποσό : 1300 € τα 1300 είναι το μέγιστο, εάν έβαζα ένα ελάχιστο θα ήταν τα 1000€ 2.Χρήση : Επεξεργασία βίντεο & gaming Αναφορικά με την επεξεργασία θα χρησιμοποιήσω το απλό δωρεάν και εύχριστο Gopro studio (δεκτές και άλλες προτάσεις , άλλωστε δεν πρόκειται για επαγγελματική χρήση αλλά με ενδιαφέρει να γίνεται πολύ άνετα η δουλειά μου γιαυτό και είναι σχετικά υψηλό το badget ) Για το gaming δεν θα παίξω ποτέ πολύ απαιτηκά παιχνίδια, θέλω όμως max settings σε world of warcraft και heroes of the storm . 3. Οθόνη Στη σύνθεση δεν συμπεριλαμβάνεται αγορά οθόνης. Το σύστημα θα υποστηρίζει τις 2 οθόνες μου τις οποίες μελλοντικά θα αντικαταστήσω . 4. ποντίκι & πληκτρολόγιο Στη σύνθεση δεν συμπεριλαμβάνεται αγορά ποντικιού , ηχείων , ούτε πληκτρολογίου. 5. Τοποθεσία Δυτική Μακεδονία 6.Κατάστημα & συναρμολόγηση Ελέυθερη επιλογή από αξιόπιστα καταστήματα (ηλεκτρινικά ή μη ) μόνο εντός Ελλάδας 7. Λειτουργικό Διαθέτω ήδη αγορασμένα windows 10 64bit επομένως το λειτουργικό δεν συμπεριλαμβάνεται στη σύνθεση. Κλείνω αναφέροντας ότι αναγνωρίζω πως ενδεχομένως η δουλειά μου γίνεται με μικρότερο badget , με ενδιαφέρει όμως επιλογή αξιόπιστου hardware , επομένως επιλέξτε κομμάτια που με βάση την εμπειρία σας , κρίνετε πιο ποιοτικά . Επίσης θα ήθελα στις προτάσεις να συμπεριλαμβάνονται τα παρακάτω χαρακτηριστικά . Γενικά χαρατηριστικά. 8. 1 HDD (1 TB ) + 1 SSD (άνω των 250 gb ) 9. 16 GB ram 10. Liquid cooling 11. Tower "ευρύχωρο" και αθόρυβο. 12. Ίσως και κάποιο ups , όχι τόσο για την αυτονομία αλλά περισσότερο για προστασία από πτώσεις τάσης Σας ευχαριστώ εκ' των προτέρων όλους για το χρόνο σας.
jeandoumpier Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Από vision studio Θεσσαλονίκης, το οποίο κάνει συναρμολόγηση και στα στέλνει. Σου έβαλα i7 6700 με μεγάλη επιφύλαξη, και αυτό διότι νομίζω πως για το Go Pro studio που σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις είναι προτεινόμενος ο i7 αλλά αν κάποιος το χρησιμοποιεί και θεωρεί πως δεν ισχύει, μπορεί να προτείνει κάποιον φθηνότερο επεξεργαστή.Βέβαια, το budget ευτυχώς μας το επιτρέπει. Στην σύνθεση επίσης δεν προτίμησα ανεξάρτητη κάρτα, καθώς θεωρώ πως η ενσωματωμένη του 6700 θα ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των παιχνιδιών που παίζεις (wow,heroes of the storm).. Επίσης για ssd προτίμησα 500άρη, έναν από τους καλύτερους ssd - τον evo 850. Αυτά. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2016 από jeandoumpier
Valorinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Υδροψυξη και κλειδωμένος επεξεργαστής,θα μας πάρουν με τις πέτρες ! 1
jeandoumpier Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Λάθος εκ παραδρομής, είχα επιλεξει ξεκλειδωτο επεξεργαστή & μετά τον αλλαξα,ομως ξέχασα να βγαλω & την υδροψυξη. Διορθώθηκε η σύνθεση και μπήκε ψύκτρα αντί υδρόψυξης. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2016 από jeandoumpier
jimakos234 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα, απο Visionstudio θα σου προτεινα τα παρακατω. ωραιο κουτι-ευρυχωρο. Εχω βαλει Χeοn , καθως πρακτικη διαφορα με τον ι7 δεν εχει, 470 για τις οθονες (και η 1050τι δεν αξιζει 200ευρω) Τροφ με 10 χρονια εγγυηση,500 ssd+1 TB hdd. δεν χρειαζεται υδροψυξη, εκτος αν κανεις ο/c Που δεν διευκρινησες, σου εβαλα μια αθορυβη ψυκτρα αντι αυτου. Απο ups δεν ξερω, οποτε ας σου προτεινει καποιος γνωστης επ αυτου. @lefti5 1
Valorinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Στο πρωτο build με την ψυχτρα δεν εχω βαλει ups επειδη δεν γνωριζω ! Aν δεν σε πειραζει να υπερβεις τα 1300 ευρω καλως,διαφορετικα θα πρεπει ειτε να πας σε 6600κ για να χωρεσει το ups ειτε να βαλεις φθηνοτερη καρτα γραφικων οποτε και rip max settings.Μια αλλη λυση για να γλιτωσεις λεφτα και να κανεις την δουλεια σου ειναι να πας σε ι7 6700 χωρις υδροψυξη οπως στο 2ο build που προσθεσα ( ~ 1160 ευρω χωρις ups + HDD ) Αν δεν σε πειραζει να περασεις τα 1300 ευρω συμβουλεψου το πρωτο build διαφορετικα δες και το δευτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα