Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

βάζω το θέμα σε αυτό το section γιατί δεν είμαι σίγουρος αν είναι θέμα monitor ή κάτι άλλο.

Σήμερα λοιπόν χρειάστηκε να αλλάξω την θέση του υπολογιστή στο δωμάτιο, συνεπώς το μόνο που έκανα ήταν να κλείσω το pc κανονικά, έκλεισα το πολύμπριζο, αποσύνδεσα τα πάντα, και μετά τα συνέδεσα πάλι από την αρχή όπως έχω κάνει δεκάδες φορές.

Το πρόβλημα που παρατήρησα σχεδόν αμέσως από την στιγμή που έθεσα το pc πάλι σε λειτουργία, ήταν ότι στο άσχετο η οθόνη χάνει την εικόνα της για 3-4 δευτερόλεπτα και μετά επανέρχεται από μόνη της κανονικά. Λέω χάνει την εικόνα της επειδή δεν σβήνει το λαμπάκι του power της, απλά μαυρίζει και επανέρχεται ξανά.

Το σύστημα είναι αυτό της υπογραφής μου. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει; Να έκανα καμιά πατάτα εγώ κατά την αποσύνδεση και την επανασύνδεση;

Δημοσ.

Καλησπερα,

ελενξε οτι τα καλωδια ρευματος και εικονας πατανε σωστα δεν εχει στραβωσει καποιο πινακι στις συνδεσεις και στις δυο μεριες..

τσεκαρε αν παταει η καρτα σωστα στη μητρικη και εαν το κανει σε ολες τις εξοδους για παραδειγμα..

και γραφεις παλι πισω εαν δεν...

και το μονιτορ εαν γυρναει σε εργοστασιακες ρυθμισεις αφαιρεσετο και για λιγο απο το ρευμα να μηδενισει..

και περνας και γιατη καρτα τους τελευταιους οδηγους απο το επισημο site μηπως και..

Δημοσ.

Έκανα όλα όσα είπες. Όταν όμως πήγα να κλείσω το pc για να κάνω έλεγχο στα καλώδια και στην κάρτα γραφικών, κάνοντας κλικ στην έναρξη για να πατήσω τερματισμό, το pc πάγωσε και έκανε μόνο του restart. Επίσης λίγα λεπτά πριν γίνει αυτό, πληκτρολογούσα στην έναρξη για να βρω κάποιο πρόγραμμα και το σύστημα δεν επέστρεφε κανένα αποτέλεσμα.

Για την ώρα, έχω κανά 10λεπτο που είναι αναμμένο, δεν έχει βγάλει κάτι. Όχι πως μου λέει τίποτα αυτό, γιατί και πριν δεν ξεκίνησε να το κάνει αμέσως. Το pc μέχρι να γίνει αυτή η σύνδεση και επανασύνδεση δεν μου είχε βγάλει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Δημοσ.

Κατι εχει κουνηθει εφοσον τσεκαρες για παραβιασεις στα καλωδια βυσματα που ειναι στη θεση τους οποτε τσεκαρε τη κατασταση λειτουργικου και δες και το δισκο αν ειναι μηχανικοςαν κουνηθηκε αυτιο μπορει να γινει απο αυτον και γραφεις παλι δες επειδη δε σου εκνα search με αυτη την εννοια..

Δημοσ.

Θέμα drivers μου μοιαζει μιας ομως λογικα θα εχεις με gforce experience τα τελευταια drivers μάλλον κουνηθηκε ο σκληρος ή τα εχει παιξει.

ΥΓ: ΟΙ WD σκληροι ή θα τα παιξουν ξαφνικα μεσα σε 2 χρονια ή θα λειτουργουν για παντα. Εχω ακομα τον IDE 1.2GB HD απο το πρωτο μου pc 16ετιας και ακομα πεζει το θηριο!

Δημοσ.

Παιδιά θέμα drivers δεν είναι, πριν σας είπα δεν είχα κανένα θέμα. Αλλά και πάλι, άλλαξα drivers και το ξαναέκανε.

Ο σκληρός που βρίσκεται τουλάχιστον το λειτουργικό, είναι ssd. Μπορείτε να δείτε το σύστημα ακριβώς στην υπογραφή μου. Και μηχανικός να ήταν όμως, δεν του έκανα τίποτα περίεργο. Το αποσύνδεσα, το κατέβασα κάτω από το γραφείο με όσο μεγαλύτερη προσοχή μπορούσα και το συνέδεσα πάλι. Το tower δεν το άνοιξα καν, απλά απέξω του έριξα ένα ξεσκονισματάκι των 10 δευτερολέπτων.

edit: Η εικόνα των δίσκων από το hd sentinel είναι ακριβώς η ίδια, δεν δείχνει να έχει αλλάξει κάτι. Οι θερμοκρασίες είναι επίσης κανονικές όπως ήταν και πριν.

Δημοσ.

Aπλα δοκιμαζεις μια αλλη οθονη απο φιλο εαν ειναι δυναον και λυνεις το γριφο στο Βολο να κοιτας στην οθονη ή να κοιταξεις το πυργο και τα υπολοιπα ή λογισμικο ότιδηποτε αλλο.. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...