orestis000 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα, Έχω το 16.10 και έχω το εξής πρόβλημα: το thunderbird δεν μου εμφανίζει στο indicator ούτε πόσα νέα εμαιλ έχω ούτε το εικονίδιο αλλάζει χρώμα. Έχω το minimize to tray άρα το thunderbird τρέχει απο πίσω συνέχεια...
orestis000 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 έχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές εμφανίζεται κανονικά το μπλε φάκελο αλλά άλλες φορές μου βγάζει μόνο το notification bubble
chek2fire Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Φαντάζομαι στις ρυθμίσεις του thunderbird έχεις επιλέξει το κουτάκι που λέει για της ειδοποιήσεις νέων μηνυμάτων?
orestis000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 ναι, και μερικές φορές δουλεύει... άλλες όχι
in2dark Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δυστυχως το tb ειναι οτι ναναι στο θεμα ειδοποιησεων... Λειπει ενας αξιοπρεπεστατος email client στο ubuntu. Μιλαω για επαγγελματικη χρηση 1
mad-proffessor Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Περισσοτερες πιθανοτητες υπαρχουν με evolution, λογικά με εγκατασταση καποιων ακομη πακετων. Ειδικα καποιος που εχει gnome ή παραπλησιο desktop environment. Εχει να κανει με το γεγονος οτι το evolution υλοποιει dbus interface και οι ειδοποιησεις στο λινουξ χρησιμοποιουν dbus. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα