thelegend Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Την καλησπέρα μου στην ομάδα! Ενδιαφέρομαι για το Xiaomi redmi 3s με τα 3gb ram στα 120ευρώ από geekbuying. Έχετε να μου προτείνεται τίποτα πιο value for money σε αυτο το εύρος τιμής; Το κύρια κριτήριά μου είναι: -η αξιοπιστία! δηλαδή όσο πιο δοκιμασμενο ειναι τοσο το καλύτερο. -Να έχει καλό σήμα με τα ελληνικά δίκτυα! ενδεικτικά: 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 100-150$ (εάν πραγματικά αξίζει, μπορώ και κάτι παραπάνω) 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): viber,messenger,lite games,pdf reader3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: μεχρι 5,5inch.4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): no problem5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ντααξ! από μέτρια και πάνω6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; no problem7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; no problem8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; no problem9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; σιγουρα11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; και εξωτερικό12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); μπα13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; αν έχει εγγύηση γιατί όχι Σας ευχαριστω όλους εκ των προτέρων!!! Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2016 από thelegend
IT chef Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Κοιτάω και εγώ κάτι παρόμοιο,με προβληματίζει η έλλειψη 800αρας στο 4g στο συγκεκριμένο.
Ntinaras Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Κοιτάω και εγώ κάτι παρόμοιο,με προβληματίζει η έλλειψη 800αρας στο 4g στο συγκεκριμένο. εχεις wind?
sts4x4 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Εδώ είσαι: http://www.vickmall.com/official-international-version-xiaomi-redmi-3s-pro-3gb-32gb-grey.html International version της συγκεκριμένης συσκευής και έχεις και Ελληνικά και OTA updates και την 800άρα μπάντα. 1
IT chef Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 εχεις wind? Όλες οι εταιρείες χρησιμοποιούν (και) την 800αρα στο lte.
thelegend Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Φίλοι μου σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τη βοήθειά σας, αλλά σας παρακαλώ αν μπορείται να μου λύσετε τις παραπάνω απορίες μου... [[ Έχετε να μου προτείνεται τίποτα πιο value for money σε αυτο το εύρος τιμής; Τα κύρια κριτήριά μου είναι: -η αξιοπιστία! δηλαδή όσο πιο δοκιμασμενο ειναι τοσο το καλύτερο. -Να έχει καλό σήμα με τα ελληνικά δίκτυα! ]]
Dantε Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Εδώ είσαι: http://www.vickmall.com/official-international-version-xiaomi-redmi-3s-pro-3gb-32gb-grey.html International version της συγκεκριμένης συσκευής και έχεις και Ελληνικά και OTA updates και την 800άρα μπάντα. Φίλοι μου σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τη βοήθειά σας, αλλά σας παρακαλώ αν μπορείται να μου λύσετε τις παραπάνω απορίες μου... [[ Έχετε να μου προτείνεται τίποτα πιο value for money σε αυτο το εύρος τιμής; Τα κύρια κριτήριά μου είναι: -η αξιοπιστία! δηλαδή όσο πιο δοκιμασμενο ειναι τοσο το καλύτερο. -Να έχει καλό σήμα με τα ελληνικά δίκτυα! ]] Αυτο που σου προτεινει παραπανω θα δουλευει μια χαρα με τα παντα. Δεν υπαρχει κατι αλλο καλυτερο σε αυτα τα λεφτα. 1
thelegend Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Είδα και το Cubot X16 S 4G , με 3GB ram. Τι γνωμή έχετε γι αυτο στα 105ευρώ από gearbest;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα