new one Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Γεια σας!εχθες αγορασα την Sony KD-49X8307C και στις επιλογες με τα δορυφορικα ειχε ολες τις επιλογες οπως Hotbird,Astra,Eutelsat 7 και Eutelsat 36 αλλα οχι ,Eutelsat 16Ε σαν επιλογη και δεν ξερω τι να κανω για να το προσθεσω.τι μπορω να κανω??πηρα στην sony αλλα μου ειπαν δεν ξερουν..οπως γνωστα τιποτα δεν ξερουν οι υπαλληλοι!!παλι καλα που υπαρχουν τα forum και το internet!!
koystado Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 μήπως φταίει η θέση του δορυφορικού πιάτου;
new one Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 μήπως φταίει η θέση του δορυφορικού πιάτου; οχι δεν φταιει αυτο,απλως στο μενου για τις επιλογες δεν μου το εχει και προσπαθω μηπως βρω καμια ρυθμιση για να το φτιαξω..το δορυφορικο πιάτο ειναι οκ αφου ειχα μια samsung smart tv αλλα επειδη το πηγα στο service για 3η φορα και εκτος εγγυησης πλεον με την ελπιδα να μου την φτιαξουν την τν αφου παρουσιασε ακριβως το ιδιο προβλημα με καθετες/οριζοντιες γραμμες
kostasbm Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 για να πιασεις ολους αυτους τους δορυφορους πρεπει απαραιτητα να εχεις πιατο κινουμενο και να ειναι ρυθμισμενο πολυ καλα μονο 1 δορυφορο θα π[ιασεις αν ειναι σταθερο ....ποσο ειναι το πιατο που ηδη εχεις???? εσυ θα επιλεξεις ποια τροχιακη θεση θα επιλεξεις...κατα τη γνωμη μου να το βαλεις στον Αστρα 19 ανατολικα γιατι εχει τα ποιο ενδιαφεροντα ξεκλειδωτα καναλια
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δε λέει αυτό. Δεν έχει το firmware του ενσωματωμένου δέκτη έτοιμο τον eutelsat στις 16. Επίσης ένα πιάτο δεν αντιστοιχεί σε μια τροχιακή θέση. Ανάλογα με το πιάτο, τις αποστάσεις μεταξύ τους και τα αντίστοιχα lnb.
kostasbm Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 αγαπητε ας δουμε πρωτα τι εχει και μετα του προτεινεις κατι εξιδικευμενο (πολλα lnb η wave frontier πιατο) ας δουμε τι εχει ο χριστιανος και μετα τα λεμε γιατι μπορει να εχει κηπο απο πιατα οπως εγω...........
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Παίρνω ως δεδομένο πως έχει lnb στις 16, όπως γράφει στο 3ο ποστ. Τώρα αν κάνει λάθος, τι να πω ο καψερός;
louben Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 για να πιασεις ολους αυτους τους δορυφορους πρεπει απαραιτητα να εχεις πιατο κινουμενο και να ειναι ρυθμισμενο πολυ καλα μονο 1 δορυφορο θα π[ιασεις αν ειναι σταθερο ....ποσο ειναι το πιατο που ηδη εχεις???? εσυ θα επιλεξεις ποια τροχιακη θεση θα επιλεξεις...κατα τη γνωμη μου να το βαλεις στον Αστρα 19 ανατολικα γιατι εχει τα ποιο ενδιαφεροντα ξεκλειδωτα καναλια Φιλε αυτο που λες δεν ισχυει. Εχω πιατο 1.8 μ σταθερο με κεντρικο τον astra 1 και παρακεντρους hotbird,eutelsat 16 kai astra2 28.2 Μονο στον τελευταιο εχω κακη ληψη και πιανω λιγα καναλια σε ολους τους αλλους ειμαι οκ.
kostasbm Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Φιλε αυτο που λες δεν ισχυει. Εχω πιατο 1.8 μ σταθερο με κεντρικο τον astra 1 και παρακεντρους hotbird,eutelsat 16 kai astra2 28.2 Μονο στον τελευταιο εχω κακη ληψη και πιανω λιγα καναλια σε ολους τους αλλους ειμαι οκ. ενταξει ασε να απαντησει πρωτα ο φιλος να δουμε τι πιατο εχει και να δουμε ................................ εγω προσωπικα εχω 1 x 1.4 4x1,2 kai 2 x 1.00 πιατα και ενα wave frontier ...ξερω πως δουλευουν τ παρακεντρα και δεν το προτεινω ..αντε για ενα συνδυασμο 2 δορυφορων αστρα hotbird με το αστρα να εχει ενδιαφερον οπως εγραψα λογω ελευθερων καναλιων που καλυπτουν μηχανικινητο και αθλητικου περιεχομενου μεταδοσεις. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2016 από kostasbm
graphist83 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 ενταξει ασε να απαντησει πρωτα ο φιλος να δουμε τι πιατο εχει και να δουμε ................................ εγω προσωπικα εχω 1 x 1.4 4x1,2 kai 2 x 1.00 πιατα και ενα wave frontier ...ξερω πως δουλευουν τ παρακεντρα και δεν το προτεινω ..αντε για ενα συνδυασμο 2 δορυφορων αστρα hotbird με το αστρα να εχει ενδιαφερον οπως εγραψα λογω ελευθερων καναλιων που καλυπτουν μηχανικινητο και αθλητικου περιεχομενου μεταδοσεις. Τοτε το wave frontier (το οποιο χρυσοπληρωσες) γιατι το αγορασες? Η λογικη αυτων των ακριβών κεραιων ειναι για παραπάνω απο δυο παράκεντρες ληψεις σε μικρο μεγεθος. Γεια σας!εχθες αγορασα την Sony KD-49X8307C και στις επιλογες με τα δορυφορικα ειχε ολες τις επιλογες οπως Hotbird,Astra,Eutelsat 7 και Eutelsat 36 αλλα οχι ,Eutelsat 16Ε σαν επιλογη και δεν ξερω τι να κανω για να το προσθεσω.τι μπορω να κανω??πηρα στην sony αλλα μου ειπαν δεν ξερουν..οπως γνωστα τιποτα δεν ξερουν οι υπαλληλοι!!παλι καλα που υπαρχουν τα forum και το internet!! Σιγουρα στα μενου θα εχει προσθηκη νεου δορυφορου. Το οριζεις εσυ με το χερι δηλωνοντας την τροχιακη θεση και τα transpoder.
kostasbm Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 σωστα λες οτι το χρυσοπληρωσα ...και οσον αφορα το μεγεθος και το χωρο που καταλαμβανει ειναι αρκετος ομως τα 5 χρονια που ημουν Αθηνα υπηρχε περιορισμος στο μπαλκονι και ταρατσα δεν υπηρχε ......ενω στο πατρικο μου εχω την ανεση... αλλα βλεπω οτι ο φιλος δεν εχει απαντησει ακομα για το τι εχει οποτε μην του χαλασουμε το νημα
new one Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 λυθηκε το θεμα παιδια.Ευχαριστω πολυ!! τελικα στις ρυθμισεις του δορυφορου στο μενου ηθελε το καταλληλο Ελεγχο DiseqC και τις συχνοτητες LNB για αυτο δεν μου το εμφανιζε καθολου στην επιλογη το Eutelsat 16Ε Να'στε καλά, ευχαριστώ πολύ για την βοηθεια σας.Ετσι πρεπει να βοηθαμε ο ενας τον αλλο για ολα τα θεματα και σορρυ που αργησα να απαντησω αλλα σημερα ξαναμπηκα στο φορουμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα