Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ έχω το Z5 με τον 810. Δεν χω κανένα πρόβλημα σε αυτά που κάνω εγώ τουλάχιστον. Αλλά ότι κάποιες φορές είναι ζεστός είναι αλήθεια. Όμως φέτος ρε HTC στο τέλος της χρόνια κιόλας βάζεις τον περσινό 810 όπου θα μπορούσες να βάλεις ίσως τον 650 που είναι το ίδιο καλός και πιο κρυος; Δεν μας τα λες καλά.

• Like 1
Δημοσ.

φυσικα... γιατι ειναι μια τραγωδια που δεν εχει ειπωθει στο πληρες μεγεθος της...  Διαφωνεις καπου?

Επισης εσυ που εχεις αισθηση της πραγματικοτητας... πες την μας!

Η 'τραγωδία' είναι πολύ βαριά λέξη για να χρησιμοποιείται στη συγκεκριμένη περίπτωση. Είναι πολύ ισοπεδωτικό και υποτιμητικό το να σχολιάζουμε κάποιες επιλογές της HTC (και της οποιαδήποτε εταιρείας) για το κινητό αυτό με αυτό το τρόπο. Όχι να μη διαφωνούμε, δε λέω αυτό.

Δεν είναι τραγωδία ότι έγινε, τραγωδία θα είναι να κλείσει η εταιρεία και χιλιάδες εργαζόμενοι να μείνουν άνεργοι.

Αλλά ακόμα χειρότερα αυτά που πρόκειται να γίνουν αν δε βάλει ο Θεός το χέρι του, θα οδηγήσουν σε τέτοια τραγωδία που όμοιά της δεν έχουμε δει ξανά.

Τέλος πάντων επειδή είναι εκτός θέματος δε το αναπτύσσω άλλο. Άλλωστε λίγη ιστορία να γνωρίζουμε, λίγη στοιχειώδη ενημέρωση για το τι συμβαίνει γύρω μας και δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι έρχεται.

Δημοσ.

Είσαι νέος εδώ μέσα μάλλον. Το insomnia είναι πίτα στους economic analysts, presidents, διευθύνων σύμβουλους και CEO μεγαθύριων εταιριών και προφανώς μπορούν να κάνουν κριτική ακόμα και γι αυτά που δεν ξέρουν...γιατί έτσι. 

Ναι! Ενώ όλα τα ξένα τεχνολογικά sites και blogs είναι γεμάτα από CEOs και presidents!

Βαρεμένοι με την τεχνολογία είμαστε όλοι που μπαίνουμε και γράφουμε την υποκειμενική (πάντοτε) άποψή μας. Σίγουρα πάντως λογομαχώντας (με το ποπ κορν δίπλα στο πληκτρολόγιο όταν έχουμε να κάνουμε με Aplle vs Samsung) μαθαίνουμε και κάτι από άλλους που έχουν αντίθετη άποψη με αυτά που γράφουμε. 

Τώρα για το HTC bolt να σημειώσω πως ναι μεν ο Snap 810 είναι μια γενιά πίσω αλλά είναι οκταπύρηνος ενώ ο 820 είναι τετραπύρηνος. Και αυτό ίσως να παίζει ρόλο στην επιλογή της HTC. Οι νέες του εκτυπώσεις δεν έχουν κανένα πρόβλημα υπερθέρμανσης (ούτε και οι παλιές είχαν, τουλάχιστον εγώ που δούλεψα 2 κινητά με τον 810 δεν είχα ποτέ πρόβλημα) οπότε μιλάμε για έναν επεξεργαστή πολύ δυνατό και ,λογικά, με περισσότερες δυνατότητες για πολυεργασία από τον 820. Θα μου πεις πότε κάνεις πολυεργασία με το κινητό; Ποτέ στην πραγματικότητα αλλά είναι ένα πλεονέκτημα του 810 σε σχέση με τον 820 και απλά το σημειώνω.

Δυστυχώς η τιμή του νέου κινητού της HTC και η απουσία υποδοχής jack είναι μεγάλα αρνητικά. Η Xiaomi κάνει πάρτι εκεί έξω και κάποιοι στην Ταϊβάν δεν το έχουνε πάρει ακόμα χαμπάρι.

Δημοσ.

Λυπάμαι, γιατί οι ίδιες εταιρείες μονες τους, αυτοκτονούν.

Αυτοκτονούν και όταν βγάζουν συσκευές κατά παραγγελία τρίτων; 

Δημοσ.

Δε με απασχολεί η τιμή αλλά τώρα να πω έχετε πιάσει htc? Γενικά είναι πολύ ποιοτική εταιρεία ,εδώ κάνει 500 ευρώ η μπιπ που λέγεται a7 2016 και λέτε τι ωραία σειρά ειναι αυτή η πλαστικουρα

Δημοσ.

Όσο έχει να κάνει το 3.5 Jack θα ήθελα πραγματικά και με επιχειρήματα από έναν σοβαρό άνθρωπο να μου πει το λόγο ύπαρξης του ? Σε τόσο ακριβά κινητά . Το να έχει κάποιος καλώδια στα ακουστικά το 2016 μου φαίνεται αστείο κακόγουστο μάλιστα. Να έχεις ένα κινιτο 100-200 ευρό και που και που να ακούς μουσική το καταλαβαίνω.

Όμως όλοι εσείς που γκρινιάζετε και υποτίθεται ότι σας νοιάζει η τεχνολογία μήπως πρέπει εκτός από το πόσο μεγάλο τον έχει τον επεξεργαστή και την κάμερα να δώσουμε σημασία στον ήχο?

Δλδ το να ακούμε ασύρματα με aptx support η με APTX HD 24 bit wireless ήχο δεν είναι απόλυτα λογικό. ΌΧΙ ΕΚΕΊ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ με καλώδιο... ασύρματο wifi ασύρματη φόρτιση αλλά ΌΧΙ εκεί καλώδια για να ακούμε μουσική....

Έβγαλε η LG V20 G5 με APTX HD και ούτε ένα site και καλά τεχνολογίας δεν το έγραψε.

Mp3 players πλέον δεν πουλάνε και όσοι θέλουν να ακούνε μουσική είναι το κάνουν με κινητό.

Οπότε τι πιο λογικό από ακουστικά ασύρματα άλλωστε έχει ασύρματα αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για ποιότητα με 30 ευρό και έχει και με 300 για αυτούς που θέλουν καλή ποιότητα.

Και να προλάβω κάποιους που θα μου πουν ότι με καλώδιο έχει καλύτερη ποιότητα να μου το αποδείξουν διότι το aptx hd βγάζει άνετα 24 bit και ακόμα και το απλό aptx είμαι υπέρ αρκετό 16 bit 320kbps mp3 ακούγονται ακριβός το ίδιο. Μόνο σε flac και μόνο σε ακουστικά 400 και ευρό καταλαβαίνει κάποιος μια μικρή διαφορά.

Οπότε το να έχει κάποιος ακουστικά πάνω από 400 ευρό δεν νομίζω να ακούει από κινητό μόνο αλλά και από ενισχυτή.

Στη πράξη εκτός του ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούν να ακούσουν διαφορά λόγο ηλικίας και του ότι τα αυτιά μας μετά τα 30 δεν ακούνε το ίδιο καλά πρέπει να ξέρουμε ότι οι ανάγκες μας καλύπτονται 100% από το bandwidth blueto aptx και aptx HD.

Ξεκολατε λοιπόν με το καρφί στα κινητά δεν υπάρχει κανένας απόλυτος λόγο ύπαρξης στα κινητά... μόνο οι επαγγελματικόι ενισχυτές το θέλουν και μόνο όταν συνοδεύονται από ακουστικά Focal 1.000 και πάνω ευρό πχ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...