Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πηραν το memo σου φαινεται...

Ας δικαιολογησουμε την htc, κατι παραπανω θα ξερουν αυτοι απο εμενα, για αυτο και καθε τριμηνο εχουν και χαμηλοτερα κερδη. 

• Like 1
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Για πάνε ψάξε λίγο να δεις ποιά εταιρία έβγαλε πρώτη το jack.

Nokia N95 + που βγάζει από το jack για composite video για να το συνδέσεις στην τηλεόραση πράγμα που χάρης το jack μπορούσες να το κάνεις !!!

Με το Bolt, η HTC εγκαταλείπει την υποδοχή 3.5 χιλιοστών για τα ακουστικά, ωστόσο στην συσκευασία της συσκευής συμπεριλαμβάνοντας ακουστικά τύπου BoomSound Adaptive Audio που συνδέονται στην υποδοχή USB Type-C και προσφέρει 24-bit Hi-Res ήχο, ενώ προσαρμόζονται στην ακοή του κάθε χρήστη για την βέλτιστη εμπειρία. Η υποδοχή USB Type-C επίσης υποστηρίζει Quick Charge 2.0 για την φόρτιση της μπαταρίας που έχει χωρητικότητα 3200mAh.

Θετικό το να δίνουν πολύ καλά ακουστικά (πράγμα που η apple δίνει μούφα ακουστικά) αλλά το να καταργήσουν το jack είναι χαζομάρα

Δημοσ.

αυτη η εταιρια πανω που λες το τερματισε.... συνέχιζει με ακομα πιο ακυρα κινητα.

Καποιος πρεπει να βαλει ενα τελος σε αυτη την ανειπωτη τραγωδία. 

Ας ευχηθουμε ολοι να την αγορασει η Microsoft. Θα εχει αργο και βασανιστικο τελος, αλλα θα ειναι τελος.

Δημοσ.

Καποιος πρεπει να βαλει ενα τελος σε αυτη την ανειπωτη τραγωδία

Ανείπωτη τραγωδία;;; Έχει χαθεί το νόημα των λέξεων και η αίσθηση της πραγματικότητας....

Δημοσ.

Sta 400 θα ναι καλη επιλογη. Αλλα snapdragon 810??? Αυτος δεν ειναι που βαζαν στις προπερσυνες ναυαρχιδες η κανω λαθος??

αυτό κοιτάει ο κόσμος νομίζεις ε :P ρε εδώ λέει ανάλυση 2560 x 1440 , σελφι καμερα 8mp και ο μέσος κινητο κάγκουρας θα κοιτάξει το soc ? 

• Like 1
Δημοσ.

Και ο bolt Usain πως θα πληρωθεί ρε παίδες; Με κουραμπιεδες; Για αυτό και τέτοια τιμή για τους Αμερικανους... Για Ελλάδα εξάλλου δεν προορίζεται.

Δημοσ.

Ανείπωτη τραγωδία;;; Έχει χαθεί το νόημα των λέξεων και η αίσθηση της πραγματικότητας....

φυσικα... γιατι ειναι μια τραγωδια που δεν εχει ειπωθει στο πληρες μεγεθος της...  Διαφωνεις καπου?

Επισης εσυ που εχεις αισθηση της πραγματικοτητας... πες την μας!

Δημοσ.

Ά ρε htc... Έχεις χάσει την htc της πραγματικότητας! Πάντως φαίνεται πως έχει htc του χιούμορ,γιατί όλοι γελάνε με την πάρτη της. Όμως αυτή εκεί, αν-htc-α!

Οκ το κόβω,παρατραβηξε,σόρρυ...

• Like 6
Δημοσ.

Δεν ξέρω ρε παιδιά..διαβάζω insomnia και Μου έρχεται να κάνω χαρακίρι με το HTC10

Που έχω Τελικά επιλέξει ανάμεσα στις τέσσερις συσκευές που πέρασαν από τα χέρια Μου Για το 2016

LG g4
Samsung ς7
IPhone 6s

Και μάλλον είμαι πολύ άσχετος ή κάποιοι απλώς κράζουν ότι Και να δουν...

Προς Θεού Δεν θέλω να τις βγάλουμε και να τις μετρήσουμε τις γνώσεις μας και η εμπειρία μας αλλά αυτό νιώθω...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω ρε παιδιά..διαβάζω insomnia και Μου έρχεται να κάνω χαρακίρι με το HTC10

Που έχω Τελικά επιλέξει ανάμεσα στις τέσσερις συσκευές που πέρασαν από τα χέρια Μου Για το 2016

LG g4

Samsung ς7

IPhone 6s

Και μάλλον είμαι πολύ άσχετος ή κάποιοι απλώς κράζουν ότι Και να δουν...

Προς Θεού Δεν θέλω να τις βγάλουμε και να τις μετρήσουμε τις γνώσεις μας και η εμπειρία μας αλλά αυτό νιώθω...

Είσαι νέος εδώ μέσα μάλλον. Το insomnia είναι πίτα στους economic analysts, presidents, διευθύνων σύμβουλους και CEO μεγαθύριων εταιριών και προφανώς μπορούν να κάνουν κριτική ακόμα και γι αυτά που δεν ξέρουν...γιατί έτσι. 

• Like 5
Δημοσ.

Tο ίδιο κινητό από την ίδια και όλες τις υπόλοιπες εταιρίες το έχω δει ξανά και ξανά με διαφορετικό όνομα κάθε φορά. Λίγο καινοτομήστε σωστά, λίγο πολύ λίγο.

• Like 1
Δημοσ.

Είσαι νέος εδώ μέσα μάλλον. Το insomnia είναι πίτα στους economic analysts, presidents, διευθύνων σύμβουλους και CEO μεγαθύριων εταιριών και προφανώς μπορούν να κάνουν κριτική ακόμα και γι αυτά που δεν ξέρουν...γιατί έτσι. 

χαχα δεν ειναι νεος μαλιστα ειμαστε και κοντοσειρες 2009 εκανα εγγραφη εγω ....αλλα οντως εχεις δικιο ετσι ειναι το βλεπω εδω και χρονια 

κατα καιρους νοιωθω ηλιθιος για τις επιλογες μου  διαβαζοντας καποια πραγματα ... αλλα τελικα ειναι αυτο που λεω 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην ζωη ειναι θεμα γουστου και αναγκων .... ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ....

και ολοι εχουν δικαιωμα να διαλεξουν οτι τους αρεσει γιαυτο αλλωστε εχει τοσο μεγαλη ποικιλια η αγορα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...