Προς το περιεχόμενο

Νέο premium gaming monitor AGON AG352QCX από την AOC με 200Hz refresh rate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την διάθεση ενός νέου κυρτού (curved) και premium gaming monitor ανακοίνωσε η εταιρεία AOC το οποίο ανήκει στην γνωστή gaming σειρά AGON και έχει την ονομασία AG352QCX.

To AG352QCX εξοπλίζεται με VA (vertical alignment) ultra-wide panel, το οποίο υποστηρίζει ανάλυση 2560 x 1080 pixels. Η οθόνη, που χαρακτηρίζεται από τον γνωστό σχεδιασμό της σειράς AGON της AOC, υποστηρίζει την τεχνολογία AMD FreeSync και refresh rate στα 200Hz ενώ ο υποστηριζόμενος χρόνος απόκρισης είναι 4ms και ο λόγος αντίθεσης 2000:1.

Το monitor διαθέτει είσοδο DisplayPort 1.2a (η οποία είναι απολύτως απαραίτητη για την λειτουργία της τεχνολογίας AMD FreeSync) καθώς και εισόδους HDMI 2.0 και D-Sub.

Στον εξοπλισμό της επίσης βρίσκονται ένα 4-port USB3.0 hub, βάση για την τοποθέτηση του headset και δύο στερεοφωνικά ηχεία των 5W. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κόστος του monitor AGON AG352QCX αναμένεται να βρίσκεται κοντά στα $599.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: TechPowerUp

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δυνατο. Μπορει να μην ειναι 4Κ (πως θα μπορουσε αλλωστε αφου δεν θα βγαζε 200 fps με τπτ) αλλα εχει καλη τιμη εκκινησης

Δημοσ.

Δυνατο. Μπορει να μην ειναι 4Κ (πως θα μπορουσε αλλωστε αφου δεν θα βγαζε 200 fps με τπτ) αλλα εχει καλη τιμη εκκινησης

Και σε 2Κ ανάλυση πάλι δύσκολα θα έχεις 200fps στα νέα games.

• Like 3
Δημοσ.

Τι κουλό είναι αυτό, έβαλαν VA panel σε "gaming" monitor, το οποίο προφανώς και πάσχει στο χρόνο απόκρισης. 

Άντε να βγάλουν και monitor για γραφίστες με TN panel.

• Like 2
Δημοσ.

Οι ίντσες μάλλον δεν είναι βασικό spec για να μην αναφέρονται.

ΥΓ: Φαντάζομαι 35 αλλά πρέπει να αναφέρεται.

Δημοσ.

Εμενα παλι δεν με χαλαει η αναλυση της, μιας και  θα μπορω με μια φυσιολογικη καρτα των 300 ευρω να δω αρκετα frames προφανως οχι 200 αλλα σιγουρα γυρω στα 75. Το aspect ration οσοι εχουνε ultra wide, ξερουν πως ειναι πολυ ωραιο. Οσο για το VA και το 4ms δεν μπορω να εχω αποψη δεν ειμαι γνωστης. ΕΠισης η τιμη ειναι καλη...

• Like 1
Δημοσ.

Σάπια ανάλυση, χίλιες φορές το Predator X34.

Και διπλασια τιμη ? Τουλαχιστον στα 2560 * 1080 μπορει καποιος να φτασει τα 200FPS σε ορισμενα παιχνιδια , ενω η μεγαλυτερη αναλυση της αλλης θα ηταν απαγορευτικη

• Like 3
Δημοσ.

Λόγο επαγγέλματος (Senior Designer σε εταιρεία gaming), έχω κάμποση εμπειρία (25+ ετών) περί οθονών κτλ...
...Όσο αφορά ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ (δουλειά), την Thunderbold δεν την αλλάζω με τίποτα, μα με τίποτα όμως!

Όσο αφορά τα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ... γιατί απ' την εποχή του... Spectrum+ και της "παιχνιδοκονσόλας" Atari είμαι φανατικός gamer... ήθελα απ' τον Αύγουστο να πάρω ένα gaming/movies μόνιτορ πολύ καλό.
Φυσικά... όταν πας να "παντρέψεις" ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ & ΤΑΙΝΙΕΣ... δεν γίνεται να 'χεις το τελειότερο αποτέλεσμα και στα δύο. Στα μεν παιχνίδια, "θεωρητικά" θες ΤΝ πάνελ - αν και αυτό ισχύει ΚΥΡΙΩΣ σε action/shooting/racing παιχνίδια, που θες ultra ταχύτητα στην ανταπόκριση.
(Εγώ δεν πολυπαίζω τέτοια, φαίνεται και από το... άβατάρ μου!)... Όσο αφορά ταινίες κτλ., είναι μονόδρομος το IPS πάνελ.
Άρα, πάμε να κάνουμε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ και να καλύψουμε όσο τον δυνατόν περισσότερη "γκάμα" από δραστηριότητες που θα καλύψει το μόνιτορ...

...Μετά από τόσους μήνες ψάξιμο, reviews, επισκέψεις σε καταστήματα και δοκιμές επί τόπου (και συγκρίσεις) σε μοντέλα/πάνελ/μάρκες... κατέληξα στην Dell 2515H. Έχει ανάλυση 2048Χ1550, ανταπόκριση έως 6ms (λιγότερα από 4-6ms ΔΕΝ μπορεί να τα "πιάσει το μάτι", είναι διαφημιστική "μούφα" για να σας παίρνουν τα λεφτά), στις 25 ίντσες (διότι οι 27 ίντσες τις βρήκα πάρα πολύ, για τόσες ώρες gaming στα 20-30 εκατοστά αποσταση)...

...Είναι σούπερ η οθόνη, παιδιά! Είχα μια "σάπια" Samsung πριν και "είδα το φως μου" πια, με τούτη την Dell. Ένα 300ράκι έκανε...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...