stelios18120 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξέρω ρε παιδιά. 4 δέματα μ ήρθαν μες την βδομαδα με sg post και κανένα δεν πέρασε τελωνείο. Παραγγελίες από gearbest και banggood ήταν όλες αξίας από 14€ μέχρι 33€ Και ήρθαν και αρκετά γρήγορα Από 14 μέχρι 18 μέρες εκαναν 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Και εγω παρελαβα χθες απο gb (postnl) ενα πακετακι που εφυγε πριν 12-14 μερες απο Κινα. Ουτε τελωνεια ουτε τιποτα. Ας μεινουμε στο θεμα και οχι στο "σπαμαρισμα" με υπερσυνδεσμους με υποθεσεις ή/και σε "θεωριες συνωμοσίας". 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μηπως να κλειδωσει αντι να χανουμε χρονο καθημερινα με οφτοπικ κουβεντες που σπαμαρουν και λερωνουν το (καθε) τοπικ; Καθε μερα θα πρεπει να κανω επισημανση και παρατηρηση;
Silenzio Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 H εγκατάσταση του είναι πολύ εύκολη. Αν μιλάμε για το κινητό του τίτλου θα αργούσε πολύ και να σου το στείλουν, πήγαινε καλύτερα σε ένα redmi 3s international που για να βάλεις official ελληνικά είναι πολύ απλή διαδικασία, και έχει playstore από το εργοστάσιο μιας κ έχει την global official rom μέσα. Τα κινεζομάγαζα δεν περνάν δικες τους rom σε international εκδόσεις συνήθως. να σε ρωτήσω κάτι ακόμη ? σκέφτηκα να πάρω xiaomi απο vickmall γιατί έχει επιλογή σε ρομ, για παράδειγμα εδώ Site: http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-4-ram-3gb-rom-32gb-miui-8-android-6-0-4g-lte-smartphone.html απο ότι διάβασα επιλέγω official global rom ? δε με νοιάζει να μην έχει ελληνικά απλά να έχει play store και να είναι καλή η ρομ.
ababapanos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Παιδια σορυ απο τωρα αν δεν ρωταω στο σωστο σημειο... Επειδη δεν εχω ιδεα απο κινεζικα , μπορειτε να μου πειτε αν αυτο το τηλεφωνο αξιζει να το χτυπησω? http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_356972.html ειμαι ενα βημα πριν αλλα φοβάμαι για τελωνειο , απο οτι ειδα δεν το στελνει μεσο NL post οπως ειχα αγορασει και πιο παλια...
iakoboss7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 "Netherlands Registered" και αυτο ειναι στο checkout?
ababapanos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 μονο αυτες τις επιλογες μου δείχνει πριν την παραγγελία.... δηλαδη στο τελικο checkout δεινει και NL post?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα