Agathoklis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 nvel μην λες ασυναρτησιες αν ηταν της τελευταιας στιγμης θα αγοραζε με dhl μεσω Βρετανιας 2
Chrysostomos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 αν δεν κανω λαθος ειναι ενα ατομο που εχει το προβλημα και μακαρι να την βγαλει καθαρη-αν δεν κανω λαθος ειναι το ιδιο παλικαρι που ειναι και εδω. δεν είναι μόνο ένας,αν διαβάσεις. 1
bikey77 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Θα πουμε τίποτα για το κινητό η θα ακούμε την π@π@ρι@ του κάθε ξερόλα; 1
Chrysostomos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 εχω στα χέρια μου λίγες μέρες το 3/64 και το κινητό πραγματικά πετάει. 5 ώρες screen on time με δεδομένα/wifi και την φωτεινότητα στο auto. Άπλετη ραμ αν και η miui διψάει λίγο.
ekans Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 εχω στα χέρια μου λίγες μέρες το 3/64 και το κινητό πραγματικά πετάει. 5 ώρες screen on time με δεδομένα/wifi και την φωτεινότητα στο auto. Άπλετη ραμ αν και η miui διψάει λίγο. η καμερα του τι λεει? γιατι διαβασα οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα ουτε και χαλια.. ειδικα κατι βιντεο που ειδα με βιντεο απτο κιν δεν τρελαθηκα.. κατι απο προσωπικης σου αποψης?
Dantε Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Μετά από ώριμη σκέψη το βρήκα: Για λόγους ασφαλείας έχουν εντατικοποιηθεί οι έλεγχοι στο αεροδρόμιο λόγω άφιξης Ομπάμα. Έχω εντυπωσιαστεί και εγώ ο ίδιος. Αρκετα πιθανο αυτο. Παντως και τελωνειο να βαλουν(που πρακτικα δε γινεται),τσιμπας απο ευρωπαικη αποθηκη με καπελο 20-30$ και παλι εισαι ησυχος. 1
Chrysostomos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 η καμερα του τι λεει? γιατι διαβασα οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα ουτε και χαλια.. ειδικα κατι βιντεο που ειδα με βιντεο απτο κιν δεν τρελαθηκα.. κατι απο προσωπικης σου αποψης? Βίντεο δεν έχω βγάλει ακόμα,στις φωτό είναι αρκετά καλό. 1
vgiozo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Πέρυσι ή πρόπερσι ήταν πάλι, τέτοια εποχή λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων είχαν παρατηρηθεί πολλοί τελωνειακοί έλεγχοι, για κάποιες μεταφορικές εταιρείες, που επίσης λίγο μετά υποχώρησαν. Δεν παρακολούθησα την κουβέντα στο myphone, απλά λεω ότι θα μπορούσε να συμβεί / έχει ξανασυμβεί να γίνουν αυξημένοι έλεγχοι και να επιβληθούν δασμοί, για ένα σύντομο χρονικό διάστημα... Τότε λέγαμε θα γκρίνιαξε πολύ καμιά αλυσίδα καταστημάτων...δεν ξέρω τί έγινε πάντως... Ελπίζω μόνο να τη σκαπουλάρουμε.
vgiozo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Διαβάζω πολλές αναφορές χρηστών για είσοδο αποστολών στο τελωνείο (ακόμη και σε μικρά αντικείμενα), καθώς και για ύπαρξη νέας οδηγίας για ενδελεχέστερους ελέγχους... ...τον ήπιαμε... Περιμένω δύο αποστολές, ένα κινητό 118$ και μια ταμπλέτα 175$, αν επιβαρυνθούν με ΦΠΑ 24% (+ έξοδα εκτελωνισμού) θα είναι μεγάλη ξενέρα
panos7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Διαβάζω πολλές αναφορές χρηστών για είσοδο αποστολών στο τελωνείο (ακόμη και σε μικρά αντικείμενα), καθώς και για ύπαρξη νέας οδηγίας για ενδελεχέστερους ελέγχους... ...τον ήπιαμε... Περιμένω δύο αποστολές, ένα κινητό 118$ και μια ταμπλέτα 175$, αν επιβαρυνθούν με ΦΠΑ 24% (+ έξοδα εκτελωνισμού) θα είναι μεγάλη ξενέρα ενημερωσαμε αν συμβει κατι τετοιο σε αυτο το Post οταν παραλαβεις
rose from hell Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Εγώ παρέλαβα σήμερα κινητό Χωρίς κάποιο πρόβλημα με το ταχυδρομείο singapore post Είστε εκτός θέματος παντος
iakoboss7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Διαβάζω πολλές αναφορές χρηστών για είσοδο αποστολών στο τελωνείο (ακόμη και σε μικρά αντικείμενα), καθώς και για ύπαρξη νέας οδηγίας για ενδελεχέστερους ελέγχους... ...τον ήπιαμε... Περιμένω δύο αποστολές, ένα κινητό 118$ και μια ταμπλέτα 175$, αν επιβαρυνθούν με ΦΠΑ 24% (+ έξοδα εκτελωνισμού) θα είναι μεγάλη ξενέρα δωσε και ενα λινκ να τα διαβασουμε και εμεις!
vgiozo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Διαβάστε κι εσείς! τελευταίες 10αριά σελίδες του νήματος θα δεις αρκετές αναφορές χχχχχχ Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2016 από matrixxx αφαιρεση 2 συνδεσμων 1
iakoboss7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Διαβάστε κι εσείς! τελευταίες 10αριά σελίδες του νήματος θα δεις αρκετές αναφορές χχχχχ τα διαβαζω... οι 2 πρωτοι με ems, ο 3ος 800 ευρω αξια δηλωμένη, ο 4ος με dhl, ο 5ος με ems... θα μας τρελανετε εδω μεσα με αυτα που γραφετε... τα μονα που ΜΠΟΡΕΙ να στεκουν ειναι αυτα τα 2 χχχχχχ οπου ισως να φταιει η επιλογη καταστηματος... δεν αναφερουν απο που. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2016 από matrixxx αφαιρεση 2 συνδεσμων 3
vgiozo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω τί διαβάζεις ή αν ασυνείδητα φιλτράρεις αυτό που δεν ταιριάζει με ό,τι έχεις στο μυαλό σου...να σου δώσω εγώ μερικά άλλα παραδείγματα από τις τελευταίες σελίδες μόνο του πρώτου νήματος. χχχχ Κι εδώ ένα ακόμη από το άλλη νήμα για το τελωνείο (δείχνει ότι μπήκε/βγήκε τελωνείο - που σημαίνει ότι γίνονται έλεγχοι, δεν ξέρω τη κατάληξη) χχχ Πώς μπορεί να φταίει "η επιλογή του καταστήματος" μόνο; Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2016 από matrixxx αφαιρεση 4 συνδεσμων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα