Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi 4 Pro 3/32 149,99 $ Geek buying

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω που περιμένω redmi note 3 pro απο Vickmall θα περάσει τελωνείο δηλαδή; μου το έστειλαν με Singapore post κ πριν λίγο είδα στο tracking ότι έφυγε απο Σιγκαπούρη

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αγοραζω απο κινα κ ebay απο το 2006 πριν καν βαλω adsl , αλλα κατι σχολια τυπου ελληνες απατεωνες κλεφτες , μαυρο κτλ δε μπορω να τα δεχτω οταν οι ιδιοι οι κινεζοι απο τις ευρωπαικες αποθηκες πουλανε με τρελο καπελο σε τιμη ελληνικου μαγαζιου

Δημοσ.

εγω που περιμένω redmi note 3 pro απο Vickmall θα περάσει τελωνείο δηλαδή; μου το έστειλαν με Singapore post κ πριν λίγο είδα στο tracking ότι έφυγε απο Σιγκαπούρη

Όχι δεν θα περάσει τελωνείο.

Το vickmall στέλνει χιλιάδες κινητά εντός ΕΕ και ξέρει τι να γράψει κτλπ ώστε να μην περάσει.

Αγοραζω απο κινα κ ebay απο το 2006 πριν καν βαλω adsl , αλλα κατι σχολια τυπου ελληνες απατεωνες κλεφτες , μαυρο κτλ δε μπορω να τα δεχτω οταν οι ιδιοι οι κινεζοι απο τις ευρωπαικες αποθηκες πουλανε με τρελο καπελο σε τιμη ελληνικου μαγαζιου

Μα δεν αγοραζεις από ευρωπαϊκη αποθήκη αν ή τιμή είναι ανώτερη της ελλαδας εννοείται,πας κατευθείαν γ παραγγελία από κινα μεριά.

Παντα και παντού υπάρχουν άτομα που θα βάλουν τιμές με τρελό καπέλο.δεν είπαμε ότι είναι άγιοι οι κινεζοι,το θέμα είναι αυτές να αποφύγουμε.οσο για το έλληνες κλέφτες,απατεωνες κ.α τέτοια εγώ δεν τα λεω,γιατι πρέπει να υπολογίζουμε ότι οι δικοί μας πρέπει να έχουν και ένα κέρδος αν πχ αγορασαν από κινα 100€ ένα κινητό και το δώσουν 140€ όλα οκ.

Αλλα έχω δει να το αγοράζουν 100€ και να το δίνουν 200€ και να λένε τρελή ευκαιρία!! Τρεχτε!! Και άλλα τέτοια ωραία που ειναι γεμάτα το fb και άλλα παρόμοια.

Στο τρελό καπέλο όχι ρε φίλε,θα αγοράσω από κινεζική αποθηκη και ας κάνει 20 μέρες να έρθει.

Και δεν είναι μόνο τα κινητά και άλλα προϊόντα τεχνολογίας,αλλα ανταλλακτικά αυτοκινήτου,ειδη σπιτιού, και πολλά άλλα που εδώ Ελλαδα τα έχω βρει με έως και 250% επάνω.

• Like 2
Δημοσ.

Όχι δεν θα περάσει τελωνείο.

Το vickmall στέλνει χιλιάδες κινητά εντός ΕΕ και ξέρει τι να γράψει κτλπ ώστε να μην περάσει.

Μα δεν αγοραζεις από ευρωπαϊκη αποθήκη αν ή τιμή είναι ανώτερη της ελλαδας εννοείται,πας κατευθείαν γ παραγγελία από κινα μεριά.

Παντα και παντού υπάρχουν άτομα που θα βάλουν τιμές με τρελό καπέλο.δεν είπαμε ότι είναι άγιοι οι κινεζοι,το θέμα είναι αυτές να αποφύγουμε.οσο για το έλληνες κλέφτες,απατεωνες κ.α τέτοια εγώ δεν τα λεω,γιατι πρέπει να υπολογίζουμε ότι οι δικοί μας πρέπει να έχουν και ένα κέρδος αν πχ αγορασαν από κινα 100€ ένα κινητό και το δώσουν 140€ όλα οκ.

Αλλα έχω δει να το αγοράζουν 100€ και να το δίνουν 200€ και να λένε τρελή ευκαιρία!! Τρεχτε!! Και άλλα τέτοια ωραία που ειναι γεμάτα το fb και άλλα παρόμοια.

Στο τρελό καπέλο όχι ρε φίλε,θα αγοράσω από κινεζική αποθηκη και ας κάνει 20 μέρες να έρθει.

Και δεν είναι μόνο τα κινητά και άλλα προϊόντα τεχνολογίας,αλλα ανταλλακτικά αυτοκινήτου,ειδη σπιτιού, και πολλά άλλα που εδώ Ελλαδα τα έχω βρει με έως και 250% επάνω.

δεν έχω μαγαζί αλλά δουλεύω σε μεταφορική. εάν βάλεις τους δασμούς, το ΦΠΑ, τα μεταφορικά και άλλα κερατιάτικα έλα να μου πεις πόσο πρέπει να το πουλήσεις έτσι ώστε να βγάλει και κέρδος η εταιρεία. φαντάσου που λες, ένα κινητό των 100 ευρώ (ας πούμε χονδρική να το αγοράζει 85), μόνο το ΦΠΑ να βάλεις πάνω πας στα 100. βάλε μεταφορά (που τα κινητά κανονικά δεν πρέπει να στέλνονται έτσι καθώς έχουν μπαταρίες λιθίου που θεωρούνται επικίνδυνο εμπόρευμα). το να αγοράσει κάποιος από Κίνα κάτι με 100 και να το πουλάει πάνω από 160 τουλάχιστον είναι πολύ φυσιολογικό.

εμάς ως καταναλωτές δεν μας ενδιαφέρει από που θα το πάρουμε, αλλά όταν έχεις καπέλο 30 ευρώ από ευρωπαική αποθήκη, μια χαρά τιμή είναι. πραγματικά δεν θέλω να μάθω τον τρόπο με τον οποίο οι κινέζοι έφεραν τα κινητά στην Ευρώπη. πάντως με νόμιμο τρόπο δεν τα έφεραν. οι κινέζοι γενικότερα ψάχνουν να βρουν όλες τις τρύπες του συστήματος και το διαλύουν εάν κάτι δεν τους αρέσει. και αυτό ισχύει και σε κανονικές χώρες όπως Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία κτλ. όποιος έχει ασχοληθεί λίγο με το εμπόριο ξέρει τι ακριβώς γίνεται.

συγγνώμη για το off topic αλλά τα καπέλα έως ένα σημείο είναι κανονικά. αλλιώς υποχρεώνεις τον άλλο να παρανομεί για να αγοράσεις από αυτόν. και οι κινέζοι παρανομούν αβέρτα (καθώς και όσοι αγοράζουν από αυτούς). εάν τα κινητά αυτά έρχονταν όπως έπρεπε από Κίνα τότε θα βλέπαμε εάν όντως είναι τα πιο vfm κινητά που υπάρχουν. ακριβότερα από samsung, apple κτλ θα έβγαιναν και στο υπογράφω. και αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν βγαίνουν εκτός Κίνας.

Δημοσ.

εάν τα κινητά αυτά έρχονταν όπως έπρεπε από Κίνα τότε θα βλέπαμε εάν όντως είναι τα πιο vfm κινητά που υπάρχουν. ακριβότερα από samsung, apple κτλ θα έβγαιναν και στο υπογράφω. και αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν βγαίνουν εκτός Κίνας.

Από πού προκύπτει αυτό?

Ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.

κάτι επί του θέματος, πότε βγήκε ανακοίνωση για το redmi note 4 pro με snapdragon? είχα διαβάσει κάπου 2 άρθρα κ λέγανε ότι το redmi note 4 δεν θα πάρει snapdragon αλλά θα μείνει με τον helio

Δημοσ.

Αυτο θα έγραφα μόλις τώρα

Από που προκύπτει;;; (Γ αυτό το αποπανω λέω)

εάν ας πούμε το ακριβότερο κινητό που έχει η xiaomi το mi mix πόσο έχει; 800 δολλάρια και παραπάνω. μόνο το ΦΠΑ να του βάλεις πάνω 24%, φτάνεις στα 1000 δολλάρια (δασμούς έψαξα και στα κινητά τηλέφωνα είναι 0 κατά την εισαγωγή μόνο ΦΠΑ και έξοδα τελωνείου πληρώνεις). πόσο έχει το s7 edge είπαμε; τι υποστήριξη έχεις στον έναν και τι στον άλλο; και παίρνεις ένα κινητό (mi mix) που δεν έχει service, που έχει 1 χρόνο εγγύηση και που μπορεί να σου πει ο κινέζος στο 8μηνο εάν σου πάθει κάτι, πως δεν το φτιάχνει γιατί τελειώνει η εγγύησή του.

φαίνεται από τις τιμές που έχουν οι υπόλοιπες κινέζικες εταιρείες, όπως η huawei και η lenovo. εκεί γιατί οι τιμές είναι ακριβές ενώ στην Κίνα είναι πιο φτηνές; η υποχρέωση που έχει ο καταστευαστής στην Ευρώπη να έχει 2 χρόνια εγγύηση πονάει πολύ τους κατασκευαστές. γιατί πρέπει να έχει γραμμή παραγωγής και ελέγχους έτσι ώστε να βγάζει λιγότερα ελλατωματικά. οι κινέζικες εταιρείες, που πουλάνε μόνο Κίνα δεν τα έχουν αυτά.

μόνο αστεράκι για την oneplus. εκεί δεν ξέρω τι παίζει, καθώς από όσο ξέρω δίνει 2 χρόνια εγγύηση, το κινητό δεν το στέλνεις Κίνα αλλά Ευρώπη.

Δημοσ.

εάν ας πούμε το ακριβότερο κινητό που έχει η xiaomi το mi mix πόσο έχει; 800 δολλάρια και παραπάνω. μόνο το ΦΠΑ να του βάλεις πάνω 24%, φτάνεις στα 1000 δολλάρια (δασμούς έψαξα και στα κινητά τηλέφωνα είναι 0 κατά την εισαγωγή μόνο ΦΠΑ και έξοδα τελωνείου πληρώνεις). πόσο έχει το s7 edge είπαμε; τι υποστήριξη έχεις στον έναν και τι στον άλλο; και παίρνεις ένα κινητό (mi mix) που δεν έχει service, που έχει 1 χρόνο εγγύηση και που μπορεί να σου πει ο κινέζος στο 8μηνο εάν σου πάθει κάτι, πως δεν το φτιάχνει γιατί τελειώνει η εγγύησή του.

φαίνεται από τις τιμές που έχουν οι υπόλοιπες κινέζικες εταιρείες, όπως η huawei και η lenovo. εκεί γιατί οι τιμές είναι ακριβές ενώ στην Κίνα είναι πιο φτηνές; η υποχρέωση που έχει ο καταστευαστής στην Ευρώπη να έχει 2 χρόνια εγγύηση πονάει πολύ τους κατασκευαστές. γιατί πρέπει να έχει γραμμή παραγωγής και ελέγχους έτσι ώστε να βγάζει λιγότερα ελλατωματικά. οι κινέζικες εταιρείες, που πουλάνε μόνο Κίνα δεν τα έχουν αυτά.

μόνο αστεράκι για την oneplus. εκεί δεν ξέρω τι παίζει, καθώς από όσο ξέρω δίνει 2 χρόνια εγγύηση, το κινητό δεν το στέλνεις Κίνα αλλά Ευρώπη.

από αυτό φαίνεται ότι δεν έχεις "ιδιαίτερη" επαφή με την Xiaomi ως εταιρία. για να μην θίξω το θέμα ότι συγκρίνεις το S7 edge με το Mi Mix του οποίου η ακριβότερη έκδοση κοστίζει 748,99 USD (=690 ευρώ) και όχι 800+ USD που νομίζεις εσύ. Όταν θα κυκλοφορήσει κάποια από τις υπόλοιπες εταιρίες κινητό όπως το Mi Mix και έρθει επίσημα στην Ελλάδα, έλα να μου το συγκρίνεις με το Mi Mix και την τιμή του. Αλλά το να συγκρίνεις Mi Mix με S7 edge ή iPhone δείχνει ότι δεν έχεις ιδιαίτερη και πάλι ιδέα περί τίνος πρόκειται αυτή η συσκευή.

Θα έμπαινα στην διαδικασία να σου εξηγήσω καθώς για αυτό είναι τα forum όπως το insomnia αλλά έχω την εντύπωση ότι μπήκες στην συζήτηση με άλλες διαθέσεις οπότε δεν θα μπω στον κόπο. Αν δεν είχα διαβάσει τα προηγούμενα σου μηνύματα θα έλεγα ότι έχεις μαγαζί που πουλάει κινητά και βλέπεις τις πωλήσεις σου να πέφτουν επειδή πολλοί προτιμούν να αγοράζουν "παράνομα" (μπορεί να έχεις και δίκιο - δεν έχω ψάξει το νομικό πλαίσιο) κινητά από Κίνα.

Κάθε άποψη σεβαστή αρκεί να είναι τεκμηριωμένη και να βασίζεται σε ειλικρίνεια και αληθινά γεγονότα.

Δημοσ.

ο ενας δεν λεει που διαβασε τα πολλα κρουσματα...

ο αλλος εκανε τα πρωτα του 2 ποστ εδω για να δωσει tracking απο courier

με πεισατε παιδες, δεν παιρνω ουτε οδοντογλυφίδα απο κινα πλεων απαπαπαπα φτου φτου φτου

στο myphone λοιπόν από εχθες τα παιδιά γράφουν για αφίξεις Πέμπτη-Παρασκευή με αποστολή μέσω sg post που όλα(όσα είναι τες πα)βρίσκονται στο τελωνείο.

όσο για Την ταχύτητα αποστολής,το δικό μου Redmi Note4 έφτασε την Πέμπτη σπίτι μου,μετά από 4 ημέρες...

Δημοσ.

στο myphone λοιπόν από εχθες τα παιδιά γράφουν για αφίξεις Πέμπτη-Παρασκευή με αποστολή μέσω sg post που όλα(όσα είναι τες πα)βρίσκονται στο τελωνείο.

όσο για Την ταχύτητα αποστολής,το δικό μου Redmi Note4 έφτασε την Πέμπτη σπίτι μου,μετά από 4 ημέρες...

αν δεν κανω λαθος ειναι ενα ατομο που εχει το προβλημα και μακαρι να την βγαλει καθαρη-αν δεν κανω λαθος ειναι το ιδιο παλικαρι που ειναι και εδω.

Δημοσ.

Γμδεν γίνεται να τα ελέγχουν όλα τα δέματα με την γραφειοκρατια που παίζει στο τελωνείο. Ή δεν θα τα επιτρέπουν όλα ή θα πάρουν 200-300 άτομα προσωπικό ακόμη ή θα περιμένουμε 10-12 μήνες να φτάσει η σειρά μας να εκτελωνισουν το δέμα μας

Δημοσ.

Μετά από ώριμη σκέψη το βρήκα:
Για λόγους ασφαλείας έχουν εντατικοποιηθεί οι έλεγχοι στο αεροδρόμιο λόγω άφιξης Ομπάμα.
Έχω εντυπωσιαστεί και εγώ ο ίδιος. :-)

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...