Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi 4 Pro 3/32 149,99 $ Geek buying

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εννοειται οτι η καλυτερη τιμη ειναι εδω http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-371104.html

με paypal 1 χρονο εγγυηση δωρεαν επιστροφη μεσα στο 2016 κλπ

Μαλλον μπερδευτηκες, αυτό είναι το note 3 pro,σε σχεση με του θεματος ,ποιο θεωρείται καλυτερο?

Δημοσ.

εννοειται οτι η καλυτερη τιμη ειναι εδω http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-371104.html

με paypal 1 χρονο εγγυηση δωρεαν επιστροφη μεσα στο 2016 κλπ

Την εγγύηση μην την υπολογίζεις.. Το χειρότερο καταστήματα σε αυτό το κομμάτι. Έστειλα doa κινητό πίσω κ ζητούσαν 50$ για την επισκευή επειδή είχε προβληματική μητρική κ λέει δεν καλύπτουν τέτοια προβλήματα στην εγγύηση (ανεξάρτητα που ήταν doa).

Με dispute μέσω paypal μετά από ένα μήνα δέχτηκαν να το κάνουν δωρεάν και ΟΧΙ αντικατάσταση. Αν είναι έτσι η εγγύηση που δινω να την βρασω. Το paypal δεν δέχτηκε να μου κάνει refund κ να κρατήσουν το χαλασμένο κινητό να σημειωσω.

• Like 2
Δημοσ.

δεν μπερδευτικα, απανταω στον sokelas

φυσικα και το note 3 pro international ειναι καλυτερο απο ολα εδω μεσα...

Την εγγύηση μην την υπολογίζεις.. Το χειρότερο καταστήματα σε αυτό το κομμάτι. Έστειλα doa κινητό πίσω κ ζητούσαν 50$ για την επισκευή επειδή είχε προβληματική μητρική κ λέει δεν καλύπτουν τέτοια προβλήματα στην εγγύηση (ανεξάρτητα που ήταν doa).

Με dispute μέσω paypal μετά από ένα μήνα δέχτηκαν να το κάνουν δωρεάν και ΟΧΙ αντικατάσταση. Αν είναι έτσι η εγγύηση που δινω να την βρασω. Το paypal δεν δέχτηκε να μου κάνει refund κ να κρατήσουν το χαλασμένο κινητό να σημειωσω.

ωραια πραγματα... καλα κανεις και τα αναφερεις να μαθενουμε, παρολα αυτα πιστευεις οτι θα ειχες καλυτερη αντιμετώπιση στο ali?

• Like 1
Δημοσ.

ωραια πραγματα... καλα κανεις και τα αναφερεις να μαθενουμε, παρολα αυτα πιστευεις οτι θα ειχες καλυτερη αντιμετώπιση στο ali?

Εκεί αν το επιστρέψεις πίσω παίρνεις τα λεφτά σου 100%. Το θέμα το εχουν στο ότι δεν πληρώνουν τα μεταφορικά για να το στείλεις πίσω σε doa.

Κατά τα άλλα ίδια είναι.

• Like 1
Δημοσ.

δεν μπερδευτικα, απανταω στον sokelas

φυσικα και το note 3 pro international ειναι καλυτερο απο ολα εδω μεσα...

Αν θες να μεινεις στις 5 ιντσες αυτο και το 3s ειναι οι καλυτερες vfm 

Δημοσ.

Aν θέλεις 5.5" παντόφλα και κυρίως ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟ, ΚΑΘΩΣ ΛΕΕΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΕ DHL

που το λέει για την DHL ρε παλικάρια;

standard free shipping λέει, την dhl την χρεώνει έξτρα ενα δεκάρικο.

με κουπόνια από τα παιχνιδάκια του ali και του μαγαζιού, βγαίνει στα ~130 ευρωπαικά.

• Like 1
Δημοσ.

που το λέει για την DHL ρε παλικάρια;

standard free shipping λέει, την dhl την χρεώνει έξτρα ενα δεκάρικο.

με κουπόνια από τα παιχνιδάκια του ali και του μαγαζιού, βγαίνει στα ~130 ευρωπαικά.

Μπορεί να το ερμήνευσα λάθος, αλλά το γεγονός ότι έχει βάλει εικόνα, μεταξύ των εικόνων προϊόντος, που αναφερει για το τελωνείο ότι υπάρχει χρέωση με dhl, χωρίς ταυτόχρονα να ονοματίζει τον φορέα της "απλής" μεταφορικής που χρησιμοποιεί, το θεώρησα ως ένδειξη ότι αυτή είναι η default επιλογή...ίσως επειδή πετυχαίνω αρκετά μαγαζιά τελευταία να επιλέγουν dhl ως βασική τους μεταφορική 

Δημοσ.

Σκέφτομαι (άλλοι μία φορά ) για αγορά το redmi 4 3/64 από Banggood στα 155€ αλλά διαβάζω συνέχεια και για αυτό το κινητο ότι δεν έχει την 800 πάντα που τόσο πολλοί την ζητατε .Αυτήν ή πάντα είναι παιδιά μόνο για την wind ή και την COSMOTE που έχω εγώ;Γιατί τωρα με το lenovo note k3 έχω συνέχεια ( εκεί που υπάρχει δηλαδή) 4g χωρίς να έχει το δικό μου 800mhz...

Δημοσ.

Μπορεί να το ερμήνευσα λάθος, αλλά το γεγονός ότι έχει βάλει εικόνα, μεταξύ των εικόνων προϊόντος, που αναφερει για το τελωνείο ότι υπάρχει χρέωση με dhl, χωρίς ταυτόχρονα να ονοματίζει τον φορέα της "απλής" μεταφορικής που χρησιμοποιεί, το θεώρησα ως ένδειξη ότι αυτή είναι η default επιλογή...ίσως επειδή πετυχαίνω αρκετά μαγαζιά τελευταία να επιλέγουν dhl ως βασική τους μεταφορική 

εχω αγορασει 2 φορες απο το συγκεκριμενο καταστημα.Ποτε δεν εστειλε με DHL με σιγκαπουρης στελνει.

Δημοσ.

Σκέφτομαι (άλλοι μία φορά ) για αγορά το redmi 4 3/64 από Banggood στα 155€ αλλά διαβάζω συνέχεια και για αυτό το κινητο ότι δεν έχει την 800 πάντα που τόσο πολλοί την ζητατε .Αυτήν ή πάντα είναι παιδιά μόνο για την wind ή και την COSMOTE που έχω εγώ;Γιατί τωρα με το lenovo note k3 έχω συνέχεια ( εκεί που υπάρχει δηλαδή) 4g χωρίς να έχει το δικό μου 800mhz...

ολα τα δικτυα προσθετουν κεραιες ολων των συχνοτητων. Βεβαια για την ωρα ο κυριος κορμός της Wind ειναι 800αρα και των αλλων 2 τα 1800-2600. Αυτά αλλαζουν ομως... οπότε καλό θα ήταν να πας σε κάτι που θα παιζει σε ολα. Η αναγκη δεν ειναι πιεστική ακομα... αλλα... σιγα σιγα....  

• Like 1
Δημοσ.

προσοχη με το bangood, στο redmi note 3 pro international ειχαν περασει δικια τους ρομ απο το απλο και δεν δουλευε η καμερα και κατι αλλα και φυσικα χωρις ζελατινα.

ενω απο το geekbuying το συγκεκριμένο ερχοταν οπως βγηκε απο το εργοστάσιο και σφραγισμένο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πρέπει όμως να είμαστε σίγουροι πριν πούμε κάτι περί DHL γιατί είναι αποτρεπτικός παράγοντας για την αγορά τηλεφώνου από Ασία.

Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για την καλύτερη τιμή που έχει παίξει ποτέ για το redmi 3 note pro και μάλιστα από το επίσημο κατάστημα τους στο ali.

Επεξ/σία από diplo
Δημοσ.

πρέπει όμως να είμαστε σίγουροι πριν πούμε κάτι περί DHL γιατί είναι αποτρεπτικός παράγοντας για την αγορά τηλεφώνου από Ασία.

Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για την καλύτερη τιμή που έχει παίξει ποτέ για το redmi 3 note pro και μάλιστα από το επίσημο κατάστημα τους στο ali.

H xiaomi δεν έχει, ούτε είχε ποτέ, επίσημο κατάστημα στο ali

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=404240&highlight=aliexpress

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=313829&highlight=aliexpress

• Like 2
Δημοσ.

H xiaomi δεν έχει, ούτε είχε ποτέ, επίσημο κατάστημα στο ali

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=404240&highlight=aliexpress

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=313829&highlight=aliexpress

Έτσι...αυτό ακριβώς ετοιμαζόμουν να γράψω...

...μια εταρεία τέτοιου μεγέθους δεν έχει "μαγαζάκι" στο Αλιεξπρες....δεν γνωρίζω γενικά να υπάρχουν "επίσημα" καταστήματα - που ανήκουν στην εταιρεία δλδ - για τις μάρκες που ψωνίζουμε εμείς σε κινητά/ταμπλέτες στο Αλι...

....στη καλυτερη υπάρχουν συνεργαζόμενοι μεταπωλητές...και το Gearbest έχει πολλές επίσημες συνεργασίες, αλλά δεν είναι "μαγαζί" κανενός από τις μεγάλες εταιρείες.

Επειδή βάζουν στον τίτλο (ή στο url) ένα όνομα για να ψαρεύουν πελάτες, δεν σημαίνει ότι είναι αναγνωρισμένοι ή έχουν την άδεια κανενός...

....άσε που και να ήταν, εδώ έχεις να κάνεις με Αλιεξπρες...ενόσω το Paypal προσφέρει 6 μηνη προστασία, δεν ξανατιμώ το Αλι για τίποτα αξίας...αρκετές φορές έδειξα καλή διάθεση και δεν μου βγήκε σε καλό...

...σε πλατφόρμα που διαχειρίζονται οικονομικά αυτοί το σύστημα διενέξεων προτιμώ να μετρώ τα λεφτά που τους δίνω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...