Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εβαλα τα 7αρια ολα πανε σχεδον καλα.. μου βγαζει 3 αγνωστες συσκευες δε ξερω τι παιζει εκει με drivers . Την γραφικων, ηχου, δικτυου δουλευουν κομπλε. Ενημερωσα τον ie απο 8 σε 11 . Δε μπορω να κατεβασω τον chrome μου λεει κατι για απαιτησεις του συστηματος .. κατεβασα το winrar δε μπορω να κατεβασω το adobereader. Αυτα τα σκαλωματα γιατι τα κανει δε ξερω..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου βγαζει το στοιχειο adobe download manager σταματησε να λειτουργει

Θελω να κανω εγκατασταση το avg μου βγαζει το στοιχειο avg setup process σταματησε να λειτουργει

Δημοσ.

Εμένα μου μοιάζει με πρόβλημα στη μνήμη ή στο δίσκο.

Για αρχή κατέβασε τη δοκιμαστική έκδοση του hd sentinel και δες την υγεία του δίσκου,

Μετά κατέβασε το hirens boot cd, κάψτο σε cd ή dvd και μπούταρε με αυτό. Τρέξε το memtest για 2-3 κύκλους και πες μας αν έβγαλε σφάλματα.

Δημοσ.

Εμένα μου μοιάζει με πρόβλημα στη μνήμη ή στο δίσκο.

Για αρχή κατέβασε τη δοκιμαστική έκδοση του hd sentinel και δες την υγεία του δίσκου,

Μετά κατέβασε το hirens boot cd, κάψτο σε cd ή dvd και μπούταρε με αυτό. Τρέξε το memtest για 2-3 κύκλους και πες μας αν έβγαλε σφάλματα.

Συνδεσα τον σκληρο σε αλλο σταθερο για να παρω τα αρχεια απο μεσα και τον σκαναρα με το hd sentinel και τον εβγαλε 100% τωρα

για την μνημη πως θα δουμε αν εχει προβλημα?

Τσεκαρα και την μνημη με το εργαλειο των windows και δεν εβγαλε σφαλμα

Δημοσ.

Για τη μνήμη σου είπα πριν.

Δημοσ.

Για τη μνήμη σου είπα πριν.

Εκανα οτιμου ειπες . Βγαζει συνεχεια σφαλματα και δεν σταματαει συνεχεια αναιβενουν οι αριθμοι. Παρεπιμπτοντως ξαναεκανα φορματ σε xp αλλα τα ιδια.. μαλον ειναι οφ η ραμ?
Δημοσ.

Εμ... αν βγάζει σφάλματα ο έλεγχος με το memtest τότε πας για αλλαγή ram.

Αν είναι παραπάνω από ένα dimm η μνήμη δοκίμασε τα ξεχωριστά. Δηλαδή άσε το ένα, κάνε έλεγχο, άλλαξε το, ξανακάνε έλεγχο. Αν είναι μόνο ένα το προβληματικό μπορείς ή να το αφαιρέσεις και να βολευτείς με λιγότερη μνήμη ή να το αλλάξεις μόνο αυτό.

Στον έλεγχο δε χρειάζεται να περιμένεις πολύ. Αν βγάλει σφάλμα σταμάτα το (esc), μην περιμένεις να πάει 100% ο κύκλος.

Δημοσ.

Τελικα δεν εφταιγε η μνημη αλλα η θεση της την εβαλα στην δευτερη και δεν εβγαλε κανενα σφαλμα. Το ανεξηγητο προβλημα συνεχιζει να παραμενει.. μου βγαζει το παρακατω..

Αυτη η αναφορα σφαλματος περιλαμβανει: πληροφοριες για την κατασταση της εφαρμογης avgsetup.exe οταν παρουσιαστηκε το Προβλημα, την εκδοση λειτουργικου συστηματος και το υλικο του υπολογιστη, το ψηφιακο αναγνωριστικο προιοντος, που προσδιοριζει την αδεια χρησης σας, και τη διευθυνση πρωτοκολλου (IP) του υπολογιστη.

Εχω ενεργοποιηση τα windows εχω κανει ενημερωσεις αλλα τιποτα οπως και πριν τα κανω ολα αυτα. Το winrar το καταβασα και το εκανε εγκατασταση. Το adobereader δεν το κανει οπως επεισης και το avg και το mailwarebytes τα ιδια μου βγαζει το ιδιο σφαλμα

Δημοσ.

Όταν δε μπορείς να κάνεις εγκατάσταση εφαρμογές ασφάλειας π.χ. av, cleaners κτλ, αυτό μπορεί να σημαίνει μόλυνση από ιό.

Επίσης, τα 7άρια είναι καθαρά ή είναι κάποια πειραγμένη έκδοση all-in-one, black κτλ; Έχουν sp1 ή όχι; Στα 7 άσε τον chrome και βάλε firefox γιατί ο 1ος θέλει 8 και πάνω αλλιώς βγάζει μηνύματα για λήξη υποστήριξης.

Κάνε έναν έλεγχο με τον Online scanner του eset (πάτα Σάρωση τώρα και κατέβασε τον client).

Τέλος, δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση σε αυτά που έχεις πρόβλημα με δεξί κλικ στον installer και επέλεξε Εκτέλεση ως διαχειριστής.

Δημοσ.

Όταν δε μπορείς να κάνεις εγκατάσταση εφαρμογές ασφάλειας π.χ. av, cleaners κτλ, αυτό μπορεί να σημαίνει μόλυνση από ιό.

Επίσης, τα 7άρια είναι καθαρά ή είναι κάποια πειραγμένη έκδοση all-in-one, black κτλ; Έχουν sp1 ή όχι; Στα 7 άσε τον chrome και βάλε firefox γιατί ο 1ος θέλει 8 και πάνω αλλιώς βγάζει μηνύματα για λήξη υποστήριξης.

Κάνε έναν έλεγχο με τον Online scanner του eset (πάτα Σάρωση τώρα και κατέβασε τον client).

Τέλος, δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση σε αυτά που έχεις πρόβλημα με δεξί κλικ στον installer και επέλεξε Εκτέλεση ως διαχειριστής.

γινετε να υπαρχει ακομα ιος μετα απο 3 φορματ? εχω 3 cd windows xp home premium τα οποια εχω τωρα, xp profesional, και win7 . με κανενα δεν αντιμετωπισα προβλημα σε αλλα pc αρα  λογικα δεν εχουν προβλημα τα cd. και σαν διαχειριστης δεν μπορει να τα εκτελεσει. ουτε το online scanner eset μπορει να το τρεξει. δε με αφηνει να κανω τιποτα.. τι σκ@@τ@ γινετε.. 

Δημοσ.

Υπάρχουν και memory residend ιοί που επιβιώνουν στη ram ακόμα και μετά από φορμάτ, αν και λίγο χλωμό να είναι κάτι τέτοιο.

Αφού δε σου τρέχει ούτε το online scanner ισχυροποιείται η γνώμη που είχα από την αρχή για το ότι πρόκειται για ιό. Ίσως να είναι κάποιο crack μολυσμένο από κάποιο πρόγραμμα που τρέχεις μετά την εγκατάσταση των windows και σε μολύνει. Θα πρέπει με κάποιον τρόπο να ελέγξεις το σύστημα για ιούς για να τελειώνουμε με το θέμα της μόλυνσης. Μπορείς να κάνεις έλεγχο και με κάποιο boot antivirus. Αυτά τουλάχιστον δε θέλουν εγκατάσταση και μπορείς να κατεβάσεις το iso και να δημιουργήσεις το cd (π.χ. με το imageburn) από κάποιο καθαρό σύστημα.

Στο 16ο post είπες ότι κατέβασες το winrar. Το έκανες από την επίσημη σελίδα ή από κανένα τορεντάδικο/warezάδικο; Δοκίμασες να στήσεις av αμέσως μετά που θα συνδεθείς στο internet;

Και κάτι τελευταίο... Δεν είπες αν έχεις sp1 στα 7άρια (WINDOWS+R και δώσε winver)

Δημοσ.

Υπάρχουν και memory residend ιοί που επιβιώνουν στη ram ακόμα και μετά από φορμάτ, αν και λίγο χλωμό να είναι κάτι τέτοιο.

Αφού δε σου τρέχει ούτε το online scanner ισχυροποιείται η γνώμη που είχα από την αρχή για το ότι πρόκειται για ιό. Ίσως να είναι κάποιο crack μολυσμένο από κάποιο πρόγραμμα που τρέχεις μετά την εγκατάσταση των windows και σε μολύνει. Θα πρέπει με κάποιον τρόπο να ελέγξεις το σύστημα για ιούς για να τελειώνουμε με το θέμα της μόλυνσης. Μπορείς να κάνεις έλεγχο και με κάποιο boot antivirus. Αυτά τουλάχιστον δε θέλουν εγκατάσταση και μπορείς να κατεβάσεις το iso και να δημιουργήσεις το cd (π.χ. με το imageburn) από κάποιο καθαρό σύστημα.

Στο 16ο post είπες ότι κατέβασες το winrar. Το έκανες από την επίσημη σελίδα ή από κανένα τορεντάδικο/warezάδικο; Δοκίμασες να στήσεις av αμέσως μετά που θα συνδεθείς στο internet;

Και κάτι τελευταίο... Δεν είπες αν έχεις sp1 στα 7άρια (WINDOWS+R και δώσε winver)

εκανα σκαναρισμα με το boot antivirus μου βρηκε 4 ιους απο προγραμματα τα οποια τα εκαντεστησα μετα που ειχα το προβλημα και εψαχνα να βρω λυση.. στην τελικη τα εχω απεγκαταστησει ολα και ξαναεκανα σκαν και ειναι οκ. το πρωτο πραγμα που εκανα μετα το φορματ ειναι να βαλω τα drivers απο την καρτα δικτυου για να εχω ιντερνετ και να κατεβασω καποιο antivirus ε και παλι δεν γινοτανε.. ουτε αναβαθμιση  στον browser δεν εκανε. το winrar το κατεβασα απο την επισημη σελιδα ενοητε . τα win7 που ειχα εγκατεστημενα ηταν sp1 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σου ζητήσω να ξανακάνεις έλεγχο τη μνήμη με το Memtes και άστο να κάνει 2-3 κύκλους γιατί αυτή η συμπεριφορά δε μου αρέσει καθόλου και αυτό που είπες πριν ότι άλλαξες θέση και σταμάτησαν τα σφάλματα δεν είναι κάτι που συνηθίζεται. Αν συμβεί κάτι τέτοιο και δεν έχουν πρόβλημα τελικά οι μνήμες τότε μπορεί να έχει πρόβλημα η μητρική και δεν ξέρω ποιο από τα δύο είναι καλύτερο.

Το επόμενο που πρέπει να δεις είναι το setup των 7. Είναι από καθαρό iso ή μήπως κάποιο πειραγμένο iso all-in-one, black, purple, magenta  ή κι εγώ δεν ξέρω τι; Επίσης με παραξένεψε η δήλωση σου στον post #23 ότι έκανες ενημερώσεις στα 7!!! Πως στο καλό τα κατάφερες ενώ κανείς δε μπορεί να κατεβάσει ενημερώσεις στα 7; Προχτες μάλιστα δοκίμασα να βάλω 7άρια σε pc και δύο μέρες ήταν μπλοκαρισμένο στην αναζήτηση για ενημερώσεις χωρίς να εμφανίζει τίποτα. Έβαλα και κάποια προτεινόμενα kb που υποτίθεται θα ξεμπλόκαραν τις ενημερώσεις αλλά τίποτα. Εσύ πως κατάφερες και έκανες ενημερώσεις; ΩΕΟ;;;

Υ.Γ. Μπορείς να κατεβάσεις τα 7άρια απ' ευθείας από το tachbench της microsoft με αυτό το εργαλείο. Οδηγός εδώ.

Τα iso είναι καθαρά και απευθείας από τους server της ms

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Θα σου ζητήσω να ξανακάνεις έλεγχο τη μνήμη με το Memtes και άστο να κάνει 2-3 κύκλους γιατί αυτή η συμπεριφορά δε μου αρέσει καθόλου και αυτό που είπες πριν ότι άλλαξες θέση και σταμάτησαν τα σφάλματα δεν είναι κάτι που συνηθίζεται. Αν συμβεί κάτι τέτοιο και δεν έχουν πρόβλημα τελικά οι μνήμες τότε μπορεί να έχει πρόβλημα η μητρική και δεν ξέρω ποιο από τα δύο είναι καλύτερο.

Το επόμενο που πρέπει να δεις είναι το setup των 7. Είναι από καθαρό iso ή μήπως κάποιο πειραγμένο iso all-in-one, black, purple, magenta  ή κι εγώ δεν ξέρω τι; Επίσης με παραξένεψε η δήλωση σου στον post #23 ότι έκανες ενημερώσεις στα 7!!! Πως στο καλό τα κατάφερες ενώ κανείς δε μπορεί να κατεβάσει ενημερώσεις στα 7; Προχτες μάλιστα δοκίμασα να βάλω 7άρια σε pc και δύο μέρες ήταν μπλοκαρισμένο στην αναζήτηση για ενημερώσεις χωρίς να εμφανίζει τίποτα. Έβαλα και κάποια προτεινόμενα kb που υποτίθεται θα ξεμπλόκαραν τις ενημερώσεις αλλά τίποτα. Εσύ πως κατάφερες και έκανες ενημερώσεις; ΩΕΟ;;;

Υ.Γ. Μπορείς να κατεβάσεις τα 7άρια απ' ευθείας από το tachbench της microsoft με αυτό το εργαλείο. Οδηγός εδώ.

Τα iso είναι καθαρά και απευθείας από τους server της ms

Αυτη τη στιγμη εχω τα xp και σε αυτα ειχα αναφερθει στο ποστ 23 και εκανα ολες τις ενημερωσεις. Τα 7αρια τωρα τι ακριβως ειναι δε ξερω. Στην αρχη σου λεει να διαλεξεις ποια εκδοση θελεις να βαλεις απο home μεχρι enterprise και σε τι bit. Αυτο που ξερω ειναι οτι τα εβαλα σε 3 διαφορετικα pc και δεν ειχα κανενα προβλημα. Θα ξανακανω ακομα ενα τεστακι για την μνημη για να δουμε..
Δημοσ.

Αυτο που ξερω ειναι οτι τα εβαλα σε 3 διαφορετικα pc και δεν ειχα κανενα προβλημα. Θα ξανακανω ακομα ενα τεστακι για την μνημη για να δουμε..

Οπότε είναι all editions.

Αυτό σημαίνει ότι κάποιος έβαλε χέρι στο iso. Το ότι βγάζει όλες τις εκδόσεις home, premium, ultimate κτλ, αυτό μπορεί να γίνει εύκολα αφαιρώντας το ei.cfg από τον φάκελο sources του iso.

Η ms όμως δεν έβαλε ποτέ iso με 32 και 64bit εκδόσεις των 7 οπότε κάποιος κάθισε και ενσωμάτωσε τις δύο εκδόσεις σε ένα iso. Δεν ξέρουμε όμως τι άλλο έχει περάσει μέσα. Αν ενεργοποιούνται και αυτόματα τότε σίγουρα είναι πειραγμένο.

btw, εσύ ποια έκδοση έβαλες, ποιον athlon έχεις και πόση μνήμη ram;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...