Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι μου. Εχω ενα παλιο pc της δουλειας μου το οποιο του εκανα format και εβαλα xp professional . Ολα καλα φαινονται να δουλευουν εχω κανει εγκατασταση καποιων προγραμματων οπως του εκτυπωτη της καρτας δικτυου και της καρτας ηχου. Τωρα δε ξερω τι εχει γινει και δεν μπορω να κανω εγκατασταση τιποτα αλλο ουτε και να μπω στο ιντερνετ να κατεβασω. Δεν ανοιγει σωστα ο ie και δε μπορω να ανοιξω σελιδες ουτε να κατεβασω αλλον browser συνεχεια με βγαζει σφαλματα συνδεσης και κατι αλλα περιεργα. Ενω μπαινει στο google κανει αναζητηση και μπορει να μπει σε καποιες σελιδες. Δε μου εχει καν φακελο με ληψεις . Δε ξερω τι να κανω βοηθεια!

Δημοσ.

Άνοιξε το desktop , δες τι μητρική έχεις , πες μας το μοντέλο , λογικά θα λείπουν οι drivers , ανοίγει σελίδες ή όχι ; Καλά τα Xp που τα θυμήθηκες ; Παλαιικό λειτουργικό :X

Δημοσ.

Τα xp έχουν service pack ή όχι; Κατέβασε τουλάχιστον το sp2 ή καλύτερα το sp3.

Κατέβασε έναν ff portable και δες αν με αυτόν μπαίνεις στο ίντερνετ.

Επίσης κατέβασε τον ie 8 για τα xp γιατί με το 6 που έχουν δε θα βγάλεις άκρη.

• Like 1
Δημοσ.

τα xp ειναι σπασμενα. οταν εγκατασταθηκαν ολα πηγαιναν καλα. μπηκα στον ie κατεβασα drivers αλλα επειδη ο εκτυπωτης που εχω ηθελε για να δουλεψει net framwork 3.5 και πανω εκανα καποιες ενημερωσεις για να μπορεσω να κατεβασω την καταλληλη και να μπορει να δουλεψει. μετα ενω εμπαινε στο ιντερνετ ανοιγε καποιες σελιδες και δεν εμπαινε πχ στην microsoft να κατεβασω τον ie 8 . μου εβγαζε οτι η δεν ειναι δυνατη εμφανιση της σελιδας. εβαζα με usb προγραμματα να τα κανω απο εκει εγκατασταση και δεν μπορω βγαζει συνεχεια οτι αντιμετωπισε σφαλμα . στην ουσια δε μπορω να κανω τιποτα δε μπορω να κατεβασω κανενα browser και δε μπορω να κανω καμια εγκατασταση. ε με γυρισε τα μυαλα κατεβασα  και τις υπολοιπες ενημερωσεις οσπου καταφερα τελικα και μου εβγαλε οτι τα windows που εχω δεν ειναι αυθεντικα.. αλλα παλι τα ιδια.  να ξανα λανω φορματ τα xp η να βαλω τα 7 η μητρικη μου ειναι η gigabyte ga-7va ver.1

Δημοσ.

Δεν έχει drivers για Win 7 αλλά θα τους βρούμε  B)

να το ξεκινησω δλδ?

Ο portable ff δεν έχει εγκατάσταση, το τρέχεις, αποσυμπιέζει και το ανοίγεις.

τι ειναι αυτο? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...