voltmod Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Μετά από αρκετό καιρό αναμονής, η κυκλοφορία του Dishonored 2 είναι πολύ κοντά – κυκλοφορεί την Παρασκευή. Για να υπενθυμίσει την κυκλοφορία του και να ενθουσιάσει ακόμα περισσότερο τους gamers, η Bethesda έδωσε στην δημοσιότητα το επίσημο launch trailer του τίτλου. Αν σας άρεσε το πρωτότυπο, τότε είναι πολύ πιθανό να ενθουσιαστείτε με το Dishonored 2. Το πρώτο παιχνίδι της σειράς έδωσε στους gamers την δυνατότητα να επιλέξουν με μπόλικη ελευθερία πως θα προσέγγιζαν το φαινομενικά τυπικό, αλλά στην πραγματικότητα ξεχωριστό, action-adventure παιχνίδι (π.χ μπορεί ο Corvo να είχε μία αποστολή, αλλά ο τρόπος προσέγγισης για την ολοκλήρωση της ήταν στο χέρι σας, δηλαδή η σύγκρουση με εχθρούς ή η προσπέραση τους κρυμμένοι στις σκιές και αφού έχετε επέμβει στον χρόνο), και με τον δεύτερο κατά σειρά τίτλο, η Bethesda πηγαίνει την συγκεκριμένη προσέγγιση . Ο gamer μπορεί να επιλέξει να παίξει το παιχνίδι ως Corvo ή ως Emily Caldwin, και η συγκεκριμένη επιλογή θα παίξει ρόλο τόσο στο σενάριο όσο και στην τελική έκβαση της περιπέτειας. Το Dishonored 2 θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου για PS4, Xbox One και Windows PC. Site: Engadget
Nvidiaman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Ρε πούστη μου αυτά τα fps δεν θα τα συνηθίσω ποτέ με χειριστήριο. Γιατί δεν βάζουν υποστήριξη με ποντίκι τουλάχιστον για το single player... 3
logistoulis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Εγώ μια χαρά τα συνηθίσα με χειριστήριο και ας παίζω σε pc 2
AiWaaa Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Πραγματικα ειναι το πρωτο game που σκεφτομαι να ζητησω refund.. Δεν εχει καθολου καλο optimize 1
Nvidiaman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Εγώ μια χαρά τα συνηθίσα με χειριστήριο και ας παίζω σε pc Συγνώμη και θέλεις να πεις ότι έχεις την ιδια αίσθηση; με τίποτα! 1
Mephistofelis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 6/10 στο steam λόγω τεχνικών προβλημάτων κυρίως. 2
Bspus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Ρε πούστη μου αυτά τα fps δεν θα τα συνηθίσω ποτέ με χειριστήριο. Γιατί δεν βάζουν υποστήριξη με ποντίκι τουλάχιστον για το single player... Τι εννοεις δεν παιζει με ποντικι στο PC? Ειναι δυνατον να απαιτει χειριστηριο?
nekrik Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Το port για pc, όσον αφορά το optimization είναι ενα χάλι μαύρο. Με gtx 1080 σε 1080p Τα fps ανεβοκατεβαίνουν απο 30 εως 60 ολη την ώρα. Άποψη μου οτ είναι ενας απο τους λόγους που η Bethesda έχει βάλει το day 1 review embargo. Να αρπάξει οτι μπορεί απο τα preorders και περίμενε εσυ τώρα που το πηρες 50 ευρώ στο steam, 3 με 4 patches μεχρι και αν!!! Διορθωθεί το θέμα. Refund και άγιος ο θεός! 3
Mephistofelis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Το port για pc, όσον αφορά το optimization είναι ενα χάλι μαύρο. Με gtx 1080 σε 1080p Τα fps ανεβοκατεβαίνουν απο 30 εως 60 ολη την ώρα. Άποψη μου οτ είναι ενας απο τους λόγους που η Bethesda έχει βάλει το day 1 review embargo. Να αρπάξει οτι μπορεί απο τα preorders και περίμενε εσυ τώρα που το πηρες 50 ευρώ στο steam, 3 με 4 patches μεχρι και αν!!! Διορθωθεί το θέμα. Refund και άγιος ο θεός! Κρίμα πάντως γιατί εκτός απο το θέμα των τεχνικών προβλημάτων οι χρήστες στο Steam αναφέρουν πως έχει πολύ καλό gameplay.
nekrik Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Κρίμα πάντως γιατί εκτός απο το θέμα των τεχνικών προβλημάτων οι χρήστες στο Steam αναφέρουν πως έχει πολύ καλό gameplay. Ναι όντως και εγω αυτό διαβάζω, θα περιμένουμε μπας και το στρώσουν
nekrik Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 εχει denuvo ? Ναι! Ειναι κάτι που με πειράζει γιατί οτι και να λενε εχω παρατηρήσει διάφορα σε Games με αυτό πανω. Περιεργα performance θεματα σε ολα τα Games με αυτό.Το καταλαβαινω βεβαια μιας και το denuvo λειτουργεί ως ενα Virtual Machine, code obfuscator και πιστευω οτι προσθετει overhead αφού κάνει συνεχώς Encrypt-Decrypt on the fly.
logistoulis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Συγνώμη και θέλεις να πεις ότι έχεις την ιδια αίσθηση; με τίποτα! όχι βέβαια, απλά παίζω αραχτός ή και σχεδόν ξαπλωτός (βασικά και ξαπλωτός με παπλωματάκι παίζω μερικές φορές) στη 40αρα μου αντί να κάθομαι κι άλλες ώρες στο γραφείο για single player δε το συζητώ πλέον να κάτσω γραφείο, εικόνα στη tv και άραγμα και άσε τους κονσολάδες να νομίζουν ότι μόνο αυτοί παίζουν αραχτοί σε online αλλάζει το πράγμα, αν μπω να παίξω κόντρα σε ποντίκι πέφτει κλάμα, αλλά για χαλαρότητα είναι μια χαρά άπαξ και το μάθεις εγώ έμαθα σε χειριστήριο γιατί κάποια κονσολοπορτ ακόμα και αν ήταν fps όσο και αν ακούγεται παράξενο είχαν πιο "φυσικό" χειρισμό με το controller και μπορώ να σου απαριθμήσω αρκετά shooter που είχαν θέμα με το ποντίκι και με χειριστήριο κανένα (και μπορεί να έστρωσαν με patch ή πειράζοντας dll στη συνέχεια, αλλά ο χειρισμός από το xbox δούλευε πάντα day one) επίσης είναι και πολλά παιχνίδια που είναι πιο βολικό το χειριστήριο εκ των πραγμάτων οπότε με εξαίρεση τα strategy, κάποια rpg και moba (αν και δε παίζω moba) δεν υπάρχει λόγος να κάθομαι επιπλέον "τιμωρία" στο γραφείο και εκτός δουλειάς απλά αν έχεις μάθει μια ζωή ποντίκι θα πρέπει να υποφέρεις τουλάχιστον για ένα ολόκληρο παιχνίδι μέχρι να συνηθίσεις είναι σαν το στριφτό τσιγάρο ένα πράγμα που για να μάθεις να στρίβεις θα χαλάσεις μερικούς καπνούς, αλλά μετά είναι μια γνώση που την έχεις για πάντα οπότε είτε παίζεις με το ένα είτε με το άλλο σου φαίνεται φυσιολογικό ακόμα και αν αναγνωρίζεις την ανωτερότητα του ποντικιού 2
Psaris Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Ναι! Ειναι κάτι που με πειράζει γιατί οτι και να λενε εχω παρατηρήσει διάφορα σε Games με αυτό πανω. Περιεργα performance θεματα σε ολα τα Games με αυτό.Το καταλαβαινω βεβαια μιας και το denuvo λειτουργεί ως ενα Virtual Machine, code obfuscator και πιστευω οτι προσθετει overhead αφού κάνει συνεχώς Encrypt-Decrypt on the fly. ε θα crackaristei και αυτο οπως το doom,απλα θα παρει χρονο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα