Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχω Windows 8.1 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το μόνο ζητηματάκι που πραγματικά μου έχει σπάσει τα νεύρα όλα αυτά τα χρόνια είναι το εξής:

Κάθε φορά που αναβαθμίζω driver της κάρτας γραφικών ή αλλάζω κάρτα, τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας μετακινούνται όπως να' ναι. Και κάθε φορά πρέπει χειροκίνητα και ένα ένα να τα βάλω στη θέση τους.

Δοκίμασα κάποια προγραμματάκια για την επιφάνεια εργασίας και δεν κάνανε δουλειά.

Καμία πρόταση/λύση;

Δημοσ.

Καταπληκτικό το Fences, κατέβασα το trial. Έχω ένα ζητηματάκι να λύσω με το paypal μου και θα το πάρω και το humble. Ευχαριστώ πολύ!

• Like 1
Δημοσ.

Καταπληκτικό το Fences, κατέβασα το trial. Έχω ένα ζητηματάκι να λύσω με το paypal μου και θα το πάρω και το humble. Ευχαριστώ πολύ!

Κάνε την αγορά σε ευρώ, όχι σε δολάρια γιατί με δολάρια μπορεί να μην περάσει λόγο capital control.

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασε το fences αν σου κάνει δουλειά...

Αν σε βολέψει,μπορείς να το αγοράσεις από το Humble Bundle που το έχει προσφορά στο 1 ευρώ για λίγε μέρες ακόμα.

https://www.humblebundle.com/lifehacker-software-bundle

Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα και παρόλο που το έχω ήδη ως μέρος του Object Desktop, δεν το χρησιμοποιώ, γιατί δεν ήξερα τι κάνει.

Θα το δοκιμάσω σήμερα!

Thanks

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...