Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Η παρακάτω ερώτηση φαίνεται απλή και εύκολη αλλά με έχει βασανίσει τρομερά:

Πως κάνω κάθε αρχείο εξελ που ανοίγω με το Excel- είτε νέο αρχείο, είτε αρχείο που διαμορφώθηκε αλλού-  να εμφανίζει αυτόματα γραμμές ALL BORDERS;;;;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια.

Δημοσ.

Αυτο που ζητας ειναι cell formation οποτε εχεις τις εξης επιλογες.

Για νέο αρχείο φτιαχνεις ενα νέο προτυπο στο οποιο θα εχεις ήδη κανει το formation που θες και ανοιγεις αυτο για νεο αρχειο.

Για τα ηδφη υπαρχων με καποια μακροεντεολη /vbs script που να κανει αυτοματα το formatting.

Εαν απλα θες να κανεις τα gridlines πιο εμφανη τοτε κοιτα αυτο http://www.howtogeek.com/220636/how-to-change-the-color-of-the-gridlines-in-excel/

Aν θες να τις εκτυπωνεις κοιτα αυτο https://support.office.com/en-us/article/Print-gridlines-in-a-worksheet-fdb32f2a-8a5a-41fe-a5b0-0a734fdfade1

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό με την μακροεντολή δεν τον κατάλαβα. Για νέο αρχείο υπάρχει τρόπος για ήδη υπάρχων έχω θέμα.

Επίσης το έχω δοκιμάσει αυτό για τα grindlines πιο εμφανή και δεν μου αποθηκεύει την επιλογή μου.

Για την εκτύπωση θα το δοκιμάσω.

Και στο Skyrim και στο Excel βρε Πάνο; Παντού εξπερ;

Δημοσ.

Eαν καταλαβα καλα θες σε ενα ηδη υπαρχων φυλλο να εφαρμοστει το formation all borders σε ολο το φυλλο σωστα ;

Εαν καταλαβα σωστα περα απο το κλασσικο της επιλογης ολων των κελιων και χειροκινητης εφαρμογης του formation να φτιαξεις μια μακροεντολη με ενα κουμπακι που θα κανει αυτη τη δουλεια.

Αυτο ομως θα εχει σαν αποτελεσμα τον ορισμο ολοκληρου του φυλλου σαν εκτυπωσιμο οποτε και θα πρεπει να ορισεις χειροκινητα περιοχη εκτυπωσης.

Εκτος και εαν θες το formation να ισχυει μονο σε κελια που περιεχουν δεδομενα οποτε εκει μαλλον χρειαζεται vbs script που δε το κατεχω.

Δημοσ.

ΟΚ, δεν σε πιάνω. Το θέμα μου είναι το εξής. Έχω κάποιους συναδέλφους στη δουλειά που όσο και να τους παρακαλώ καθημερινά τυπώνουν κάποιες λίστες που χρειαζόμαστε χωρίς γραμμές ενδιάμεσα και κάνουν τη ζωή μου δύσκολη.

Θέλω να είναι default σε όποιο έγγραφο και ν' ανοίξει το Excel ότι μπαίνουν γραμμές...

Είναι απίστευτο πως δεν μπορούμε να κάνουμε αυτήν την απλή αλλαγή...

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ το έχω δοκιμάσει αλλά κανεί δουλειά για κάθε νέο αρχείο. Εγώ θέλω να εκτυπώνεται κάθε αρχείο με γραμμές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...