gogos47 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Όπως έκανε γνωστό η Ubisoft, συνεχίζοντας να γιορτάζει την επέτειο των 30 χρόνων της, το Far Cry 3: Blood Dragon θα είναι δωρεάν στο PC για έναν μήνα,μπορειτε να το κατεβασετε δωρεαν απλώς εγκαθιστώντας το uplay και πηγαινοντας στην κατρελα Ubi 30!!!! 16
Fulgore Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Ειναι και για steam? Το γραφει νομιζω ξεκαθαρα οτι αφορα μονο το Uplay. 2
Avatar_GR Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Μπορείτε και από τον Browser να το πάρετε. Πάτε εδώ https://club.ubisoft.com/en-GB/dashboard
g8anos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Το κατέβασα κ το τερμάτισα σε 2 μέρες ... κάπως μικρό το main quest, αλλα πολύ διασκεδαστικό ! 80's futuristic retro flair, με πολύ χιούμορ κ κλισέ Για δωρεάν αξίζει με χίλια!
Carrey Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Προσπαθώ εδώ και ώρα να κάνω login (από browser) και μου πετάει μονίμως "Login error". Έκανα μέχρι και reset το password μου αλλα τελικα δεν ηταν αυτο. Το αντιμετωπίζει/αντιμετώπισε άλλος αυτό; Εδιτ: Νταξει ότι να ναι, μπήκα από Chrome και συνδέθηκε. (Πριν έμπαινα από Safari)
sam75 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 μπηκα εγινα μελλος ,πατησα στο παιχνιδι να κατεβει αλλα τιποτα! καποια λυση ;
agrio.imeros Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 μπηκα εγινα μελλος ,πατησα στο παιχνιδι να κατεβει αλλα τιποτα! καποια λυση ; Aπό το site ή το uPlay προσπάθησες; Δοκίμασε από το site και κάνε έλεγχο μετά στα παιχνίδια σου στο uPlay να δεις αν το απέκτησες...
sam75 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Aπό το site ή το uPlay προσπάθησες; Δοκίμασε από το site και κάνε έλεγχο μετά στα παιχνίδια σου στο uPlay να δεις αν το απέκτησες... απο το Site δεν βγαζω ακρη καθολου.
agrio.imeros Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 απο το Site δεν βγαζω ακρη καθολου. Για κάνε log in σ΄αυτήν τη διεύθυνση Ubisoft-Far Cry 3: Blood Dragon...
sam75 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Για κάνε log in σ΄αυτήν τη διεύθυνση Ubisoft-Far Cry 3: Blood Dragon... https://club.ubisoft.com/en-US/ubi30 μου βγαζει αυτο
lefta_yparxoun Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Έληξε η συγκεκριμένη προσφορά, είμαστε στην καινούρια
agrio.imeros Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 https://club.ubisoft.com/en-US/ubi30 μου βγαζει αυτο Πάτα το τετραγωνάκι της αποδοχής των όρων και πάρτο. Μετά ανοίγεις την πλατφόρμα του uPlay, πηγαίνεις στα games το κατεβάζεις και παίζεις. Έληξε η συγκεκριμένη προσφορά, είμαστε στην καινούρια Το Beyond Good & Evil έληξε που ήταν η προσφορά του Οκτωβρίου. Το Far Cry 3: Blood Dragon είναι η νέα δωρεάν προσφορά Νοεμβρίου από τη Ubisoft και η διάρκεια για να το αποκτήσεις είναι περίπου ένας μήνας. Το Dirt 3 είναι προσφορά από Humble Bundle...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα