Προς το περιεχόμενο

4k hdr gaming tv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

ενδιαφέρομαι για gaming tv που θα μπει πάνω το ps4 pro και ίσως ο υπολογιστής.Η απόσταση θέασης θα είναι κοντινή έως πολύ κοντινή μιας Κ θα μπει στο δωμάτιο.μπάτζετ κοντά στα χίλια ευρώ,vfm και Όσο το δυνατό future proof Μπορεί σε αυτά τα χρήματα

έχω δει την ku6000 Αλλά διαβάζω κάτι για ψευτο hdr .η διαφορά είναι όντως μεγάλη στη απεικόνιση όσων αφορά αυτό το κομμάτι;

π.χ. Με το hdr της ks 8000 θα είναι τόσο αισθητή η διαφορά;; αξίζει Δηλαδή το ένα χιλιάρικο παραπάνω;;

τα hertz Δεν με απασχολούν τόσο μιας και έχω δει live 50-100 κ Δεν κατάλαβα διαφορά σε κάποια πρόσφατα μοντέλα.νομίζω και οι δυο έχουν χαμηλό input lag οπότε...Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση;;

Φυσικά δεκτή και Σαν συμβουλή η...υπομονή για κάτι καλύτερο μέσα στο 17 Ίσως;; το πιο πιθανό να περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα αν Κ ήδη παίζουν αρκετές προσφορές σε tv .

Δημοσ.

έχω δει την ku6000 Αλλά διαβάζω κάτι για ψευτο hdr .η διαφορά είναι όντως μεγάλη στη απεικόνιση όσων αφορά αυτό το κομμάτι;

π.χ. Με το hdr της ks 8000 θα είναι τόσο αισθητή η διαφορά;; αξίζει Δηλαδή το ένα χιλιάρικο παραπάνω;;

Φυσικα αν τα "εχεις" ειναι πολυ καλυτερη επιλογη.

Οσον αφορα το hdr της 6000 ειναι αξιοπρεπεστατο με πολυ φυσικα χρωματα.

Η μια ομως ειναι 50 hz και η αλλη 100,αλλα λες δε σε νοιαζει.

Οποτε για να μη σκασεις ενα 1000ρικο παραπανω τζαμπα καλυτερα δες τες απο κοντα

• Like 1
Δημοσ.

Όταν λες πολύ καλύτερη;;; τόσο καλύτερη Όσο να μη αξίζει η αγορά της πρώτης Σαν gaming επιλογή;; θα πιάσει τόπο Δηλαδή το χιλιάρικο;;;κ μακροπρόθεσμα και Σαν specs ...

Δημοσ.

Βασικα ναι. δεν εχουν καμια σχεση, τοσο στα χαρτια οσο και στην πραγματικοτητα, τοσο σε πληθως χρωματων σε φωτεινοτητα, δυναμικα, αντιθεση, μαυρο κινηση, επεξεργαστες, desighn, ποιοτητα κατασκευης κτλ κτλ. Η διαφορα στην εικονα δεν ειναι απλα εμφανης αλλα χαωτικη. Οποτε ναι αν σε παιρνει πας εκει. Πολυ καλη και η KS7000.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επαναφερω το θεμα για μια απορια.Προφανως δεν εχω προχωρησει ακομα σε αγορα μιας κα περιμενω ιανουαριο να πεσουν οι τιμες.

Διαβαζω οτι ks 7000(europe)=ks 8000 (america)/8000=9000 και παει λεγοντας...η 9000 που εχουμε εμεις εδω δηλαδη στην αμερικη ποια εκδοση ειναι??Γενικα ισχυει οτι το 7000 που πωλειται στα ελληνικα καταστηματα ειναι το 8000 ουσιαστικα ??και η ks 7000 που πουλαει το amazon απο αμερικη ποιο μοντελο ειναι???

Δημοσ.

Καταρχήν η ku6000 δεν εχει καν local dimming οπότε το που ακριβώς βλέπεις εσύ hdr είναι άλλο θέμα.

Επίσης δεν μπορείς να συγκρίνεις την σειρά ks με την ku. μόνο οι quantum dots της πρώτης αρκούν για να δεις τεράστια διαφορά συν όλοι οι άλλοι τομείς που υπερτερεί.

Δημοσ.

Σου προτείνω να τσεκάρεις αυτές τις HITACHI που έχουν τα Public. Έχουν λειτουργία gaming για την φωτεινότητα αλλά για HDR, ιδέα δεν έχω..

Δημοσ.

Επαναφερω το θεμα για μια απορια.Προφανως δεν εχω προχωρησει ακομα σε αγορα μιας κα περιμενω ιανουαριο να πεσουν οι τιμες.

Διαβαζω οτι ks 7000(europe)=ks 8000 (america)/8000=9000 και παει λεγοντας...η 9000 που εχουμε εμεις εδω δηλαδη στην αμερικη ποια εκδοση ειναι??Γενικα ισχυει οτι το 7000 που πωλειται στα ελληνικα καταστηματα ειναι το 8000 ουσιαστικα ??και η ks 7000 που πουλαει το amazon απο αμερικη ποιο μοντελο ειναι???

Αν δεν κάνω λάθος οι UE είναι οι ευρωπαϊκές και οι UN οι αμερικανικές (UE55KS7/8/9000 = UN55KS7/8/9000
Δημοσ.

Σου προτείνω να τσεκάρεις αυτές τις HITACHI που έχουν τα Public. Έχουν λειτουργία gaming για την φωτεινότητα αλλά για HDR, ιδέα δεν έχω..

Η hitachi όπως και η jvc έχουν στην ουσία χρεωκοπισει και το brandname τους το χρησιμοποιεί η τουρκική vestel η οποία φτιάχνει και αρκετά μοντέλα turbox.

Είναι στην πλειοψηφία τους τηλεοράσεις της πλάκας ανταγωνιστές της f&u κλπ.

Δημοσ.

Oops. Δέν είμαι τόσο έμπειρος. Αλλά ένας φίλος μου έχει μια 49αρα στο υπνοδωμάτιο του με τα "early stages" του HDR κατα 2014-15 κατασκευασμένη και φαίνεται τέλεια

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος οι UE είναι οι ευρωπαϊκές και οι UN οι αμερικανικές (UE55KS7/8/9000 = UN55KS7/8/9000

Δεν το πολυ κατάλαβα...εννοείς ue7000=un8000 ;; Μόνο έτσι στέκει αυτό...το θέμα μου ήταν ότι στην 7000 είχα διαβάσει ότι game mode+hdr δεν έμπαινε οπότε αν ήθελες hdr ήσουν με 100+ms input lag Αλλά το διόρθωσαν με firmware update.(διορθώστε με αν κάνω λάθος) οπότε κλείνω προς την 7000 Όταν μπει σε κάποια προσφορά , μιας και δεν βρίσκω λόγο να δώσω 400-500 ευρώ παραπάνω για τα επόμενα μοντέλα

Δημοσ.

Δεν το πολυ κατάλαβα...εννοείς ue7000=un8000 ;; Μόνο έτσι στέκει αυτό...το θέμα μου ήταν ότι στην 7000 είχα διαβάσει ότι game mode+hdr δεν έμπαινε οπότε αν ήθελες hdr ήσουν με 100+ms input lag Αλλά το διόρθωσαν με firmware update.(διορθώστε με αν κάνω λάθος) οπότε κλείνω προς την 7000 Όταν μπει σε κάποια προσφορά , μιας και δεν βρίσκω λόγο να δώσω 400-500 ευρώ παραπάνω για τα επόμενα μοντέλα

Εννοώ ότι ue55ks7000=un55ks7000 κοκ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...