fanisneo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Απλα να πω οτι προσπαθουσα κανα μισαωρο με Google Chrome κ δεν με συνεδεε με τιποτα στο Steam. Επειτα προσπαθησα με Microsoft Edge κ μπηκα με την πρωτη. Ευχαριστω κ γω τον TS
vdeseris Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Πολύ καλό. Ο γιος μου σε ευχαριστεί! Πολύ ελαφρύ σαν παιχνίδι. Σε 1080p, ultra preset, msaa x2 βγάζει 180fps. Οπότε έβαλα vsync και στα 60fps η κάρτα δουλεύει στο 30-35%
kostanen Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 δεν πρόφτασα, μάλλον τελειώσανε... Keys are temporarily exhausted for this product άκυρο , τώρα μου έδωσε κωδικό.
KINGLUCAS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Ξέρει κανεις γιατί δεν αναγνωρίζει το χμποξ κοντρολλερ μου?
veteranos123 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Απλα να πω οτι προσπαθουσα κανα μισαωρο με Google Chrome κ δεν με συνεδεε με τιποτα στο Steam. Επειτα προσπαθησα με Microsoft Edge κ μπηκα με την πρωτη. Ευχαριστω κ γω τον TS Και εγώ αυτό το θέμα είχα με τον chrome αλλά τελικά τα κατάφερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα