panoreos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Έσβησε από μπαταρία όταν περνούσα τα sierra Τωρα όταν το ανοίγω κάνει boot σε ένα φάκελο με θαυμαστικό Πατώντας cmd,+r πηγαίνει κατευθείαν σε internet recovery ,μου δίνει επιλογή να βρω δίκτυο wifi ,πατώ τον κωδικό μου ,Ψάχνει κανα δεκάλεπτο και μου βγάζει error 202F Οποίος γνωρίζει κάτι να με βοηθήσει δεκτό Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Για ρίξε μια ματιά σε αυτό https://discussions.apple.com/thread/6663899?start=15&tstart=0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoreos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δεν βρίσκω άκρη πάντα μου ξεκινάει σε internet recovery με αφήνει να βάλω κωδικό ψάχνει και βγάζει το error 2002 F Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atsumbalos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Βγάλε τον δίσκο σου απο μέσα, κάνε τον ένα format σε pc αν δεν έχεις άλλο mac (FAT32) και ξεκίνα την διαδικασία του recovery ξανά απο την αρχή. Αν μπορείς κάνε την διαδικασία με το USB recovery disk. Δημιούργησε δλδ έναν δίσκο αποκατάστασης. Κάνε restore το λειτουργικό που χρειάζεσαι μέσω του disk utility ή άλλων γνωστών προγραμμάτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoreos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά άλλαξα το dns στο ρουτερ από 0.0.0.0 σε 8.8.8.8 και 8.8.4.4 και προσπάθησα πάλι internet recovery και συνδέθηκε κανονικά Τη λύση αυτή τη διάβασα σε ένα forum στο google Ευχαριστω για τη βοήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Ε,βέβαια. Με 0.0.0.0 για DNS δεν πας πουθενά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα