Προς το περιεχόμενο

Το PlayStation 4 Pro από σήμερα στην αγορά με τιμή €409

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Του χρόνου θα μπει και μία τεταρτη φέτα για native 4k.

Παραχρόνου στην πέμπτη φέτα θα γεννηθεί το PS5.

μ αρεσει γιατι ειστε αστειοι καποιοι με καλο χιουμορακι

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τσίμπησα ένα καθώς και την βάση και 2ο από τα νέα χειριστήρια. Αν και πήγα σε όλα τα γνωστά μαγαζιά, διαθέσιμα όλα μαζί τα βρήκα μόνο στον Κωτσόβολο. (Έκανα και 4ετή εγγύηση) Μόνο την νέα κάμερα δεν βρήκα πουθενά. (Ούτε διαφήμιση να έκανα :P) αλλά η αλήθεια να λέγεται.

Εγώ το πήρα από media παντός και το μόνο που δεν είχαν είταν το vr.... Με την τρίτη φέτα μία χαρά ωραίο είναι, σαν το κράνος του robocop

Το Pro φθηνό είναι.Η καλή TV όμως στοιχίζει τα τριπλάσια +.Οπότε το «πακέτο» βγαίνει τουλάχιστον στα 2000€.Συν οτι την «παλιά» TV θα την φάει η σκόνη η πρέπει να την χαρίσεις.

Ωραίο το pro και εγώ το γλυκοκοιταω αλλά η Sony μας τα έχει μπλέξει λίγο. Η κάθε γενιά κονσολών θεωρητικά κλείνει όταν το hardware δεν μπορεί να ανταπεξέλθει πια, τώρα όμως που έχουμε το slim και το pro πως θα γίνει αυτό; Η υποστήριξη στο slim θα σταματήσει νωρίτερα και θα μείνει μόνο το pro; Θα αποσύρουν το pro ενώ ακόμα αντέχει όταν φάει τα ψωμιά του το slim; Το slim θα αποσυρθεί κάποια στιγμή και θα μείνει το pro και το PS5 που θα συνυπαρχουν όπως τώρα το slim και το pro και τα παιχνίδια θα παίζουν και στις δυο διαφορετικές γενιές; Η κάθε γενιά θα διαρκεί 3 χρόνια αντί 6-7;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενώ η προηγούμενη γενιά φίλε πήγε μαμιώντας από το 2005 μέχρι και το 2015-2016.

Το PS3 τον ερχόμενο Μαρτιο παίρνει άλλον ένα triple-AAA τίτλο (Persona 5).

Στην ενδέκατη χρονιά του!!

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Εγώ το παρέλαβα χτες.. Και ναι μπορεί να μην βγάζει τα fps του pc μου αλλα guys.. Πρέπει να δείτε το the last of us με hdr και 4K live... Αυτα τα γραφικά είναι unreal το οτι βγαίνουν από κονσόλα 400 ευρώ.. πραγματικά έχει πέσει τρελή δουλειά..

• Like 3

Παρέλαβα χτες, ειναι πανέμορφο παίδες, οι φωτογραφίες το αδικούν, πολύ γρήγορο επίσης, βαρύ, νιώθεις ότι έχεις στα χέρια σου κατι ποιοτικό, θα λιωσουμε λέμε.

• Like 1

Σκέφτομαι να κάνω την κίνηση επιτέλους με δόσεις σε κάνα Κωτσο με πακέτο bloodborne και κάνα χρόνο ps+

Μην το σκέφτεσαι φιλε μου τρέξε τώρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...