Προς το περιεχόμενο

Samsung magician

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω το εξής πρόβλημα, προσπαθώ στο OS Optimization να επιλέξω μία από τις 3 επιλογές και μου βγάζει το εξής μήνυμα που θα δείτε παρακάτω στο screen.

post-246636-0-78187100-1478796946_thumb.png

Δημοσ.

Ποιες είναι οι 3 επιλογές που σου βγάζει;

Έχεις παρέμβει στο λειτουργικό σε σχέση με τη λειτουργία του δίσκου ssd αυτό διαβάζω!

Δημοσ.

Έχεις παρέμβει στο λειτουργικό σε σχέση με τη λειτουργία του δίσκου ssd αυτό διαβάζω!

post-246636-0-69866600-1478897070_thumb.png

Δημοσ.

Αφού επιλέξεις κάτι σου εμφανίζει το παράθυρο από το πρώτο screenshot;

Εκεί γράφει για παροχή ενέργειας έχεις μεταβάλει τις ρυθμίσεις για το σκληρό δίσκο (ssd για τη περίπτωσή σου) κανονικά δεν πρέπει να σταματά το δίσκο το λειτουργικό. Δες μέσα από το   

Πίνακας Ελέγχου\Υλικό και Ήχος\Επιλογές παροχής ενέργειας\Επεξεργασία ρυθμίσεων σχεδίου

για προχωρημένους να είναι και οι δύο ρυθμίσεις "ποτέ" εφόσον είναι φορητός ο υπολογιστής αυτός.

Εγώ θα επέλεγα το maximum reliability για να είσαι καλυμμένος με μια απότομη διακοπή τροφοδοσίας στο σύστημά σου έτσι κι αλλιώς λόγω απουσίας του sata 3 δεν μπορείς να δεις όλη τη ταχύτητα του ssd δίσκου.

Δημοσ.

Ίσως η αναβάθμιση του magician αν δεν είναι η τελευταία έκδοση του εγκατεστημένη να έλυνε το πρόβλημα.

Κάνε ένα έλεγχο. Αυτές οι αναβαθμίσεις γράφουν πάνω στη προηγούμενη αλλά δεν γνωρίζω αν αλλάζουν τις ρυθμίσεις.  

Δημοσ.

post-246636-0-18934700-1478967146_thumb.png

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...