Προς το περιεχόμενο

Newsletters & Google adw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, εχω μια σελιδα και θα ηθελα να την βαλω διαφημιση στο google επαναλυπτικο μαρκετιγκ (μπαινει καποιος στο site βλεπει προιον και του βγαινει διαφημιση social mdia κλπ κλπ).

Υπαρχει καπου καποιο site που να δειχνει βημα βημα πως το κανουμε? 

Επισης ψαχνω καποιο προγραμμα για newsletter και πληροφοριες για σχεδιασμο κλπ κλπ.

Δεν θελω να δωσω χρηματα στην εταιρια που μου εκανε το site ηδη πηραν παρα πολλα χρηματα για site prestashop που το σεταρα μονος οποτε οποιαδηποτε πληροφορια καλοδεχουμενη ;)

Τους ενημερωσα τηλ και μου ενεργοποιησαν το μνμ που θα βγαινει στην ιστοσελιδα σχετικα με τα cookies τωρα που αποθηκευονται δεν γνωριζω.

ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Γεια σου dimi.d . Αυτό που χρειάζεσαι είναι το κωδικό του remarketing που βγαίνει απο το Google Adwords και λογικά και το κωδικό Pixel που σου δίνει το Facebook.
Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη. Κάτι που θα ήθελα να μου πεις είναι αν έχεις Google Analytics. Μπορείς να δεις οδηγίες εδώ : Link.png Site: https://support.google.com/adwords/answer/2476688?hl=en

Για το prestashop θα πας Link.png Site: https://www.prestashop.com/forums/topic/164343-how-to-insert-google-remarketing-code/ .

Αν θες βοήθεια μη διστάσεις.

Για το newsletter θα πρότεινα το δωρεάν μέχρι 2000(email σε λίστα ) Link.png Site: Mailchimp . Αν έχεις πάνω απο 2000 χρήστες μπορώ να σου πω και μερικές εναλλακτικές.

Κάτι που θέλω να τονίσω οτι τα newsletter  για να μην έχεις θέματα με πελάτες πρέπει να εχουν επιλέξει οτι θέλουν να λαμβάνουν και να ανανεώσεις τους όρους τις σελίδας. Αν και είναι αρκετοί που δεν ακολουθούν αυτή την πρακτική δίνει μια αίσθηση σιγουριάς να ξέρεις οτι το eshop σέβεται τις επιθυμίες του χρήστη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...