Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχα ανοιξει ενα θεμα σχετικα αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα. http://www.insomnia.gr/topic/626844-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%85-pc-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-2011-3/

οπως λεω στο θεμα, λεω να παω σε i7 για να δω διαφορα, μιας και τωρα ειμαι σε i5 (οχι οτι δεν με καλυπτει αλλά για να δω διαφορα θελω να παω σε i7).
το κολλημα ειναι δεν ξερω να αποφασισω αν αξιζει να παω σε 1151 (που θα ειναι παρομοιο με το 1150 που εχω ηδη και σε 2-3 χρονια μπορει να μην αναβαθμιζεται καλα και να μην αξιζει τοσο η αναβαθμιση του). ή να παω σε 2011-3 που θεωρω οτι θα αργησει πιο πολυ η αναβαθμιση του με την εννοια οτι ο i7 5820Κ ειναι 6 πυρηνος και θα αργησει πολλα χρονια μεχρι να μην ικανοποιει και να πρεπει να γινει αναβαθμιση...ετσι θεωρω..τι λετε και σεις? θα ηθελα και χρηστες που εχουν κανει τη μεταβαση σε 2011-3 να μου πουν τις γνωμες τους.
ευχαριστω

Δημοσ.

Η κουβεντα καλυτερα να συνεχιστει στο αλλο θεμα που ανοιξες γιατι απαγορευεται απο τους κανονες του forum να ανοιγεις σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα ιδια θεματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...