oscebompt Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας,παρακαλω... Πηγα να αλαξω την σπασμενη toutch screen σε 1 φιλο και ενω ολα ηταν οκ και αναβε το κιν δεν ηταν ενεργο το touch,χρειαζοταν πανω αριστερα να κανω κατι σαν κολληση για να ενεργοποιηθει. Πηρα και εγω το κολητηρι-οπως ειδα στο video-και εκανα την κολληση μετα το κιν. το εβαλα για φορτιση και δεν εδειχνε τιπτα η οθονη και ζεσταινοταν το αφησα ετσι και απο τοτε δεν ανοιγει στις εικονες παραθετω το σημειο εκεινο που ειχα προβλημα. Συγνωμη πολυ για την αναλυση αλλα δεν εχω καλυτερο μεσο .... Η ταινιουλα εχει ψιλολιωσει(φωτο) , παω για Lcd και touch screen? Εχει κανεις σε λογικη τιμη; Eyxaristv
ziaba Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 οι φωτογραφίες είναι για τα μπάζα δεν βλέπω ΤΠΤ 1
ice25 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 λογικά έχει βραχυκυκλώσει απο το καλάι..βγαλτο καθάρισε το και δοκίμασε να βάλεις μπρος το κινητό χωρίς το touch screen .αν πάρει μπρος και ανάψει η οθόνη πας για νέο touch screen αν όχι πας και για οθόνη... δεν νομίζω να συμφέρει κανένα απο τα δυο για αυτό το κινητό 1
oscebompt Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) λογικά έχει βραχυκυκλώσει απο το καλάι..βγαλτο καθάρισε το και δοκίμασε να βάλεις μπρος το κινητό χωρίς το touch screen .αν πάρει μπρος και ανάψει η οθόνη πας για νέο touch screen αν όχι πας και για οθόνη... δεν νομίζω να συμφέρει κανένα απο τα δυο για αυτό το κινητό το εβγαλα το touch και αφου το καθαρισα παταω το κουμπι να ξεκινισει και η οθονη δεν δειχνει τπτα αλλα κανει 1 μπιπ η δονηση και σταματαει καθε 30 δευτερολεπτα η ταινια πανω αριστερα παυ γινεται η κολληση με το touch εχχει φυγει 1 επαφη (ασημι) απ την κοληση Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2016 από oscebompt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα