gazp Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα σε ολους! Μετα απο αρκετο καιρο που μαζευα λεφτα αναβαθμισα επιτελους το πισι μου. Το "προβλημα" που αντιμετωπιζω ειναι το εξης: συνεχιζετε την αναγνωση ξεκαθαρα με δικη σας ευθυνη. You have been warned Εχω φτιαξει ενα pc με μαυρο - ασπρο - μπλε θεμα αλλα η Asus θεωρησε σωστο να μην συμπεριλαβει βιδουλες στη συσκευασια της μητρικης με αποτελεσμα να βαλω οτι βιδα ειχα απ το παλιο pc...Αποτελεσμα οι βιδες ειναι ασημενιες και με διαφορετικο κεφαλι, πραμα που κανει το μυαλο μου να γυρναει μολις το βλεπω. Επισης, ενω το case μου ειναι μαυρο, δεν ειχα ουτε για το τροφοδοτικο μαυρες βιδες και χρωματικα δε μου καθεται Η ερωτηση λοιπον ειναι, που θα μπορουσα να βρω μαυρες βιδες, αυτες που μπαινουν στο τροφοδοτικα? Συνολικα χρειαζομαι 4 + 9 = 13. Ελπιζω να λαβω μια απαντηση πριν ερθουν οι κυριοι με τη στολη που τα μανικια της δενονται μεταξυ τους να με μαζεψουν....θενκς 1
veteranos123 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 http://www.eworld.com.gr/products/details/1196/Phobya-Mainboard-Screw-Kit-Black-Edition Οι βίδες έρχονται με το κουτί και όχι με την μητρική 4
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα σε ολους! Μετα απο αρκετο καιρο που μαζευα λεφτα αναβαθμισα επιτελους το πισι μου. Το "προβλημα" που αντιμετωπιζω ειναι το εξης: συνεχιζετε την αναγνωση ξεκαθαρα με δικη σας ευθυνη. You have been warned Εχω φτιαξει ενα pc με μαυρο - ασπρο - μπλε θεμα αλλα η Asus θεωρησε σωστο να μην συμπεριλαβει βιδουλες στη συσκευασια της μητρικης με αποτελεσμα να βαλω οτι βιδα ειχα απ το παλιο pc...Αποτελεσμα οι βιδες ειναι ασημενιες και με διαφορετικο κεφαλι, πραμα που κανει το μυαλο μου να γυρναει μολις το βλεπω. Επισης, ενω το case μου ειναι μαυρο, δεν ειχα ουτε για το τροφοδοτικο μαυρες βιδες και χρωματικα δε μου καθεται Η ερωτηση λοιπον ειναι, που θα μπορουσα να βρω μαυρες βιδες, αυτες που μπαινουν στο τροφοδοτικα? Συνολικα χρειαζομαι 4 + 9 = 13. Ελπιζω να λαβω μια απαντηση πριν ερθουν οι κυριοι με τη στολη που τα μανικια της δενονται μεταξυ τους να με μαζεψουν....θενκς Συγνώμη αλλά θα έπρεπε να ξέρεις ότι στο κουτί της μητρικής κανένας κατασκευαστής δεν συμπεριλαμβάνει βίδες, οι βίδες συμπεριλαμβάνονται στο κουτί, όταν αγοράζεις κουτί οι βίδες για τη μητρική είναι σε ένα σακουλάκι .
soteras Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Οι βιδούλες αποστάτες και τέτοια πραγματάκια είναι με την αγορά του κουτιού μόνο ο κατασκευαστής τηα κάθε μιτρικής δεν σε προμηθευει με βίδες.Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να παρεις ένα σπρέι και από μια άλφα απόσταση να της βάψεις
gazp Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Συγνώμη αλλά θα έπρεπε να ξέρεις ότι στο κουτί της μητρικής κανένας κατασκευαστής δεν συμπεριλαμβάνει βίδες, οι βίδες συμπεριλαμβάνονται στο κουτί, όταν αγοράζεις κουτί οι βίδες για τη μητρική είναι σε ένα σακουλάκι . Ναι....οντως, εχετε δικιο που με κραζετε. Αλλα ουτε του κουτιου βρηκα
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Για το τροφοδοτικό http://www.ebay.com/itm/Pack-of-10-Black-PSU-Screws-6-32-Screws-/321704148411?hash=item4ae70fbdbb:g:3moAAOSwPhdVEE3W Για την μητρική http://www.ebay.com/itm/Pack-of-10-Black-Motherboard-M3-Screws-/321704148399?hash=item4ae70fbdaf:g:GLUAAOSwBahVEE3d http://www.ebay.com/itm/eXXtreme-CPU-Motherboard-Washer-Head-Mounting-Screws-Black-20-Pack-/152128022541?hash=item236b89680d:g:HjIAAOSwNuxXXwjK Από uk είναι τα λινκς άρα θα έρθουν σχετικά γρήγορα. Ποιο κουτί έχεις?
coolerman Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Για δωρεάν μαύρισμα βιδών,πυρώνεις την βίδα/ες με κάποιο φλόγιστρο κλπ,μετά την πετάς μέσα σε μαύρο λάδι αυτοκινήτου(δουλεμένο κοινώς) επίσης έτσι σκληραίνει και το "μέταλλο" 2
veteranos123 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Ναι....οντως, εχετε δικιο που με κραζετε. Αλλα ουτε του κουτιου βρηκα Δεν σε κράζουμε βρε Ποιό κουτί έχεις; 2
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Ναι....οντως, εχετε δικιο που με κραζετε. Αλλα ουτε του κουτιου βρηκα Δεν κράζουμε απλώς επισημαίνουμε τα βασικά . 2
gazp Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Τελικα βρεθηκε η λυση, απ τον ξαδερφο BlueBlood7 Το κουτι ειναι το Corsair Carbide Spec - 03, καποια στιγμη θα ανεβασω φωτο στο αντιστοιχο topic και θα ενημερωσω την υπογραφη με το νεο συστημα. Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις! 2
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Το κουτί δεν είναι παλιό και είχε μέσα ένα κουτάκι άσπρο με τις βίβες και όλα τα σχετικά. Αυτό δεν το έχει?
gazp Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Το κουτί δεν είναι παλιό και είχε μέσα ένα κουτάκι άσπρο με τις βίβες και όλα τα σχετικά. Αυτό δεν το έχει? Nαι, αλλα το κουτι ηρθε δωρο απο ξαδερφο που εκανε αναβαθμιση στο πισι του και αλλαξε case, οποτε βιδες δεεεεεν
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Μούφα ξάδερφος είναι. Εγώ είμαι ο πραγματικός 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα