Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν τλκα εκεί που αποφάσισα να κρατήσω το htc10 βρέθηκε ατομο για αγορά και στα καπάκια αγγελία για 1+3 κ τλκα έκανα την μετάβαση! Οικονομικά όχι δν με συμφέρε αλλά οι εντυπώσεις μέχρι τώρα πολύ καλές!

Γνκα οθόνη mix αισθήματα! Πιο φωτεινή τα χρώματα πιο ζωντανά αλλά άμα ψαξεις για πίξελ θα τα δεις δυστυχώς λόγο amoled και FHD.. σε ταχύτητα το νιώθω να πετάει απλά.. όταν λέμε πετάει πετάει απλά..

Χάνεις σε ήχο όμως και ακουστικά και ηχεία χάνεις σε κάμερες σίγουρα οθόνη ανάλογος τι προτιμάς, κερδίζρις λίγο ταχύτητα νμζω μεγαλύτερη οθόνη και κλτρο software γιατί είναι πιο κοντά (σχεδόν στοκ) android που προσωπικά το αγαπάω!

Στην ουσία ισάξια κάπως είναι άμα δν θες μικρότερη οθόνη μην το κάνεις και άμα δν πάρεις λεφτά μην το κάνεις! Εγώ το έκανα μόνο κ μόνο επειδή ήθελα μεγαλύτερη οθόνη αλλιώς δν με συμφέρε καθόλου!

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να διορθωσω στο παραπανω αλλα και σε οθονη δεν ειναι το προτιμαει ο καθενας.Η παραπανω αναλυση του Htc 10 ειναι εννοειται καλυτερη οπως και το software του ανεκαθεν ηταν πιο καλογραμμενο στα Htc(εκτως ισως απο το Oneplus1 με cyano).

Δημοσ.

Να διορθωσω στο παραπανω αλλα και σε οθονη δεν ειναι το προτιμαει ο καθενας.Η παραπανω αναλυση του Htc 10 ειναι εννοειται καλυτερη οπως και το software του ανεκαθεν ηταν πιο καλογραμμενο στα Htc(εκτως ισως απο το Oneplus1 με cyano).

Softwareειχε μερικά bugs το 10 , αρκετές φορές το system UI ετρωγα crashes το εψαξα στα φόρουμ κ ήταν γνωστό πρόβλημα!

Στο 1+3 μπορείς να βάλεις πάλι cyanogen απλά δν είναι η official(δν χάνεις εγγύηση ότι ρομ και να βάλεις όμως) και ή οθόνη του 10 ναι πιο πολλά πίξελ αλλά δεν είναι πάντα αυτό που μετράει! Χαμηλότερου contrast και φωτεινότητα χρώματα στο RGB mode πολύ κοντά στα standard αλλά και του 1+3 δν πάει πίσω! Και γλιτώνεις από μπαταρία και επιδώσεις! Απλά είναι τινσου αρέσει amoled vs LCD και οι 2 οθόνες έχουν μειονεκτήματα δν είναι τέλειες οπότε είναι σαν ισοπαλία

Δημοσ.

Φίλε θα ήθελα να μου απαντησεις εντός των ημερών αφου δεις και 5 πράγματα που δεν σου αρέσουν στο OP3 για το εάν άξιζε ή μετάβαση! Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Πρωτο πραγμα που πρεπει να δεις σου αρεσουν οι Amoled Οθονες? (εγω τις σιχαινομουν , ειχα 4 μηνες το Nexus 6p και τωρα τις συνηθεισα απλα) Εκτος απο την οθονη το Htc 10 εχει κλτρη κατασκευη ειναι λιγο splash proof/dust κλτρες καμερες, ηχεια ειδικα με ακουστικα, επιδωσεις διαφορα δν θα δεις (ισως ειναι ενα κλικ πιο γρηγογορο το 1+3 , αλλα εχει λιγο skinned UI, το fingerprint δν ειναι τοσο καλο! Ροοτ κτλ τα ξεχνας με το htc γιατι χανεις εγγυηση, μπαταρια δν ξερω ακομα!

Γνκα αμα δν μου καθοταν μικρο το htc δν θα το εδινα! Πιστευω αμα βρεις χωρις διαφορα η κατι + απο εσενα αξιζει με τα μπουνια η μεταβαση αλλα μην σε πειραξει το μεγεθος οθονης του προσεχε!

Δημοσ.

Επειδή είμαι σε καράβι αυτή την στιγμή στην Σαρδηνια , είναι λίγο δύσκολο να το βρω να το δω από κοντά xD το θέμα μου είναι πως ή αλήθεια να λέγετε , αυτό το μαύρο φόντο που έχω με το Σημα της one plus σε κόκκινο έντονο ειναι τρέλα και καταλαβαινεις τι εννοώ εφόσον μιλάμε για amoled !

παρόλα αυτά είμαι για κάποιο λόγο πεπεισμένος πως το HTC είναι τρομερό , το πρόβλημα είναι πως θέλω να το δω !

Με φοβίζει ή οθόνη του οπως ειπες , το μόνο που σκέφτομαι ακόμα !

Ειδάλλως θα πάμε σε ένα Pixel (από το ένα άκρο στο άλλο σε θεμα τιμής :P )

Δημοσ.

Επειδή είμαι σε καράβι αυτή την στιγμή στην Σαρδηνια , είναι λίγο δύσκολο να το βρω να το δω από κοντά xD το θέμα μου είναι πως ή αλήθεια να λέγετε , αυτό το μαύρο φόντο που έχω με το Σημα της one plus σε κόκκινο έντονο ειναι τρέλα και καταλαβαινεις τι εννοώ εφόσον μιλάμε για amoled !

παρόλα αυτά είμαι για κάποιο λόγο πεπεισμένος πως το HTC είναι τρομερό , το πρόβλημα είναι πως θέλω να το δω !

Με φοβίζει ή οθόνη του οπως ειπες , το μόνο που σκέφτομαι ακόμα !

Ειδάλλως θα πάμε σε ένα Pixel (από το ένα άκρο στο άλλο σε θεμα τιμής :P )

Oχι ρε τρελος εισαι τι πιξελ??

800 ευρο θα σκασεις για ενα κινητο αντε τα μισα παλευεται αλλα οχι και ετσι ρε συ:Ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...