Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα στοκ Android όντως είναι ότι καλύτερο αλλά ανάλογα πια συσκευή στο προσφέρει αυτό..

Π.χ εγώ είχα 1-2 συσκευές με στοκ Android αλλά εκτός από αυτό δεν είχαν κάτι άλλο να μου προσφέρουν όπως μια καλή κάμερα μια οθόνη κτλ..

Όταν βγει μια που θα αξίζει τότε πιστεύω πως όλοι προς τα εκεί θα πάμε ..

Όσο αφορά το touch wiz έχει φτιάξει σε πολύ καλό σημείο με σχέση από παλιά..

Για της επιδόσεις είναι πιο γρήγορο από το htc γενικά σε όλα σχεδόν είναι ένα σκαλί πιο πάνω

Χμμμ θα διαφωνισω φίλε μου!

Phomebuff μπες στο YouTube και θα δεις!

Δουλεψα αρκετό καιρό το s7 δν με άφησε καθόλου ικανοποιημένοι! Πολύ drop frame πολύ ηλίθια laggakia ενώ δίπλα.διπλα τα games πχ τα ανοίγει πιο γρήγορα χάρης τα κομμένα animations φαίνεται να υστερεί σε ταχύτητα ενώ δν είναι έτσι!

Γενικά δν με νοιάζουν τα νούμερα εγώ θέλω να είναι smoothly as butter και μόνο σε stock το βρίσκεις αυτό!(ή iOS, let the battle begin:P Όχι παιδιά μην αρχιεσετε καν τους σχολιασμούς die hard android fan εδώ!)

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι να δει? τη σύγκριση του s7 με snapdragon που κυκλοφορεί μόνο Αμερική? εδώ οι διαφορές snap με exynos

Χμμμ θα διαφωνισω φίλε μου!
Phomebuff μπες στο YouTube και θα δεις!
Δουλεψα αρκετό καιρό το s7 δν με άφησε καθόλου ικανοποιημένοι! Πολύ drop frame πολύ ηλίθια laggakia ενώ δίπλα.διπλα τα games πχ τα ανοίγει πιο γρήγορα χάρης τα κομμένα animations φαίνεται να υστερεί σε ταχύτητα ενώ δν είναι έτσι!
Γενικά δν με νοιάζουν τα νούμερα εγώ θέλω να είναι smoothly as butter και μόνο σε stock το βρίσκεις αυτό!(ή iOS, let the battle begin:P Όχι παιδιά μην αρχιεσετε καν τους σχολιασμούς die hard android fan εδώ!)

Δημοσ.

Οποιος θελει να την λεει στους αλλους οτι ανοιγει πιο γρηγορα τις εφαρμογες ας παει στα galaxy. 

Εγω ομως αλλα βλεπω και γραφονται απο σχολια κατοχων

-Παιδιά είδα ότι κολαει λίγο είναι δυνατόν και το έχω 3 εβδομάδες πως γινετε αυτο

-λαγκ εχω κ γω οχι κολληματα ετσι ειναι το ιντερφεις φταιεει 

-Ενταξει σαν χρηστης του κινητου 8 μηνες μερικα κολληματα τα εχει φαει κατι το οποιο ειναι λογικο.

Εκει δειχνει τα δοντια του το stock android και συγκεκριμενα το Htc sense. Οποιος θελει κινητο για speedtest ναι ας παρει τα galaxy με τον Exynos ή το Oneplus3 που πανε σφαιρα στο να ανοιγουν εφαρμογες. 

Δημοσ.

Το HTC 10 μπορείς να το κάνεις root χωρίς να χάσεις την εγγύηση ; 

Αν ισχύει κάτι τέτοιο σκέφτομαι να πουλήσω 6s 64ρι να πάω σε αυτό...

Δημοσ.

Όχι δεν μπορείς

Δημοσ.

Στο Oneplus γινεται αυτο.

Δημοσ.

Στο Oneplus γινεται αυτο.

Δε με πολυψήνει το One plus. Έτσι κι αλλιώς εγγύηση δεν θα χεις. Υπάρχει περίπτωση να γίνεται και στο Pixel ; έχεις ασχοληθεί καθόλου; 

Δημοσ.

Δε με πολυψήνει το One plus. Έτσι κι αλλιώς εγγύηση δεν θα χεις. Υπάρχει περίπτωση να γίνεται και στο Pixel ; έχεις ασχοληθεί καθόλου; 

Τι εννοεις οτι ετσι και αλλιως εγγυηση δεν θα εχεις?Σου γραφω παραπανω οτι αν κανεις root το Oneplus την εγγυηση της εταιριας δεν την χανεις.... Για το pixel δεν γνωριζω μιας και δεν εχει ερθει ακομα καν στην Ελληνικη αγορα. Κοινως εδω δεν γνωριζουμε στην παρουσα φαση αν θα το καλυπτει καποια αντιπροσωπεια...

Δημοσ.

Τι εννοεις οτι ετσι και αλλιως εγγυηση δεν θα εχεις?Σου γραφω παραπανω οτι αν κανεις root το Oneplus την εγγυηση της εταιριας δεν την χανεις.... Για το pixel δεν γνωριζω μιας και δεν εχει ερθει ακομα καν στην Ελληνικη αγορα. Κοινως εδω δεν γνωριζουμε στην παρουσα φαση αν θα το καλυπτει καποια αντιπροσωπεια...

Δεν υπάρχει περίπτωση η Google να σου δώσει δικαιώματα για ροοτ..

και το 1+3 φέτος δώσανε γιατί όταν το βγάλανε τα 6 ram που είχαν βάλει ήταν άχρηστα στην αρχή και δώσανε κάποιες λύσεις με ροοτ στην αρχή αλλά μετά το έφτιαξαν

Δημοσ.

Μια χαρά το κάνεις root και δε χάνεις εγγύηση. Αρκεί όταν το πας στο service να λέει στον bootloader LOCKED ή RELOCKED και status original

Δημοσ.

Μια χαρά το κάνεις root και δε χάνεις εγγύηση. Αρκεί όταν το πας στο service να λέει στον bootloader LOCKED ή RELOCKED και status original

Για το Htc λες ε; απλά ξανάκλειδώνεις τον bootloader αν πιστεύεις πως θέλει service όπως στα Sony ;

Δημοσ.

Εγώ φίλε είμαι ακριβώς στην ανάποδη κατάσταση , έχω το OP3 και σκέφτομαι το HTC10 ????????????????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...