Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εγω κανοντας υπερβαση στο μπατζετ μου πηγαινα για 1+3 αλλα θα περιμενω λιγο ακομα να δω τι τιμη θα εχουν μετα το 1+3τ

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικά έχω να πω όσοι δεν έχετε πρόβλημα με ίντσες οθόνης πάρτε το htc 10!

Σίγουρα αν όχι το κλτρο από τα καλύτερα κινητά που έχουν βγεί όλα τα έχεις από άριστα έως τέλεια κυριολεκτικά, για αυτό φοβάμαι να το αλλάξω μην ξενερωσω κ το ψάχνω πάλι

Δημοσ.

Με την ιδια λογικη και το Oneplus ισως σου φανει μικρο αφου εχει σχεδον τις ιδιες διαστασεις με το Htc 10.Γενικα σε σχεση με το Nexus 6p μονο σε αναλογες ιντσες κινητα και πανω(δηλαδη 5.7+ιντσες)επρρεπε να κοιταξεις.

Επεισης και τωρα δν παιζει να το δωσω! Θα περιμενω 2-3 βδομαδες χωρις smartphone? Δεν γινεται απλα ,οχι γιατι δν μπορω να ζησω αλλα χρειαζομαι καθημερινα mail, word/exel internet και δεν μπορω να ζησω χωρις αυτα..

Επισης κατι που δεν ειδα να αναφερει κανεις.Σε περιπτωση που σε βαθος χρονου σου παρουσιασει προβλημα το OnePlus3,εχεις σκεφτει τι παιζει με το service?Ειναι ο μονος λογος που εγω εριξα ακυρο στο Oneplus3,γιατι δεν θελω προσωπικα να μπλεκω με αποστολες στο εξωτερικο.

Δημοσ.

Όντως και εγώ έχω το ίδιο θέμα με της οθόνες από το vote 4 και μετά μόνο 5.5 οθόνες μέχρι 5.7 πήγα μια φορά στο p9 όταν βγήκε και μετάνιωσα την ώρα και την στιγμή που το πήρα μέσα σε μια εβδομάδα το έδωσα χάνοντας αρκετά χρήματα... για εμένα πήγαινε στο 1+3 από τώρα για να χαρείς το κινητό γιατί θα σου σπάσουν τα νεύρα..

Η βρες εδώ καμία αγγελία για ανταλλαγή και κανένα 50 ευρώ από πλευρά τους και όταν βγει το 1+3t δώσε το δικό σου και τα 50 και θα είσαι στα ίδια λευτα

Δημοσ.

για εμένα πήγαινε στο 1+3 από τώρα για να χαρείς το κινητό γιατί θα σου σπάσουν τα νεύρα..

Ποιος θα του σπασει τα νευρα και για τι πραγμα?

Δημοσ.

Δεν ειναι μικρη η οθονη του htc 10 να σοβαρευτουμε λιγο.Ο ts καλως ή κακως(προφανως κακως)ενω γνωριζε εξ αρχης οτι τον βολευουν μεγαλες ιντσες κινητα για αγνωστο λογο δοκιμασε να παει σε κινητο με μικροτερες ιντσες. 

Γενικά έχω να πω όσοι δεν έχετε πρόβλημα με ίντσες οθόνης πάρτε το htc 10!
Σίγουρα αν όχι το κλτρο από τα καλύτερα κινητά που έχουν βγεί όλα τα έχεις από άριστα έως τέλεια κυριολεκτικά, για αυτό φοβάμαι να το αλλάξω μην ξενερωσω κ το ψάχνω πάλι

Επισης αν οντως οι ιντσες ηταν το μεγαλυτερο προβλημα δεν θα διαβαζαμε σχολια οπως το παραπανω.

Τελος αν τα πραγματα ηταν τοσο ξεκαθαρα οσον αφορα το θεμα/προβλημα μεγεθους οθονης,φανταζομαι δεν θα υπηρχε καν λογος να ανοιχτει θεμα,αφου τα πραγματα θα ηταν εξ αρχης ξεκαθαρα.

Αρα με βαση τον τιτλο του θεματος,οχι δεν αξιζει η μεταβαση απο Htc 10 σε Oneplus3 σε γενικες γραμμες,αλλα ναι αξιζει η μεταβαση λογω μεγαλυτερης οθονης,κατι ομως που κανονικα θα ειχες φροντισει ηδη απο την μεταβαση απο το Nexus 6p και δεν εκανες.

• Like 1
Δημοσ.

Το htc 10 οντως ειναι ενα πολυ αριστο κινητο πιστευω και ειναι κριμα να κανεις και υποβαθμιση στην οθονη... για μενα οχι Oneplus η ανεβαίνεις budget η μην παιρνεις τιποτα 

Δημοσ.

αλλα ναι αξιζει η μεταβαση λογω μεγαλυτερης οθονης,κατι ομως που κανονικα θα ειχες φροντισει ηδη απο την μεταβαση απο το Nexus 6p και δεν εκανες.

Δεν είχα καν σκοπό να πάω στο htc10 ναι είδα reviewsμου άρεσε πολύ σαν κινητό αλλά ήξερα μικρό για μένα! Ένας κολλητός μου το πήρε και του έτυχε κάτι και χρειαζόταν άμεσα τα λεφτά(μόλις είχα δώσει το Nexus 6p κ ετοιμαζομουν να πάρω 1+3) δν του έδιναν πίσω τα λεφτά από το μαγαζί μόνο πιστωτικό(σφραγισμένο το κινητό) πεδευομασταν 2-3 μερες εε και λέω δν μαμιετε τι έχω να χάσω ας το δοκιμασω και το πήρα εγώ!

Πριν το Nexus αλλάξα αρκετά και είχα κάνει αρκετές φορές την αλλαγή από μεγάλη σε σχετικά μικρή και το αντίθετό αλλά τώρα είχα 4 μήνες νεξους και ούτως μετά από αυτό πας σε tablet και μ φάνηκε πολύ δραματική ή αλλαγή!

Μάλλον δν θα το δώσω ακόμα καθώς δν έχω και καμιά ενδιαφέροντα πρόταση ποτ να καλύπτει όλα όσα ζητάω ,για πώληση(το έχω σε αγγελια)! Ισως με το καιρό να το συνηθισω και θα περίμενε να δω τι θα παίξει και με το 1+3/1+3Τ και ίσως μετά αποφάσισω!

Άμα ήταν καθαρά θέμα μεγέθους θαντο είχα δώσει απλά ξέρω τόσο καλό κινητό δν παίζει να βρω οπότε θα κάνω υποβάθμιση απλά για ένα μικρό + οθόνης.. Ή μόνη αναβάθμιση αυτή την στιγμή που βλέπω να ψιλό αξίζει είναι το Pixel XL ,αλλά όχι δν θα δώσω το νεφρακι για κινητό μιλάμε για διπλή τιμή κοντά στα 800 θα έρθει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά θα το κρατήσεις μέχρι να δεις τι παίζει με 1+3Τ;;

Ναι! Πήρα σμρα και μία spigen neo hybrid εκανε το κινητό αρκετά πιο πλάτη (έφτασε μέγεθος nexus 6p χωρις θήκη) μου φαίνεται λίγο πιο εύκολο να γράψω με τα 2 χέρια και δν κονταροχτυπιουνται τα δάχτυλα μου μεταξύ τους τόσο!

Περίμενω οπότε το 1+3T και άμα βγει κάτω ή 450 το πήρα! Άμα βγει 480 δύσκολο και θα δω την πορεία του "απλού", άμα είναι συμφέρουσα ή αλλαγή και πάρω έστω ένα +40 θα το αλλάξω αν όχι θα προσπαθήσω να την παλεψω με αυτό

Πάντως έχω να πω ευχαριστώ μου βαλατε λίγο μυαλό, ήμουν έτοιμο να κάνω ανταλλαγή χωρίς διαφορές αλλά διάβασα μερικά μυνήματα ειδα reviews comparisons και τλκα δεν έστω χωρίς κάτι + πάρω δν αξίζει με τπτ.. ελπίζω να είναι συνηθειο και μετά τον μήνα να μου φαίνεται κομπλε γιατί θέλω να το κρατήσω πολύ καλές κάμερες πολύ καλη μπαταρία και για μουσικόφιλους το DAC του απλά τα σπάει

Edit vol.2 Είδα και το htc bolt ..εκτός από το μεγαλύτερο οθόνη και αδιάβροχο(που το 2ο δν με νοιάζει καν αλλά οκ ωραίο που υπάρχει) το κινητό είναι σοβαρό downgrade είχα ελπίδες ότι θα ήταν το 10αρι οn steroids αλλά δεν..

Επεξ/σία από 2.1Ohm
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι! Πήρα σμρα και μία spigen neo hybrid εκανε το κινητό αρκετά πιο πλάτη (έφτασε μέγεθος nexus 6p χωρις θήκη) μου φαίνεται λίγο πιο εύκολο να γράψω με τα 2 χέρια και δν κονταροχτυπιουνται τα δάχτυλα μου μεταξύ τους τόσο!

Περίμενω οπότε το 1+3T και άμα βγει κάτω ή 450 το πήρα! Άμα βγει 480 δύσκολο και θα δω την πορεία του "απλού", άμα είναι συμφέρουσα ή αλλαγή και πάρω έστω ένα +40 θα το αλλάξω αν όχι θα προσπαθήσω να την παλεψω με αυτό

Πάντως έχω να πω ευχαριστώ μου βαλατε λίγο μυαλό, ήμουν έτοιμο να κάνω ανταλλαγή χωρίς διαφορές αλλά διάβασα μερικά μυνήματα ειδα reviews comparisons και τλκα δεν έστω χωρίς κάτι + πάρω δν αξίζει με τπτ.. ελπίζω να είναι συνηθειο και μετά τον μήνα να μου φαίνεται κομπλε γιατί θέλω να το κρατήσω πολύ καλές κάμερες πολύ καλη μπαταρία και για μουσικόφιλους το DAC του απλά τα σπάει

Edit vol.2 Είδα και το htc bolt ..εκτός από το μεγαλύτερο οθόνη και αδιάβροχο(που το 2ο δν με νοιάζει καν αλλά οκ ωραίο που υπάρχει) το κινητό είναι σοβαρό downgrade είχα ελπίδες ότι θα ήταν το 10αρι οn steroids αλλά δεν..

Αν μπορείς βάλτο ανταλλαγή με το s7 edge και λίγη διαφορά από πλευρά σου και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Δημοσ.

Αν μπορείς βάλτο ανταλλαγή με το s7 edge και λίγη διαφορά από πλευρά σου και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Με τίποτα όμως:Ρ

Πρώτο λόγο touch wiz! Once you go pure(android) you never go back..

Δεύτερον λόγο design οι κουρμπες στα πλάγια είναι απλά γιατί μπορώ, πιο πολύ δύσχρηστο είναι πάρα υπέρ! Τρίτος λόγος επιδώσεις, ναι θεωρητικά είναι πιο τουμπανο αλλά έχει τα πιο πολλά dropped frames στα animation, και τρώει και τα freezes του ανά περιόδους!

Μπορεί να το κάμω ανταλλαγή με ένα παλικάρι με το 1+3 και να πάρω μία διαφορά έτσι ψιλό συμφέρει πάλι χαμένος είμαι αλλά όχι για πολύ, αν δν γίνει το κραταω και περίμενω το 1+3Τ! Γενικά δοκιμαστε στοκ android και θα καταλαβαιετε ότι έτσι προει να είναι ΟΛΑ!

Δημοσ.

Με τίποτα όμως:Ρ

Πρώτο λόγο touch wiz! Once you go pure(android) you never go back..

Δεύτερον λόγο design οι κουρμπες στα πλάγια είναι απλά γιατί μπορώ, πιο πολύ δύσχρηστο είναι πάρα υπέρ! Τρίτος λόγος επιδώσεις, ναι θεωρητικά είναι πιο τουμπανο αλλά έχει τα πιο πολλά dropped frames στα animation, και τρώει και τα freezes του ανά περιόδους!

Μπορεί να το κάμω ανταλλαγή με ένα παλικάρι με το 1+3 και να πάρω μία διαφορά έτσι ψιλό συμφέρει πάλι χαμένος είμαι αλλά όχι για πολύ, αν δν γίνει το κραταω και περίμενω το 1+3Τ! Γενικά δοκιμαστε στοκ android και θα καταλαβαιετε ότι έτσι προει να είναι ΟΛΑ!

Κοίτα στοκ Android όντως είναι ότι καλύτερο αλλά ανάλογα πια συσκευή στο προσφέρει αυτό..

Π.χ εγώ είχα 1-2 συσκευές με στοκ Android αλλά εκτός από αυτό δεν είχαν κάτι άλλο να μου προσφέρουν όπως μια καλή κάμερα μια οθόνη κτλ..

Όταν βγει μια που θα αξίζει τότε πιστεύω πως όλοι προς τα εκεί θα πάμε ..

Όσο αφορά το touch wiz έχει φτιάξει σε πολύ καλό σημείο με σχέση από παλιά..

Για της επιδόσεις είναι πιο γρήγορο από το htc γενικά σε όλα σχεδόν είναι ένα σκαλί πιο πάνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...