2.1Ohm Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Ότι λέει ο τίτλος.. Πραγματικά φουλ ευχαριστημένος από το htc αννοχι το κλτρο από τα κλτρα κινητά που είχα αλλά είναι ΜΙΚΡΌ! Nομιζα θα το συνηθισω αλλά μία βδομάδα τώρα είναι μικρό δν μπορω..(προέρχομαι από Nexus 6p) και είμαι στο διλλημα τώρα.. αξίζει να το δώσω για να πάω σε one plus 3?(χωρίς διάφορα χρημάτων) δλδ 100€ στον κουβά ή να κάνω υπομονή μπας κ το συναίσθηση τελικά.. Ναι κ εγώ τα λυπάμαι τα λεφτά μου αλλά με δυσκολεύει πολύ το μικρό μέγεθος οθόνης!
ziaba Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 μετά το 6p μόνο με ταμπλετ δεν θα χεις θέμα μεγέθους
stelios18120 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Εμένα πλέον οτιδήποτε κάτω από 5.5" μ φαίνεται μικρό και ούτε καν το αγοράζω κ ας κάνει παπάδες. Άλλαξε το και τσιμπα Το 1+3 μην το σκέφτεσαι. Εκτός και αν θέλεις να περιμένεις να πάρεις το επόμενο μοντέλο του.
papp0us Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μπορείς να περιμένεις λίγο να στρώσει η διαθεσιμότητα του Mi Note 2 και να χτυπήσεις αυτό
2.1Ohm Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 μετά το 6p μόνο με ταμπλετ δεν θα χεις θέμα μεγέθους Kαλα σε αυτο δν εχεις και αδικο νμζω! 14 παρουσιάζεται το op3T, περίμενε Ναι αλλα ακουσα για 450 η τιμη του.. Δλδ για με το ζορι 10% περισωτερη αποδοση Cpu (820vs 821) +50 ευρο καπελο? Εεεε δν λεει νμζω.. Αμα βγει στην ιδια τιμη τοτε ναι αλλα και παλι θα πεσουν ολοι να το παρουν και θα βρω στοκ καλα χριστουγεννα.. Εμένα πλέον οτιδήποτε κάτω από 5.5" μ φαίνεται μικρό και ούτε καν το αγοράζω κ ας κάνει παπάδες. Άλλαξε το και τσιμπα Το 1+3 μην το σκέφτεσαι. Εκτός και αν θέλεις να περιμένεις να πάρεις το επόμενο μοντέλο του. Και εγω της ιδια λογικης ειμαι περιπου απλα οταν λεμε ετυχε εννοω ετυχε τελειως και το πηρα.. Δεν το ειχα καν στο μυαλο μου ναι μου αρεσε σαν κινητο αλλα μικρο! Με τον ενα η με τον αλλο τροπο τλκα βρεθηκε στα χερια μου (απο φιλο που το πηρε και το μετανιωσε και του εδωσα το δικο μου και + κατι εξτρα και μ το εδωσε σφραγισμενο , αξιζε οικονομικα η αγορα του αλλα τλκα δν αξιζε λογο μεγεθους, και τωρα αμα το δωσω για 1+3 θα εχω κανει μεγαλυ πατατα απο αποψη λεφτων γιατι θα χασω αρκετα..) Μπορείς να περιμένεις λίγο να στρώσει η διαθεσιμότητα του Mi Note 2 και να χτυπήσεις αυτό Εχω αλλαξει μπολικα Xiaomi δεν με ενθουσιαζει ΚΑΘΟΛΟΥ το MIUI , ειμαι φουλ φαν stock android οσο πιο στοκ μπορει να παει! Αμα δν ειχα τετοιο θεμα θα επερνα S7 edge λογικα! Αλλα ναι ΤΟΥΜΠΑΝΑΡΑ κινητο αλλα τι να το κανεις αμα δν σε καλυπτει η εμπειρια χρησης του! 1
ziaba Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 κ μένα η γνώμη να περιμένεις το 3Τ λογικά θα πέσει η τιμή του απλού και τότε χτυπά το
taslikos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Περίμενε να βγει το one plus 3T και κάνε την αλλαγή. Βασικά πουλά το δικό σου να μην χάσεις χρηματα και αγόρασε το καινούριο το 1+3T Αν και από ότι ακούγεται θα κοστίζει 480€ όποτε δεν χάνεις και πολλά€€€
ikaruga24 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μόνο εγώ είμαι ο παράξενος δηλαδή; Αφού έχω δουλέψει με μεγάλα τηλέφωνα προσωπικά δεν θα είχα θέμα για μικρότερη οθόνη και μάλιστα την προτιμώ κιόλας πλέον. Κατά τα άλλα αν θες μεγάλη οθόνη το one plus 3 είναι τρομερή συσκευή για αλλαγή αν θες. Μακάρι να είχα να κάναμε τραμπα αλλά δεν έχω. 1
2.1Ohm Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Και δν το περνεις να το κανουμε?:Ρ Αμα το δεις απο οικονομικης αποψης κερδισμενος θα βγεις:ΡΔουλευω πολυ το word ειδικα και εκει καταλαβαινεις οσο πιο μεγαλυ ειναι η οθονη τοσο το κλτρο και επιπλεον γραφω και με τα 2 χερια οποτε σε μιρκη οθονη χτυπανε οι αντιχειρες μου οταν γραφω γρηγορα... Περίμενε να βγει το one plus 3T και κάνε την αλλαγή.Βασικά πουλά το δικό σου να μην χάσεις χρηματα και αγόρασε το καινούριο το 1+3TΑν και από ότι ακούγεται θα κοστίζει 480€ όποτε δεν χάνεις και πολλά€€€ 480 απο τα 440 που θα το δωσω (αν το δωσω τοσο) ειναι -40 ευρο! Αμα ειχε σε στοκ το 1+3 θα το επερνα και σμρα αλλα δεν... και κατι μου λεει θα το αποσυρουν για να παρει την Θεση του το Τ!Επεισης και τωρα δν παιζει να το δωσω! Θα περιμενω 2-3 βδομαδες χωρις smartphone? Δεν γινεται απλα ,οχι γιατι δν μπορω να ζησω αλλα χρειαζομαι καθημερινα mail, word/exel internet και δεν μπορω να ζησω χωρις αυτα..Γνκα βλακεια εκανα! Πραγματικα θελω τοσο πολυ να το κρατησω ειναι το κλτρο κινητο που ειχα αλλα δν ειναι για τα μετρα μου!Και δν μπορω να βρω και λυση αμεσα.. Ισως περιμενω να βρω καμια ανταλλαγη! Αλλα και μεταχειρσμενο τηλεφωνο και χωρις διαφορα εε θα ειμαι μεγαλος μακακας..
ziaba Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μόνο εγώ είμαι ο παράξενος δηλαδή; Αφού έχω δουλέψει με μεγάλα τηλέφωνα προσωπικά δεν θα είχα θέμα για μικρότερη οθόνη και μάλιστα την προτιμώ κιόλας πλέον. Κατά τα άλλα αν θες μεγάλη οθόνη το one plus 3 είναι τρομερή συσκευή για αλλαγή αν θες. Μακάρι να είχα να κάναμε τραμπα αλλά δεν έχω. δεν είσαι μονός και μένα μ αρέσουν για την χρήση που κάνω μικρές οθόνες 4-4.5" άλλα δεν υπάρχουν συσκευές
2.1Ohm Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 δεν είσαι μονός και μένα μ αρέσουν για την χρήση που κάνω μικρές οθόνες 4-4.5" άλλα δεν υπάρχουν συσκευές Προσπαθησε να γραψεις κειμενο 1000 λεξεων σε 4-4.5" οθονη και αμα δν το πεταξεις απο το παραθυρο το κινητο ,βγεις εξω να το βρεις το βαλεις φωτια και μετα το ξαναπεταξεις απο το παραθυρο απο τα νευρα σου ελα τρυπα μου την μυτη:Ρ
vrwmiaris Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Εγώ άκουσα ότι θα πέσει στα 350 το παλιό και στα 399 τι νέο, με άμεσα διαθέσιμο απόθεμα 1
taslikos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Εγώ άκουσα ότι θα πέσει στα 350 το παλιό και στα 399 τι νέο, με άμεσα διαθέσιμο απόθεμα Μακάρι αλλά τι κέρδος θα έχει πλέον; τι να πω με εκπλήσσει συνεχώς!!!
2.1Ohm Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Εγώ άκουσα ότι θα πέσει στα 350 το παλιό και στα 399 τι νέο, με άμεσα διαθέσιμο απόθεμα Eχεις καμια πηγη? Αμα ειναι ετσι ναι περιμενω και 2 μηνο για να το παρω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα