RTW4ever Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Έχω βέσπα αυτόματη, δηλαδή όχι την κλασική, από τον Αύγουστο 2000, δηλαδή κλείσαμε 16 χρόνια. 56.000 χλμ. εντός πόλης, με μικρές διαδρομές που πολλές φορές το χειμώνα δεν προλαβαίνει να ζεσταθεί, δηλ. άσχημες συνθήκες για τον κινητήρα. Την χρησιμοποιώ για να πηγαίνω στη δουλειά και φυσικά σε άπειρες άλλες περιπτώσεις. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέραν του σερβις, στο οποίο βέβαια είμαι τακτικότατος, συνεχίζει ακάθεκτη. Δεν περίμενα με τίποτα ότι θα άντεχε τόσο. Δεν την αλλάζω με τίποτα, και ΑΝ χαλάσει, λέω αν γιατί πραγματικά δεν ξέρω αν τελικά... θα χαλάσει ποτέ, θα πάω να ξαναπάρω βέσπα χωρίς να κοιτάξω ΤΙΠΟΤΑ άλλο. 1
Alphaleader Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Yamaha μόνο! Έχω καεί και από Vespa και Beverly Αν νομίζεις οτι εσυ εχεις καει, που να δεις τι εχουνε πάθει οι κάτοχοι XMAX.... 1
kamui Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Βέβαια με τι υποδομη θα την φορτιζουμε αναρωτήθηκε κανείς? Θα ριχνουμε μπαλαντεζα απο το μπαλκονι?
RTW4ever Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Ποιο μοντέλο έχεις?? ΕΤ-4?? Κυβικά?? Σωστά το μάντεψες! ΕΤ-4 150 κυβικά, αερόψυκτος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα