Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.ihosynthesi.gr/gps-track-and-tracing/category-463/category-196/silicon-ultimade-el.html

Πηρα χθες ενα μεταχειρισμνεο C1 και εχει αυτον τον συναγερμο.

Χτυπαει χωρις λογο πολλες φορες μαλλον απο το αντικραδασμικο .

Ξερει καποιος που μπορω να τον επισκευασω ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Γιαννη 3 τινα υπάρχουν για να χτυπαει χωρις λόγο ενας συναγερμός και δυστυχως δεν ειναι παντα απο το αντικραδασμικο:

α) πεσμένη μπαταρία (εστω και παροδικά)

β) αντικραδασμικό

γ) χαλασμένη πλακετα συναγερμού

ενας καλος ηλεκτρολογος θα αρχισει να το ψαχνει αν και το πιο λογικό θα ήταν να τον αλλαξεις απευθείας

Δημοσ.

Ευχαριστω.Ξερω καποιον που ξερει καλα απο συναγερμους αλλα ελεγα μηπως υπαρχει αντιπορωπεια αν χρειαστει . Ενας συναγερμος ξεκιναει απο 130 ευρω και πανω..

Δημοσ.

Και με 30€ εχει μια χαρα συναγερμούς. Χω έναν ήδη 11 χρόνια και τωρα άρχισε να κανει αυτο ακριβώς που λες χωρίς να φταίει το αντικραδασμικο ή η μπαταρία.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω δει να πουλανε τοσο φτηνους αλλα θελει και εγκατασταση και κανεις δεν μπορει να εγγυηθει οτι θα δουλευει οχι 11 αλλα ουτε δυο χρονια που ειναι η εγγυηση τους.

Εχω στο Honda  εναν GT Auto Alarm 8 χρονια και μια φορα προληπτικα αλλαξα μπαταριες στα τηλεχειρηστηρια.

Αυτος που εχει το C1 το πολυ να ειναι 5 ετων αφου το αμαξι ειναι του 2011.

Δημοσ.

καλα ναι προφανως, απλα σου μεταφερω την εμπειρία μου. Ηδη πηρα εναν ίδιο πάντως για να τον αντικαταστησω... Και 4-5 χρόνια να κρατησει καλα ειναι..

• Like 1
Δημοσ.

καλα ναι προφανως, απλα σου μεταφερω την εμπειρία μου. Ηδη πηρα εναν ίδιο πάντως για να τον αντικαταστησω... Και 4-5 χρόνια να κρατησει καλα ειναι..

Ποιον εχεις παρει ??? Καποιο Link ? Τοποθετηση μονος σου ?

Δημοσ.

μου τον ειχε περασει ηλεκτρολόγος με 30€. Τοτε τον ειχα παρει απο το Savel Trade (στα μερη σου ειναι), πλεον δεν τον εχει αλλα εχει ακομα και τωρα ανταλλακτικα για αυτόν.

Προσωπικά πήρα αυτόν (ίδιος με τον παλιό απλα αλλαζουν τα χειριστήρια) http://www.electronshop.gr/auto-moto-el/gps/synagermoi-asfaleia/vtcar-alarm/

• Like 1
Δημοσ.

μου τον ειχε περασει ηλεκτρολόγος με 30€. Τοτε τον ειχα παρει απο το Savel Trade (στα μερη σου ειναι), πλεον δεν τον εχει αλλα εχει ακομα και τωρα ανταλλακτικα για αυτόν.

Προσωπικά πήρα αυτόν (ίδιος με τον παλιό απλα αλλαζουν τα χειριστήρια) http://www.electronshop.gr/auto-moto-el/gps/synagermoi-asfaleia/vtcar-alarm/

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να φταει η πλακετα , η καλωδίωση καπου να βραχυκηκλωνει , να χουν προβλημα οι ηλεκτρομαγνητικες , η ευεσθησία στα ρανταρ να ναι μεγαλη ή χαλασμενα ραννταρ κ φυσικα λαθος εγκατασταση , ξεκινας πρωτα απομονώνοντας τα ρανταρ

• Like 1
Δημοσ.

η καλυτερη λυση μεχρι τοτε κλειδώνεις με κλειδί

Περιμένουμε εντυπωση για το μικρο , το αυτοματο και την τιμή!

• Like 1
Δημοσ.

η καλυτερη λυση μεχρι τοτε κλειδώνεις με κλειδί

Περιμένουμε εντυπωση για το μικρο , το αυτοματο και την τιμή!

Αυτο κανω...Μια χαρα ειναι το μικρο Citroen C1 αλλα Toyota μηχανη

Το πηραμε απο Ελευσινα μεταχειρισμενο 11/2011 αυτοματο με 120.000 χλμ  6.000 ευρω

Αττικη Οδο ανετα (σχεδον...) με 140 και ψιλοβρεχε που το εφερε η μεγαλη κορη και  εγω απο πισω με το CRV.

Κοκκινο πενταπορτο .

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...