Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους προσφατα αναβαθμησα τον υπολογιστη μου με τα εξης κομματια : 

mobo:astrock b150m pro4

cpu: intel i3 6100

ram : 2x4 gb ddr4

Το προβλημα που παρατηρω ειναι οτι οταν παταω δεξι κλικ στον ''υπολογιστη μου'' και μετα παταω ιδιοτητες βλεπω στις πληροφοριες του pc οτι  λεει το εξης

Εγκατεστημενη μνημη 
RAM                            : 8GB (1.85 GB ειναι δυνατη η χρηση )

Ειναι φυσιολογικο αυτο ? Εννοω τι φαση εβαλα 8 για να μπορω να εχω μονο 2 ? 

Επισης να αναφερω οτι πολλες φορες μετα απο ενημερωση συστηματος κατα τον τερματισμο λειτουργιας

οταν παω να ανοιξω μετα το pc πριν μπει μου βγαζει ενα μυνημα οτι κανει ρύθμιση παραμετρων κτλπ και λεει ''Ολοκληρωθηκε 0%'' και μένει εκεί δεν ανεβενει... λετε να συσχετιζονται τα δυο αυτα θεματα ? Ευχαριστω πολυ  

Δημοσ.

Για δοκίμασε να κάνεις boot με την μία Ram μόνο.

Επίσης βάλε ένα screenshot από την εποπτεία πόρων. (διαχείριση εργασιών -> επιδόσεις -> εποπτεία πόρων -> καρτέλα μνήμη)

Δημοσ.

Και πάλι θα έπρεπε πάντως να σου λέει ότι κάπου τα 3.5GB μπορείς να χρησιμοποιήσεις παρόλο που έχεις 32bit αν και βέβαια όταν θα βάλεις τα 64bit λογικά θα στρώσει.

Δημοσ.

Τα έξτρα απο τα 1.8gb μέχρι τα 3.5gb τα τρώει η ενσωματομένη λογικά. Just saying.

Κατα τα άλλα, με την 64άρα θα στρώσει. Αλλά και εκεί θα βλέπει ~7 usable.

• Like 1
Δημοσ.

Συγνωμη που ξαναρωταω ..δηδ για να το κανω 64 πρεπει να βρω αλλο CD με αυτο το λειτουργικο ? (οχι δεν ειναι αυθεντικα και δεν εχω ιδεα πως κανουμε cd windows .. ενας φιλοσ μ ειχε φτια3ει το cd και μ το εδωσε ) ή μπορω με το cd που εχω να κανω (ας το πουμε ) ''αναβαθμηση'' ?? Αν ισχυει το πρωτο μπορειτε να μ στειλετε καποιο λινκ που να με βοηθαει σε ολο αυτο π πρεπει να κανω ? ευχαριστω πολυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...