Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα σε ολους...Θελω να κανω ενα δωρο και με μια αναζητηση εχω δει τα LG K10,SAMSUNG J3 2016.Με ενδιαφερει το dual sim αλλα με memory card dedicated.Εχω δει και το ASUS ZENFONE 2 απο gearbest αλλα με ενοχλει λιγο το οτι ειναι 5,5 ιντσες.Η χρηση του κινητου θα ειναι facebook,messenger.σερφαρισμα.Δεν δινω μεγαλη εμφανση στην καμερα.Το J3 το εχω δει απο κοντα απο ατομο το οποιο δεν ειχε παραπονο για lag αλλα το θεωρω χαζο να εχει μονο 8gb εσωτερικη μνημη αποθηκευσης.Aπο κινεζικα γνωστα XIAOMI κτλ με φοωιζει γιατι εχω διαβασει σε σχολια για εφαρμογες που δεν μπορουν να απεγατασταθουν και τετοια...

Μολις ειδα και το LENOVO VIBE P1M

http://www.gsmarena.com/lenovo_vibe_p1m-7540.php

Επεξ/σία από giannis22k
Δημοσ.

εχω διαβασει σε σχολια για εφαρμογες που δεν μπορουν να απεγατασταθουν και τετοια...

τι σοι πλακα ειναι αυτη?  εννοειτε οτι μπορεις να απεγκαταστησεις οτι θες... ακομα και την ρομ την ιδια...  που διαβαζεις τετοιες κοτσανες? στο νημα της apple?

Δημοσ.

Γνωριζω περι root και τετιοα.Απλα επειδη θα ειναι για δωρο δεν θελω να μπω στην διαδικασια να σκαλιζω την ρομ κλπ...

δεν θα στειλουνε μαζι με το κινητο και εναν κινεζο να σου βαλει το μαχαιρι στο λαιμο...  

ποιος σου ειπε οτι πρεπει ντε και καλα να την σκαλισεις?????

Δημοσ.

Δες κι αυτο

http://www.vickmall.com/lenovo-vibe-p1-2gb-16gb-android-5-1-smartphone-64bit-qualcomm-snapdragon-615-octa-core-13-0mp-5-5inch-fhd-screen-5000mah.html

Ειναι με την Ευρωπαικη ROM ετοιμο με Ελληνικα χωρις ιχνος Κινεζικων και OTA updates

2 sim και καρτα μνημης χωριστα

και μπαταρια που ξεχνας να φορτισεις

Δημοσ.

γενικα το λεω..αν εχει π.χ στο huawei η στο xiaomi εφαρμογες με διαφημισεις που δεν μπορεις να απεγκαταστησεις?

δεν εχει

εγω εχω το xiaomi redmi note 3 pro international edition 3/32 και δεν εχει τιποτα

περα απο το μενου στις ρυθμισεις που ειναι στα αγγλικα ολα τα αλλα ειναι ελληνικα...  

απο το google keyboard και το swift, οπως και τα εικονιδια με τον nova launcher τα εχω στα ελληνικα (αν θελω)

μεχρι και οι εφαρμοφες καιρου και ρολοι...

και αναμενουμε το update του miui που θα βαλει μεσα και τα ελληνικα. (απο οτι λενε τουλαχιστον αν και εγω εχω μικρο καλαθι),

το εχουμε το ιδιο 3 ατομα.. κανενας δεν το πειραξε, χρειαστηκε να πειραξει, σκοπευει να πειραξει, υπαρχει λογος να το πειραξει..

οσο για την μπαταρια...   

Screenshot_2016_11_05_18_33_21_281_com_m  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα παιδια.Για να κλεισουμε και το θεμα τελικα πηρα το LG K10.Οπως ειπα ηταν για δωρο.Οι εντυπωσεις αριστες συγκρινοντας σε πρωτη φαση με το δικο μου GALAXY ALPHA S850F και της κοπελας μου με LG G2.

1)Λογισμικο:Το κινητο μου ηρθε με την marshmallow 6 με 16gb rom dual sim εκδοση και με ξεχωριστη sd slot και διαθεσιμα αφου το σεταρισα απο οσο θυμαμαι στα 8gb αποθηκευτικου χωρου

2)Οθονη:Ειλικρινα με εξεπληξε η οθονη του K10.Παρα τις τις 5.3 ινστες και HD αναλυσης δεν ειδα κατι αρνητικο(πιξελαρισμα κτλ).Αν δεν ηξερα οτι ειναι 720 η αναλυση δεν θα το καταλαβαινα καθολου.Η φωτειοντητα σε κανονικα πλαισια,βεβαια δεν το δοκιμασα σε εντονο φως.Γωνιες θεασης αρκετα καλες χωρις να κουραζει.Τα χρωματα ισως να τα ηθελα λιγο ποιο ζωντανα(δεν το συγκρινω με την amoled)αλλα δεν τα λες και ξεθωριασμενα.Εχω δει και χειροτερα....

3)Αποδοση:H εκδοση που πηρα ειναι η 430 με τον mediatek MT6753 octa core και την mali 720mp3.Oσο για το 1.5 gb ram ,δεν φενεται να λαγκαρει,εχωντας βαλει facebook,messenger,και ταυτοχρονο ανοιγμα chrome με 5 καρτελες ανοιχτες.Ταυτοχρονα κατεβασα και το asphault extreme.Aποτελεσμα ηταν κανενα ιχνος κολληματος ,και με ολα αυτα ανοιχτα η διαθεσιμη ραμ ηταν στα 500 με 600 mb.

4)Κινητο-Εμφανιση:Μπορει να σας φανω υπερβολικος αλλα παιδια ειναι ενα πολυ ομορφο κινητο ειδικα με το 2D γυαλι -Gorilla Glass 3 που φοραει.Το ειδα σε διαφορα βιντεο στο youtube αλλα απο κοντα αλιως ειναι.Αρνητικο θα ελεγα για το καπακι πισω (μπορει και να κανω λαθος)οτι γλυστραει λιγο στο χερι.Το λυπηθηκα που του εβαλα τζαμι προστασιας γιατι εκει χανει την ομορφια που εχει.Μαλλον λογω το οτι ειναι 2D το γυλαι και το τζαμακι προστασιας δεν καλυβει ολο το τζαμι του κινητου στα πλαγια οποτε μου κακοφενεται τουλαχιστον σε εμενα στο ματι.

5)Καμερα:Δεν ειμαι πολυ της καμερας,δηλ να ψαχνω και την λεπτομερεια στην ποιοτητα της φωτογραφιας.Γενικα μου φανηκαν καλες και οι δυο.

Γενικα για αυτα τα λεφτα πραγματικα δεν το περιμενα να εχει αυτην την αποδοση και ολα αυτα που προειπα.

Σας ευχαριστω παντως :)

Επεξ/σία από giannis22k

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...