mgee Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα , θα ηθελα να ρωτησω τους κατοχους s7 edge ποσο screen on time τους βγαζει το κινητο και με ποιες λειτουργιες ανοιχτες. Εγω με 3G και εναλλασομαι συνεχεια μες στη μερα απο wifi σε δεδομενα και παει λεγοντας, απενεργοποιημενες ολες οι λειτουργιες τυπου smart stay κλπ που δεν χρησιμοποιω, με την εφαρμογή package disabler pro εχω αφαιρεσει bloatware και το max που εχω δει ειναι 5ωρες και 15 λεπτα ενω μου ειχε μεινει 3% μπαταρια. Αλλες φορες συνηθως ειμαι στις 4ωρες και κατι. Ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα ή ειναι λιγο;
dimips Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μια χαρά είναι. Αν δεν έχεις κλειστό το gps και το συγχρονισμό θα πάει και παραπάνω αν τα κλείσεις. Εγώ είχα το s6 κι έβγαζε 2.30 έως 3 ώρες max. Με root έφτασε τις 3.30-4 max. 1
mgee Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μια χαρά είναι. Αν δεν έχεις κλειστό το gps και το συγχρονισμό θα πάει και παραπάνω αν τα κλείσεις. Εγώ είχα το s6 κι έβγαζε 2.30 έως 3 ώρες max. Με root έφτασε τις 3.30-4 max. Τα εχω κλειστα παντα και τα 2 . Το gps to ανοιγω μονο οταν χρειαζομαι maps.
2.1Ohm Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Κοίτα καλά είναι αλλά εγώ που είμαι heavy user όλη μέρα wifi dataανοιχτα συνχτονισμος ανοιχτός πολλές φορές και τοποθεσία όχι πάντα όμως με καμία ώρα gaming 2 μουσική μπόλικο μπόλικο web browsing με htc10 που θεωρητικά έχει ίδια μπαταρία με το s7( το οποίο έχει αρκετά χειρότερη από το edge) βγάζω 4-4.30 συνέχεια! Πιο πάνω απο Nexus 6p που είχα και κατά πολύ πιο πάνω απο lg g5, δυστυχώς δν έχω να σου πω για το edge όλα.εξαρτιονται από την χρήση που κανείς αλλά θεωρώ κάνω βαριά χρήση διοτη σε κανένα κανένα κινητό δν έχω πιάσει τα στάνταρ που βγάζουν σε reviews πάντα ήμουν. Πολύ πιο κάτω
mgee Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Εμενα παντως δεν με λες heavy user . Τηλεφωνο ,Browsing, instagram , whatsapp , οχι fb , και κανα gps αμα χρειαστω χαρτες . Wifi και δεδομενα ειναι ανοιχτα συνεχεια και εναλλασονται οπως ειπα μες στη μερα συνεχεια.
mgee Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Την εχω σε auto mode. Αλλα την ρυθμιζω και μονος οταν ανοιγει πολυ χωρις λογο
2.1Ohm Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Προσωπικά μου φαίνεται λίγο όχι όμως λίγο σε σημείο ανησυχίας! Κατι ίσως σου τρώει πιο γρήγορα την μπαταρία ή η χρήση που κανείς είναι πιο ενεργό βορα!
mgee Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Το θεμα ειναι οτι τα χω τσεκαρει ολα κ οτι δεν χρειαζομαι το χω απενεργοποιησει (τα περισσότερα δλδ) συν οτι η χρηση που κανω ειναι χαλαρη και υπαρχουν και φορες που δεν χρησιμοποιω το τηλεφωνο για πολυ ωρα.
Eragon1996 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 εγώ τώρα το πήρα από ένα παιδί εδώ μέσα 2,5 μήνες το είχε μετά το 70% η μπαταρία ξεχνάει να πέσει και είμαι και στρατό που μόνιμα 4γ έχω
mgee Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Και γω απο εδω μεσα το πηρα απο ενα παιδι που το ειχε 2 μηνες , ελληνικο απο κοσμοτε.δεν εχω παραπονο μου κραταει ανετα κ βγαζει ολη τη μερα και σχεδον παντα πριν κοιμηθω μου μενει γυρω στο 20-30% αναλογα καθε φορα. Απλα για SOT που ακουω οτι βγαζουνε 6:30-7 ωρες ειπα να δω τι παιζει και στα καλυτερα που εχει βγαλει ειναι 5 κ κατι με το ζορι, με 3G.
dimips Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Και γω απο εδω μεσα το πηρα απο ενα παιδι που το ειχε 2 μηνες , ελληνικο απο κοσμοτε.δεν εχω παραπονο μου κραταει ανετα κ βγαζει ολη τη μερα και σχεδον παντα πριν κοιμηθω μου μενει γυρω στο 20-30% αναλογα καθε φορα. Απλα για SOT που ακουω οτι βγαζουνε 6:30-7 ωρες ειπα να δω τι παιζει και στα καλυτερα που εχει βγαλει ειναι 5 κ κατι με το ζορι, με 3G. 6.30 - 7 ώρες SOT είναι παραμύθια. Δεν γίνεται να κρατήσει τόσο η μπαταρία σε 5.5 ίντσες 2κ οθόνη. Μπορεί απλά να βάλανε καμιά custom rom η οποία σταματάει το battery drain από google services και android system, με μόνο wifi ανοιχτό και με 0 φωτεινότητα. Αυτή τη στιγμή οι τιμές που έχεις αναφέρει 4.30-5.30 ώρες είναι τέλειες, δε θα δεις καλύτερες σε οποιοδήποτε άλλο smartphone.
stelios18120 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Μην το λες Εγώ με lenovo vibe z2 pro με 4000mah μπαταρία με οθόνη 6" 2κ ανάλυση με βγάζει περίπου 5 ώρες Οπότε στην δική του περίπτωση έπρεπε να τον βγάζει περισσότερο πιστεύω... Όχι τίποτα τρελό αλλά καμιά ώρα παραπάνω νομίζω έπρεπε. Τεσπα πάντως και 4:30 με 5 καλά είναι.
karaLRS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Σημερινό screenshot. βέβαια κυριακή πρωί όπου χτες ήμουν κυρίως σπίτι άρα wifi. συνήθως κάνα 5ωρο βάζει μόνο με 3g. φωτεινότητα στο auto με το slider στην μεση και όλα ανοικτά. Xiaomi mi5 άσχετο με το θέμα ολιγον παρόλα αυτά θέλω να καταληξω οτι 4-5 ώρες sot είναι καλά 1
stelios18120 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Ναι αυτό ακριβώς Ένα 5ωρο καλά είναι αν βγάζει ένα κινητό αυτονομία με πλήρη χρήση. Μην είμαστε και πλεονέκτες Αν κάποιος θελει 10 και βάλε ώρες αυτονομία ας πάρει κανένα oukitel με 10000mah μπαταρία και είναι άρχοντας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα