Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω ένα blog, δεν αναφέρω το όνομά του για λόγους διαφήμισης. Είναι τα πάντα έτοιμα για να άρχίσει το promotion μέσω του Facebook με πληρωμένη διαφήμιση. Έχω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που μου έρχεται να πάω να ακυρώσω το hosting και να μην ξανασχοληθώ μαζί του. Το έχω στήσει μόνος μου από το μηδέν, χωρίς να έχω καμιά γνώση σε webhosting

Πρόκειται για ειδησεογραφικό blog. Έκανα μια αλλαγή στους μόνιμους συνδέσμους και επέλεξα να εμφανίζεται ο σύνδεσμος με τύπο όνομα άρθρου. Όταν όμως πατάω μια είδηση της αρχικής για να μπω να τη διαβάσω μου πετάει ένα file not found και με στέλνει.

Είχα πάει αρχικά στη πλατφόρμα το woltlab, το αγορασα ένα 50αρικο (πεταμένα λεφτά)  δεν με βόλεψε και επεστρεψα παλι σε wordpress.  Η μόνη μορφή μόνιμων συνδέσμων που λειτουργεί είναι http://www.χχχχχχχχχ.gr/?p=123 

φυσικά δεν θα έχει καλό seo έτσι για αυτό θέλω να βάζω όνομα του τίτλου στο λινκ στα αγγλικά. Καμια ιδέα;

Δημοσ.

Καλησπέρα, δεν υπάρχει το htaccess δυστυχώς στον server μου για να το επεξεργαστώ. Καμια ιδέα;

Σευχαριστώ για την απάντηση

Δημοσ.

Το .htaccess είναι κρυφό αρχείο και βρίσκεται στον κεντρικό φάκελο της ιστοσελίδας σου, εάν δεν υπάρχει κατέβασε το wordpress σε zip και ανέβασε το αρχείο στην σελίδα σου. Έπειτα θα είσαι οκ με τις ρυθμίσεις που θέλεις να κάνεις. Δεν μπορεί να δουλέψει η ρύθμιση που θέλεις χωρίς το htaccess.

Δημοσ.

είμαι άσχετος μην με κράξετε. το δημιυργησα εγραψα το basic ομως μου ειπατε μεσα σε αυτο αλλα τζίφος. File not found

Δημοσ.

Οταν αλλαξες τους Μονιμους Συνδεσμους μεσα απο το Wordpress, δοκιμασες να πας στα Αρθρα και να πατησεις σε ενα απο αυτα Προβολη; Τι σου δειχνει σαν URL? Ακομα το ?p=123 ?

Δημοσ.

Τελικά παίδες άνοιξα ticket στην εταιρεία που εχει το hostign και το σιαξε. το προβλημα ηταν στα rewrites. το ρυθμισαν και τρεχει πολυ καλα. σας ευχαριστώ όλους.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...