louben Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Παιδια να κανω μια ερωτηση.?Ενδιαφερομαι να αγορασω μια sony και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει η δυνατοτητα επεκτασης εγγυησης στα 5 χρονια απο 2 μεσω της εταιρειας ομως και οχι καταστηματων (πχ κωτσος η media markt).Ενω οι samsung/Lg εχουν αυτη τη δυνατοτητα για τις sony δε βρηκα κατι....
graphist83 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μπορεις παντα να πας σε καποιο Sony center και να ρωτησεις. Εχουν προφορες ανα διαστηματα.
louben Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δυστυχως στην πολη μου δεν εχει sony center. ΛΟγικα δεν εχει και μου κανει εντυπωση βεβαια (ολα τα μεγαλα brands εχουν).
Gary_Kokkin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξερω αν γίνεται απευθειας και οχι από κάθε καταστημα για να σε έχει πελατη . Η sony στην Ελλάδα δεν έχει πλεον αντιπροσωπεία ,αλλα γραφειο αντιπροσώπευσης .Τα κεντρικά είναι στην Μ.βρετανια
louben Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Λοιπον παιδια απο το λιγο που εψαξα. Η σονυ δεν εχει επεκταση εγγυησης, η samsung ειχε μεχρι το καλοκαιρι περιπου αλλα τη σταματησε, μονο η LG εχει κανονικα και το συνεχιζει. Υπαρχει και η λυση των καταστηματων (Κωτσος πχ) αλλα η εμπειρια μου δσεν ειναι και η καλυτερη απο αυτους.........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα