Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , σήμερα που ξύπνησα και ενώ η μπαταρία πηγαίνει 2 μέρες , με κλειστές εφαρμογές σήμερα , η μπαταρία έκλεισε στις 8 ώρες (ενώ το φόρτισα το βράδυ )  , ενώ ήμουν στην δουλειά , και καθώς το έλεγξα κατά την διάρκεια της ημέρας , παρατήρησα ότι το λειτουργικό κατανάλωνε όλη την μπαταρία . 

Πως είναι δυνατόν αυτό ? Έκανα επανεκκίνηση το κινητό , τα ίδια . Καθάρισα την  cache  , τα ίδια ...

Έχει κολλήσει κάποιο ιό ? ? Κάτι δουλεύει πίσω από το λειτουργικό ? ΔΕΝ κατέβασα χθες κάποια εφαρμογή , ούτε έκανα κάποιο update .Σύνολο έχω 4 εφαρμογές στο κινητό , όλες αναγνωρισμένες , πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω , έιμαι σε απόγνωση 

Σας παρακαλώ βοηθήστε με τι να κάνω 

Δημοσ.

Καλησπέρα , σήμερα που ξύπνησα και ενώ η μπαταρία πηγαίνει 2 μέρες , με κλειστές εφαρμογές σήμερα , η μπαταρία έκλεισε στις 8 ώρες (ενώ το φόρτισα το βράδυ )  , ενώ ήμουν στην δουλειά , και καθώς το έλεγξα κατά την διάρκεια της ημέρας , παρατήρησα ότι το λειτουργικό κατανάλωνε όλη την μπαταρία . 

Πως είναι δυνατόν αυτό ? Έκανα επανεκκίνηση το κινητό , τα ίδια . Καθάρισα την  cache  , τα ίδια ...

Έχει κολλήσει κάποιο ιό ? ? Κάτι δουλεύει πίσω από το λειτουργικό ? ΔΕΝ κατέβασα χθες κάποια εφαρμογή , ούτε έκανα κάποιο update .Σύνολο έχω 4 εφαρμογές στο κινητό , όλες αναγνωρισμένες , πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω , έιμαι σε απόγνωση 

Σας παρακαλώ βοηθήστε με τι να κάνω 

έβαλες καποιο ιο?

Δημοσ.

Μάλλον κανα hardreset θα σου πουν να κανείς

Δες αν στο ξανα κανει αυτό

( δν είμαι ιδικος περίμενε απαντήσεις κ απο άλλους)

• Moderators
Δημοσ.

Koιτα, απο τη στιγμη που εχεις μονο τοσες λιγες εφαρμογες (αρα δε θα σου ειναι δυσκολο το backup/restore) εγω προσωπικα θα εκανα ενα hard reset και δε θα το εψαχνα παραπανω. Λογικα θα στρωσει ετσι.

Δημοσ.

Ιος δεν υπάρχει περίπτωση. Τι σκάλωμα έφαγε είναι άλλο θέμα. Ή hard reset ή hardware με την μπαταρία. Αφού είσαι εντός εγγύησης no problem. Μην αρχίσεις μόνο και τους λες για ιούς δηλαδή για πράγματα που δεν ισχύουν.

Δημοσ.

Αφού στην κατανάλωση μπαταρίας σου δείχνει να την τρώει το λειτουργικό, το πιθανότερο είναι  κάποιο background process τρώει σκάλωμα. Δοκίμασε να δεις αν απεγκαταστήσεις κάποια από τις εφαρμογές μήπως διορθωθεί αλλιώς hard reset αν και δεν είναι απίθανο να στο ξανακάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...