Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Τι δεν καταλάβατε ; Η EA ήθελε να έχει και παιχνίδι με WW1 theme και futuristic, ώστε το CoD να μην έχει ελπίδες. Και όντως στο PC πάτωσε άσχημα το CoD, στις κονσόλες όχι αλλά και πάλι καμία σχέση με τα προηγούμενα CoD. 1
Human Soul Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Αντανακλαστικα του θωλου. Τα παντα ειναι ζητημα ping. Τοσο απλο. Αυτος με το καλυτερο ping κερδιζει. Ο κακομοιρης με το χαλια, πρεπει να ξακριζει στο χαρτη, να κρυφτει στις σκιες, να κινειται οπως ο νιντζα, για να εχει πιθανοτητες να επιβιωσει. Ποια αντανακλαστικα? Τους εφνιδιαζα, ξεκιναγα να πυροβολω. Με περνανε χαμπαρι, γυριζαν προς το μερος μου και με εκτελουσαν. Ενω εγω συνεχιζα να τους γεμιζω μολυβι. Καποιοι το παιζουνε παιχτουρες στο Youtube. Δεν ειναι ζητημα ικανοτητων. Θυμάμαι που το συζητούσαμε με κάτι γνωστούς πόσο διαφορά κάνει το 50 ping. Στο counter strike το παλιό,10 ping διαφορά είχαν υπολογίσει ότι είναι μία σφαίρα λιγότερη σε αυτόματο.50 ping είναι τρελή διαφορά.Φαντάζομαι αν παίζεις fps θέλεις το ίδιο ping σε όλους .Γενικά όπως είπαν και άλλοι οι servers ειναι μακριά από Ελλάδα όχι μόνο σε αυτο το παιχνίδι αλλά και σε άλλα.Εγώ π.χ. που παίζω indie coop games που το 30 ping είναι διαφορά ζωής και θανάτου υποφέρω όταν μπαίνω σε Γερμανικούς server. Και δεν ξέρω γιατί έχουμε τόσο σκατά latency,στην Ρουμανία π.χ. έχουν πολύ καλύτερο δίκτυο από εμάς και είναι (ή ήταν τουλάχιστον) πιο πίσω από εμάς σε θέματα οικονομίας.
MrHavoC Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Στο titanfall 2 ανακάλυψα τι κλάνουν τα αντανακλαστικά ενός 33χρονου που μεγάλωσε με unreal tournament και battlefield 1942. Εννοεις τι δεν κλανουν. σε δυσκολια πανε ετσι : quake 3 > unreal tournament ('99) > unreal tournament ('03-'04) > counterstrike > ολα τα υπολοιπα
Psaris Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Και δεν ξέρω γιατί έχουμε τόσο σκατά latency,στην Ρουμανία π.χ. έχουν πολύ καλύτερο δίκτυο από εμάς και είναι (ή ήταν τουλάχιστον) πιο πίσω από εμάς σε θέματα οικονομίας. ισως στην ρουμανια το δικτυο ειναι ποιο καινούργιο γιατι απλα εμεις είχαμε δικτυο οτε νωρίτερα απο αυτους (το ιδιο ειχαν και στην αγγλια με πολλα ατομα που ηξερα να ειχαν χειρότερο ιντερνετ απο εμενα στην αθηνα λογο παλαιου δικτύου, η ακομα μην ξεχνας και την γεωγραφία της Ελλάδας με τοσα πολλα νησια κτλπ κτλπ, α και πολλά games έχουν τρόπους να διευκολύνουν την ζωη για αυτούς που δεν έχουν καλο ping,με limit στα ποσα "κτυπήματα" και ποσο γρήγορα ο server απαντάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα