rookie21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Ειχα αγορασει το πρωτο titanfall στο pc, ειχα παθει πλακα απ τα γραφικα απ τις κινησεις, τοσο σε καθετο οσο και οριζοντιο αξονα, και τις πιθανοτητες για να βγαλεις καποιο outplay που προσφαιροτναι σε αυτο το παιχνιδι,και γενικα μου αρεσε κ η ολη φαση με τα mechs κλπ, ηταν πρωτογνωρο για εμενα τετοιου ειδους fps καθος ειχα μαθει σε cs, και soldiers of fortune, αυτο που με εκανε να καταλβω οτι το παιχνιδι ειχε αποτυχει ηταν ο κοσμος 2 μηνες μετα τη κυκλοφορια του, (στη πλατφορμα του pc παντα) το παιχνιδι το επαιζαν χχγγμμ (throat cleaning) στον server eu west 127 ατομα τη μερα...τα σαββατοκυριακα αντε να πηγαινε 160 και παγκοσμιος το επαιζαν 1300 ατομα...ειχαν στα lobby counters που σου εδειχναν ποσοι παιζουν...χωρις ντροπη, οπως καταλαβατε επαιζες συνεχεια με τους ιδιους και συνεχεια στα ιδια game modes 2 απ τα 9 που ειχε capture the flag και team deathmatch καθως δεν υπηρχε κοσμος να παιξει τα αλλα, φετος σκεφτηκα να το αγοραζα και παλι φοβομενος ομως νεα πατατα πηρα το bf1 και ειπα ισως τα χριστουγεννα ισως....αλλα βλεπω οτι δυστυχως επιβαιβεωθηκα...
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μια χαρά είναι το TF2, το πρώτο παιχνίδι μετά από αρκετά χρόνια που δεν έχει season pass και όλα θα 'ναι δωρεάν. Άλλο target group έχει το BF1, άλλο το TF2. 1
GrooveOn Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Απο τη στιγμη που το BF1 και το Titanfall ειναι και τα δυο της ΕΑ δεν επηρεαζει το ενα το αλλο αφου τα λεφτα πανε στον ιδιο κουμπαρα...απλα η ΕΑ θελει να αρπαξει οσους περισσοτερους αγανακτισμενους κολ οφ ντιουταδες ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ που αναζητανε κατι διαφορετικο...οι μεν BF1 και οι δε TF2..ουτως η αλλως το ΤF (ασχετως οτι ειναι το απολυτο FPS) ειναι ακομη πολυ φρεσκο franchise για να καταφερει να κανει πωλησεις του μεγεθους BF η COD και ετσι ακομα και να το εβγαζε αλλη εποχη πιθανον και να μην ειχε μεγαλη διαφορα σε προπαραγγελιες και πωλησεις day one...
GrooveOn Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Αντανακλαστικα του θωλου. Τα παντα ειναι ζητημα ping. Τοσο απλο. Αυτος με το καλυτερο ping κερδιζει. Ο κακομοιρης με το χαλια, πρεπει να ξακριζει στο χαρτη, να κρυφτει στις σκιες, να κινειται οπως ο νιντζα, για να εχει πιθανοτητες να επιβιωσει. Ποια αντανακλαστικα? Τους εφνιδιαζα, ξεκιναγα να πυροβολω. Με περνανε χαμπαρι, γυριζαν προς το μερος μου και με εκτελουσαν. Ενω εγω συνεχιζα να τους γεμιζω μολυβι. Καποιοι το παιζουνε παιχτουρες στο Youtube. Δεν ειναι ζητημα ικανοτητων. Απο τη στιγμη που τα κοντινοτερα data centers και hosts ειναι στην κεντικο-δυτικη Ευρωπη παντα θα εχουμε ολοι στην Ελλαδα αυξημενα ping σε σχεση με αλλους ευρωπαιους...εδω ειναι που το skill σου θα κλεισει την ψαλιδα...θα μπορουσε να ηταν και χειροτερα
Atreidis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 EA κατέστρεψες τα command and conquer,τα dead space,το mass effect,ε ήρθε η ώρα να καταστρέψεις και άλλους τίτλους. Λογική EA είναι quantity > quality. Και το χειρότερο είναι ότι τους δίνουν αέρα τα preorders ,τα dlcs και τα pay-to-win packages που βρίσκονται σε αυθονία στα fps παιχνίδια της. Δεν πειράζει όμως,υπάρχει και το steam και βγαίνουν και άλλοι τίτλοι. Ελάχιστα console exclusive άλλωσε αξίζουν και πλέον τα παιχνίδια που στηρίζουν multiplatform έχουν πέραση. και το SimCity κατέστρεψε... από τότε δεν αγοράζω τίποτα από EA. 2
Eddy_Gordo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Με σχεδόν μήνα κυκλοφορίας και συζητάμε για αποτυχία ;;;
KilliK Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 ειχα παθει πλακα απ τα γραφικα Άλλο target group έχει το BF1, άλλο το TF2. το ιδιο target group εχουν, τους online FPS παικτες 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Προφανώς και όχι, κάποιοι δεν γουστάρουν τα futuristic και κάποιοι τα προτιμούν από τα ψεύτικα όπλα του WW1.
Rubin074 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν δεν είχε ατονήσει το ενδιαφέρον του κόσμου για το battlefield.. Κάνεις που κάνεις quote, καν'το ολόκληρο... "Με το Titanfall 2 όμως τα πράγματα θα έπρεπε να ήταν διαφορετικά. Η σειρά πλέον έγινε “multiformat” κυκλοφορώντας σε Xbox One, PS4 και PC, το κοινό γνώριζε την ύπαρξη και το ποιόν της ενώ με τα χρόνια να έχουν περάσει –κι άλλο- το ενδιαφέρον του κόσμου για τα Battlefield και Call of Duty έχει ατονήσει –κι άλλο. Ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να ισχύει."
Agony Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 ΠΡεπει να ειμαι ο μονος ανθρωπος pou τον νoιαζει μονο το Single . 7
NT1G Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Κάνεις που κάνεις quote, καν'το ολόκληρο... "Με το Titanfall 2 όμως τα πράγματα θα έπρεπε να ήταν διαφορετικά. Η σειρά πλέον έγινε “multiformat” κυκλοφορώντας σε Xbox One, PS4 και PC, το κοινό γνώριζε την ύπαρξη και το ποιόν της ενώ με τα χρόνια να έχουν περάσει –κι άλλο- το ενδιαφέρον του κόσμου για τα Battlefield και Call of Duty έχει ατονήσει –κι άλλο. Ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να ισχύει." Όντως τώρα το είδα καλύτερα, δεν αλλάζει για εμένα κάτι, τα πράγματα θα έπρεπε να ήταν διαφορετικά Για ποιόν λόγο; Γιατί έτσι το έγραψε το άρθρο. Αν και λέει οτι έγινε multiformat, ok και επειδή έχει ατονήσει το ενδιαφέρον για bf και cod, αλλά γιατί να έχει ατονήσει το ενδιαφέρον; Ή γιατί θα έπρεπε να γίνει αυτό; Ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να ισχύει δεν έχουμε κάποια εξήγηση, φαντάζομαι οτι είναι τα ίδια και τα ίδια, φάνηκε στις πωλήσεις στο pc του cod, αλλά για το bf1 που άλλαξε σκηνικό και το πήγε σε ww1 ε δεν το λες και ίδιο. Και οι πωλήσεις δείξαν οτι δεν έγινε τελικά.
nikos5800 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 πολυ μου αρεσει να διαβαζω τα αρθρα του ocelote ,ειναι γεματη απο ανακριβειες ακου εκει <<φοβερά γραφικά, τι εκπληκτικό animation,>>, μηπως πεζαμε αλλο παιχνιδι κυριε ocelote? διαφωνω και σε αλλα θεματα του αρθρου αλλαα τελος παντων
billxl Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 ΠΡεπει να ειμαι ο μονος ανθρωπος pou τον νoιαζει μονο το Single . Όχι, είμαι κι εγώ. Πήρα COD IW και TF2 για το campaign μόνο! 2
tsofras Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Πάντως αν και δεν έχω παίξει το 2 , το ένα που το έχω στο xbox (και εκεί έχει αρκετό κόσμο) είναι το μόνο FPS που μπορώ για κάποιο λόγο να παίξω με το gamepad , το μόνο μου θέμα ήταν ότι δεν είχε single player. Όταν ξεμπερδέψω απο άλλα games θα το τιμήσω σίγουρα
Cr3sp0 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Όντως τρελό fail το release του παιχνιδιού. Πραγματικά μεσ' τη μέση και είναι όντως απορίας άξιον πώς αποφάσισαν να το βγάλουν ανάμεσα σε δύο τόσο μεγάλα releases. Κρίμα για το franchise, κρίμα και για τη Respawn (αν και λογικά συμφώνησαν κι αυτοί οπότε η ευθύνη βαραίνει κι αυτούς).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα