CrisCrisCris Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Θέλω να κάνω format το Site: laptop μου. Επειδή δεν έχω ξανακάνει σε laptop, αλλά μόνο σε σταθερό και έχω μπερδευτεί με όσα έχω βρει.Πως μπορώ να το κάνω; Να σημειώσω πως όταν αγοράστηκε πριν ενάμιση χρόνο είχε win 8.1 και έχει αναβαθμιστεί σε win 10 οπότε θέλουμε να του περάσουμε τα 10.
ss13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Αν θες καθαρή εγκατάσταση των Win 10 , είσαι εδώ http://www.howtogeek.com/224342/how-to-clean-install-windows-10/
CrisCrisCris Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστώ! Άλλη μια ερώτηση. Οι drivers που πρέπει να περάσω είναι σε αυτή τη Site: σελίδα . Πρέπει να τους βάλω όλους; Γιατί βλέπω ότι πολλοί έχουν την ίδια ονομασία και μερικοί ακόμα και ίδια release ημερομηνία .
WalkerSW Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δεν χρειάζεται φόρμάτ στα Windows 10. Ενα reset απο τις ρυθμισεις και εχεις ευκολα και χρηγορα καθαρα windows.
CrisCrisCris Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Σχετικά με τους drivers; Πρέπει να κατεβάσω όλα τα αρχεία;
CrisCrisCris Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Έχω πρόβλημα.Έκανα reset μέσα από τα windows και έκανε επαννεκίνηση και λέει επαναφορά αυτού του συστήματος έχοντας το logo της hp στο κέντρο και φορτώνει κανονικά αλλά έχει κολλήσει ώρες τώρα στο 42 %. Κάποια ιδέα/βοήθεια;
WalkerSW Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Έχω πρόβλημα.Έκανα reset μέσα από τα windows και έκανε επαννεκίνηση και λέει επαναφορά αυτού του συστήματος έχοντας το logo της hp στο κέντρο και φορτώνει κανονικά αλλά έχει κολλήσει ώρες τώρα στο 42 %. Κάποια ιδέα/βοήθεια; Ποση ώρα έχει κολλήσει?
CrisCrisCris Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Είχε κολλήσει 3 ώρες. Τώρα εντάξει έχει μπει κανονικά. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση. Απλά έψαxνα στο διαδίκτυο και έβλεπα διάφορους που έλεγαν για κολλήματα και είχα ψιλο αγχωθεί 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα