Προς το περιεχόμενο

DX Racer5 Gaming Chair @ 251,68 € @ Amazon.es ... τελική τιμή

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η συγκεκριμένη είναι έως 100 από ότι γράφει στην σελίδα τους. υπάρχει και σειρά που αντέχει παραπάνω κιλά για όποιον ενδιαφέρεται

• Like 1
Δημοσ.

Προσοχή στην επιλογή καρέκλας από την συγκεκριμένη εταιρεία!

Κάθε μοντέλο ταιριάζει για άτομα με συγκεκριμένο ύψος κ βαρος...

Αν πάρετε στην τύχη το πιο πιθανό είναι να λέτε ότι δεν είναι καλή καρέκλα...

Αν επιλέξετε σωστά θα την αγαπησετε..

Όλα αυτά από φίλο που την έχει!

Σκέφτομαι πολύ κ γω την αγορά μιας τέτοιας...

• Like 3
Δημοσ.

Δηλ. για κάποιον 1.80 και 80-85 κιλά κάνει ? Η αποστολή που αγγίζει τα 70Ε είναι μανίκι. Εδώ και καρό έχω σταμπάρει αυτή https://www.amazon.de/B%C3%BCrostuhl-Schreibtischstuhl-Chefsessel-Armlehnen-Stoffbezug/dp/B0056YNWVO/ αλλά δεν προχωράω σε αγορά λόγω των μεταφορικών. Λέτε στα black Fridays να δούμε καλύτερες τιμές ?

Δημοσ.

Και εγώ απο το Official site την αγόρασα με 10Ε μεταφορικά ήρθε σε 4 εργάσιμες.Όσον αφορα τον φίλο που είπε για κιλά με το πιο στιβαρό μοντέλο που είναι νομίζω μεχρι 130 κιλά δεν θα έχεις θέμα.Εγω σε τέτοια είχα κάτσει πρώτη φορά και είδα πόσο στιβαρή κατασκευή είναι κ αγόρασα.Είναι κτήνος η καρέκλα κ για όσους θέλουν να δώσουν τόσα λεφτά 250-350Ε(στο Ελλαδιστάν) δεν υπάρχει κάτι άλλο.Στο λεω γτ έψαξα τα πάντα πριν αγοράσω.Η dx είναι μονόδρομος γιατι είναι πολύ φτηνα τα μεταφορικά αλλιώς για 15κιλά καρέκλα θα πληρώσεις 100Ε

Δημοσ.

Τοσο η DX Racer οσο και η AKRacing και η Arozzi εχουν πολυ φτηνα μεταφορικα απο τα σαιτ των εταιρειων.

Απο εκει και περα οι καρεκλες ολες εχουν 4 κομματια που εχουν να κανουν με βαρος, το καθισμα με την πλατη, την βαση, τον μηχανισμος (gaslift) και τις ροδες.

Σχεδον ολες οι καρεκλες ερχονται με μηχανισμο που αντεχει να σηκωσει απο 125 κιλα και ανω (με λιγα λογια αν το καθισμα με την πλατη και τα χερια ειναι 15 κιλα πχ αντεχουν 110 κιλα ατομο) , το προβλημα ειναι με την βαση και τις ροδες (καποιες ειναι πλαστικες με πλαστικες ροδες) και μετα με το καθισμα και την πλατη (καποιες εχουν μεταλικο σκελετο απο μεσα, καποιες οχι).

Απο εκει και περα η συγκεκριμενη ειναι μετρια για ατομα που ζυγιζουν γυρω στα 100 κιλα, υπαρχουν καλυτερες επιλογες για πιο "σιγουρα" αποτελεσματα και αντοχη στον χρονο.

• Moderators
Δημοσ.

Akracing kai arozzi δεν εχουν κατι ιδιαιτερο να δειξουν

απο την αλλη αν καποιος ψαχνει σε αυτο το στυλ κοιταει dxracer (σε αυτους παιζει ομως αρκετη ασυνεπεια στις ραφες κυριως ασυμερτριες ) , και μετα υπαρχει και η maxnomic

Eγω προσωπικα γλυκοκοιταζω την maxnomic office-comfort

Δημοσ.

https://chairs4gaming.com/pages/best-dxracer

Εδώ μπορείς να βρεις ποιο μοντελο ταιριάζει με το υψος-βαρος σου.

Από το επίσημο site της dxracer Europe τα μεταφορικά είναι 9.99 οποία καρέκλα κ να πάρεις.

Φιλε μου ενδιαφερον αυτο με το official site. Επισης καποιες εχουν δωρεαν μεταφορικα!

Στο ελλαδισταν γιατι αραγε εχουν 350 ευρω?? (η φθηνοτερη!)

Εχει παραγγειλει καποιος απο την σελιδα τους? Μηπως παιζει φορος στο τελωνειο λογω ογκου και βαρους?

Δημοσ.

Φιλε μου ενδιαφερον αυτο με το official site. Επισης καποιες εχουν δωρεαν μεταφορικα!

Στο ελλαδισταν γιατι αραγε εχουν 350 ευρω?? (η φθηνοτερη!)

Εχει παραγγειλει καποιος απο την σελιδα τους? Μηπως παιζει φορος στο τελωνειο λογω ογκου και βαρους?

Επειδη ειμαι γκαντεμης μια φορα μου ειχαν βαλει τελωνειο γιατι η καρεκλα ειχε ερθει Οδικως και ειχε περασει πρωτα απο Τουρκια (οποτε και καλα πηρε νουμερο τουρκιας η κατι τετοιο), αλλα ολες τις αλλες φορες δεν ειχα θεμα.

Akracing kai arozzi δεν εχουν κατι ιδιαιτερο να δειξουν

απο την αλλη αν καποιος ψαχνει σε αυτο το στυλ κοιταει dxracer (σε αυτους παιζει ομως αρκετη ασυνεπεια στις ραφες κυριως ασυμερτριες ) , και μετα υπαρχει και η maxnomic

Eγω προσωπικα γλυκοκοιταζω την maxnomic office-comfort

Δεν εχουν να δειξουν κατι AKRacing και Arozzi (επι της ευκαιριας αρχιζουν παραγωγη καρεκλων με αληθινο δερμα) αλλα εχει η Maxnomic ?

• Moderators
Δημοσ.

Επειδη ειμαι γκαντεμης μια φορα μου ειχαν βαλει τελωνειο γιατι η καρεκλα ειχε ερθει Οδικως και ειχε περασει πρωτα απο Τουρκια (οποτε και καλα πηρε νουμερο τουρκιας η κατι τετοιο), αλλα ολες τις αλλες φορες δεν ειχα θεμα.

Δεν εχουν να δειξουν κατι AKRacing και Arozzi (επι της ευκαιριας αρχιζουν παραγωγη καρεκλων με αληθινο δερμα) αλλα εχει η Maxnomic ?

Επειδή σε ταξίδι εξωτερικό της δοκίμασα ούτε ο μηχανισμός με ενθουσίασε (απαράδεκτο σε καρέκλα 1 μήνα να τρίζουν τα πάντα και στις 2 εταιρίες) και γενικά η κατασκευή τους σε διάφορα μοντέλα που είδαμε δεν μου άφησε θετικές εντυπώσεις

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή σε ταξίδι εξωτερικό της δοκίμασα ούτε ο μηχανισμός με ενθουσίασε (απαράδεκτο σε καρέκλα 1 μήνα να τρίζουν τα πάντα και στις 2 εταιρίες) και γενικά η κατασκευή τους σε διάφορα μοντέλα που είδαμε δεν μου άφησε θετικές εντυπώσεις

Ισως (αν και εχω δουλευω 2 AKRacing στο γραφειο πανω απο μηνα που δεν τριζουν) αλλα τα ιδια και χειροτερα ειναι και οι Maxnomic. Ιδιοι μηχανισμοι και αρκετα χειροτερη εμφανιση.

• Moderators
Δημοσ.

Ισως (αν και εχω δουλευω 2 AKRacing στο γραφειο πανω απο μηνα που δεν τριζουν) αλλα τα ιδια και χειροτερα ειναι και οι Maxnomic. Ιδιοι μηχανισμοι και αρκετα χειροτερη εμφανιση.

Οι maxonomic είναι η μόνες που δεν έχω δει από κοντά γνώμη εκφέρω μόνο από review στα χαρτιά τουλάχιστον φαίνονται καλύτερες
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια εχει βρει κανενας καποια καλη προσφορα απο ελλαδα η εξωτερικο για καποια καλη gaming καρεκλα;?

Δημοσ.

παιδια εχει βρει κανενας καποια καλη προσφορα απο ελλαδα η εξωτερικο για καποια καλη gaming καρεκλα;?

τα 259 είναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...