dimyok Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Σιγουρα οχι εγω μακαρι δηλαδη να ειχα απο δερμα δεν θα την εβλεπα σκισμενη τωρα
Salvation81 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Οχι μονο αυτο . Η δερματινη σε ολες αυτες τις μλκιες bucket - gaming-καγκουραςseats κανει αυλακιες και σπαει - σκιζεται στον ενα χρονο max Δλδ εσυ αυτο το σχολιο πως το κοβεις οταν ειναι 4ο στην σειρα ? Δεν ειναι σαν να λεει πως ειναι απο Δερματινη ?
p_under Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 αν δεν κάνω λάθος τόσο έχει περίπου και σε άλλα μαγαζιά που είδα στο ideallo η Racer 5. αυτή δεν ειναι?
Salvation81 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 αν δεν κάνω λάθος τόσο έχει περίπου και σε άλλα μαγαζιά που είδα στο ideallo η Racer 5. αυτή δεν ειναι? Ναι η Racer 5 που αν θυμαμαι καλα εχει σταματησει και να βγαινει ?
dimyok Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Τελικα δεν ειναι δερμάτινη ε ? Chair Cover Material :PU synthetic fabric το λες και nylon . Τσου ουτε υφασματινη ειναι
Salvation81 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Τελικα δεν ειναι δερμάτινη ε ? Chair Cover Material :PU synthetic fabric το λες και nylon . Τσου ουτε υφασματινη ειναι PU synthetic ειναι δερματινη, μπορει να εχει σε καποια σημεια καθαρα για θεμα εμφανισης (δεν μπορω να δω καποιο απο αυτα στις φωτος οποτε μπορει να ειναι και λαθος η περιγραφη) αλλα ως επι το πλειστον η καρεκλα ειναι υφασματινη (fabric) και φαινεται απο τις φωτος.
Agathoklis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Ψιλοασχετο πήρα την προηγούμενη εβδομάδα μια καρεκλαρα από το μικρό 126€, δέρμα. Η προηγούμενη δέρμα που είχα πάρει κράτησε 10 χρόνια. Και από άνεση δεν το συζητάω. Αν θέλετε καρέκλα πηγαιντε σε μαγαζί να μπορείτε να την δοκιμάσετε πρώτα, δεν κάνουν όλες για ολιυς
Salvation81 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Ψιλοασχετο πήρα την προηγούμενη εβδομάδα μια καρεκλαρα από το μικρό 126€, δέρμα. Η προηγούμενη δέρμα που είχα πάρει κράτησε 10 χρόνια. Και από άνεση δεν το συζητάω. Αν θέλετε καρέκλα πηγαιντε σε μαγαζί να μπορείτε να την δοκιμάσετε πρώτα, δεν κάνουν όλες για ολιυς 126ε δερμα ? Υπαρχει καποιο λινκ η καποια αναφορα στο μοντελο ? Ακουγεται σχετικα απιθανο γιαυτο ρωταω. ( μεχρι σημερα εστω δεν εχω δει καρεκλα απο πραγματικο και ποιοτικο δερμα με κατω απο 350ε). 1
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Εαν θέλετε αξιοπρεπή φθηνή καρέκλα αγοράστε απο τον Jago .. Τον βρίσκεις στο amazon.de Αλλά και Uk αν θυμάμαι καλά. Εχω απο αυτον 4 χρόνια κοντά και ο μηχανισμός ειναι τέλειος.. Η Δερματίνη δεν επαθε κάτι πέραν απο κάτι νυχιές απο τα γατιά μου..
Aias Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 http://www.sparcoclub.gr/products.php?p=462&l=1 230 ευρω sparco seat.Δεν την εχω δει απο κοντα αλλα πιστευω οτι θα ειναι φοβερη
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 http://www.sparcoclub.gr/products.php?p=462&l=1 230 ευρω sparco seat.Δεν την εχω δει απο κοντα αλλα πιστευω οτι θα ειναι φοβερη Το sparco δεν με βολέψε μέτρια υποστήριξη στη πλάτη μηχανισμός που βρίσκεις σε καρέκλες γραφείου των 30 ευρώ, την μοστρα και το όνομα πουλάνε, από την άλλη ο μηχανισμός των dxracer είναι τελείως διαφορετικό πολύ στιβαρος πολλές ρυθμίσεις Βεβαια τα dxracer και γενικά όλη η κατηγορία gaming chair για την Ελλάδα είναι δύσκολο να της επιλέξει κάποιος γιατί δεν υπάρχουν καταστήματα να της δοκιμάσει κάποιος Και από τα περισσότερα review δεν βγάζεις άκρη (με εξαίρεση μερικά που τα κάνουν χρήστες που πλήρωσαν για να της αγοράσουν και δεν της έστειλαν για δείγματα) Αλλα ακόμα και έτσι καθένας έχει διαφορετικο σώμα και άλλες συνήθειες στο πως κάθεται
Vasilis 07 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Το σκέφτομαι καιρό να κάνω κίνηση και να πάρω μια τέτοια αλλά δεν ξέρω αν θα είναι άνετη σε πολύωρη χρήση.
Aias Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 η καρεκλα της κουζινας εχει την τιμητικη της.Ουτε κουναει ουτε τιποτα βεβαια δεν περιμενεις ανεση αλλα βαζεις ενα μαξιλαρακι απο κατω και ξεγχιεσαι.
Nalfein33 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Για όσους είπανε οτι θα σπάσει στον πρώτο μήνα έχω DXracer καρέκλα 1 χρονο 5 μήνες άψογη καθημερινή χρήση 10 ώρες+ και είναι ακριβως όπως την παρέλαβα σαν καινούρια. PS έχω διαφορετικό μοντέλο απο αυτο που δείχνει αλλα υποθέτω ότι είναι ποιότητα σαν το δικό μου 1
KINGLUCAS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Για όσους είπανε οτι θα σπάσει στον πρώτο μήνα έχω DXracer καρέκλα 1 χρονο 5 μήνες άψογη καθημερινή χρήση 10 ώρες+ και είναι ακριβως όπως την παρέλαβα σαν καινούρια. PS έχω διαφορετικό μοντέλο απο αυτο που δείχνει αλλα υποθέτω ότι είναι ποιότητα σαν το δικό μου νομίζω πάει ανάλογα τα κιλά σου δηλαδή αυτές οι καρέκλες είναι για normal άνθρωπος έως 70-80 κιλάκια εγώ που είμαι 110 kg θα σπάσει στην πρώτη μέρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα