Προς το περιεχόμενο

DX Racer5 Gaming Chair @ 251,68 € @ Amazon.es ... τελική τιμή

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι μονο αυτο . Η δερματινη σε ολες αυτες τις μλκιες bucket - gaming-καγκουραςseats κανει αυλακιες και σπαει - σκιζεται στον ενα χρονο max

• Like 1
Δημοσ.

250 ευρω για μια πλαστική καρεκλα? ειδικα τα μπρατσα (θα σπασουν στον πρωτο μηνα...).

Τι εννοεις πλαστικη καρεκλα?Εχεις γενικα ιδεα ποσο κοστιζει ο εν λογω μηχανισμος των καρεκλων αυτων?

Μονο η βαση ειναι πλαστικη αλλα και παλι αναμενομενο αφου οι αντιστοιχες καρεκλες με μεταλλικες βασεις κοστιζουν αναλογα.

Επισης οποιος θελει καλυτερη ποιοτητα πρεπει να δωσει τα 2πλασια χρηματα http://www.plaisio.gr/epipla-grafeiou/karekles/karekla-chair/@Work-Karekla-Grafeiou-Ergohuman-Plus.htm

Οχι μονο αυτο . Η δερματινη σε ολες αυτες τις μλκιες bucket - gaming-καγκουραςseats κανει αυλακιες και σπαει - σκιζεται στον ενα χρονο max

Εχω αναλογη καρεκλα 1.5χρονο και δεν μου εχει σπασει ή σκιστει οπως γραφεις :) Τα περι 1χρονου max δεν ξερω απο που προκυπτουν.

Βεβαια καποια απο τα παραπανω σχολια δεν μου προκαλουν εντυπωση αφου γενικα στην Ελλαδα υπαρχει κακη αντιληψη στο ποσα χρηματα αξιζει να δωσει καποιος για καρεκλα(γενικα μιλώντας).

Δημοσ.

Πάντως παιδιά και στην δουλειά μου όλες οι καρέκλες αντίστοιχα τέτοια πλαστικά μπράτσα έχουν και τους κάνουμε τρελή κακομεταχείριση και δεν έχουν πάθει κάτι. 

Τώρα από κει και πέρα για την συγκεκριμένη καρέκλα δεν έχω ιδέα να συνεισφέρω :)

Αλλά στην τελική είναι φάση καρέκλας που εάν γουστάρεις την χτυπάς χωρίς πολύ σκέψη.

• Moderators
Δημοσ.

Οχι σε ολες, αλλα σε μια που ειχα παρει απο αμαζον κοντα στα 180ευρω, χαλασε πραγματι στον χρονο, ενω αλλη απο ελληνικο μαγαζι ειχε κρατησει 4-5 χρονια. Ειναι σε τι ποιοτητα θα πεσεις.

Δημοσ.

Καταρχην ειναι Υφασμα οχι Δερμα.....

Απο εκει και περα τα μπρατσα ειναι ρυθμιζομενα σε υψος και αρκετα συμπαγης, δεν σπανε.

Εχουν και καλη υποστηριξη, μπορει οχι ισαξια με κατι εργονομικες καρεκλες των 400-500ε αλλα σιγουρα καλυτερη απο γενικες καρεκλες των 100-150ε.

Δημοσ.

Δερματίνη γραφει (ασχετα που λειπει ο τονος) και εννοει και ο παραπανω.

Υφασματινη ειναι, δεν ειναι με Δερματινη (ο φιλος ειχε γραψει Δερμα στην αρχη και το αλλαξε μετα)....

Αν δεις τις φωτος ειναι ξεκαθαρο.....Και κατεμε το υφασμα ειναι καλυτερο γιατι δεν χαλαει τοσο ευκολα οσο η δερματινη.

• Moderators
Δημοσ.

Εσυ έγραψες οτι ειναι δερματινη (Καταρχην ειναι Δερματινη οχι Δερμα.....), τωρα το αλλαξες και γραφεις υφασμα...

Δημοσ.

Εσυ έγραψες οτι ειναι δερματινη (Καταρχην ειναι Δερματινη οχι Δερμα.....), τωρα το αλλαξες και γραφεις υφασμα...

Δεν ειχα δει τις φωτος, ο φιλος εγραψε Δερμα και διορθωσα λεγοντας Δερματινη γιατι με Δερμα δεν βρισκεις τετοια καρεκλα κατω απο 400-450ε.

Τωρα που ειδα το προιον ειναι ξεκαθαρο πως ειναι Υφασματινη.

Ελπιζω να σε καλυψα.

Δημοσ.

arozzi enzo gaming chair black ηταν η δικη μου > Βλεπω υπαρχει και στα γνωστα στα 200+ lol . Απλα μακρια απο "PU δέρμα" Η συγκεκριμενη φαινεται σιγουρα καλυτερη τουλαχιστων πχ απο τα σκουπιδια που πουλαει το πλαισιο

και το eshop

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ειχα δει τις φωτος, ο φιλος εγραψε Δερμα και διορθωσα λεγοντας Δερματινη γιατι με Δερμα δεν βρισκεις τετοια καρεκλα κατω απο 400-450ε.

Τωρα που ειδα το προιον ειναι ξεκαθαρο πως ειναι Υφασματινη.

Ελπιζω να σε καλυψα.

Ξαναρωταω, που και ποιος εχει γραψει οτι ειναι δερμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...