normal40 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Πάντως τα δικά μου ούτε 35000 δεν βγάζουν,χοχο! Σε τι αυτοκίνητο; άλογα;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Fiat Bravo με 150. Όμως κάνω κάτι καταβάσεις μόνος μου στα βουνά, γι'αυτό και δεν παραπονιέμαι.
visualizer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Fiat Bravo με 150. Όμως κάνω κάτι καταβάσεις μόνος μου στα βουνά, γι'αυτό και δεν παραπονιέμαι. Τiς ταχυτητες τις χρησιμοποιεις καθολου για να διατηρησεις οσο γινεται σταθερη ταχυτητα και να μη εισαι συνεχεια στα φρενα; Y.Γ εκτος αν εννοεις καγκουριες ..που τοτε παω πασο.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Τiς ταχυτητες τις χρησιμοποιεις καθολου για να διατηρησεις οσο γινεται σταθερη ταχυτητα και να μη εισαι συνεχεια στα φρενα; Y.Γ εκτος αν εννοεις καγκουριες ..που τοτε παω πασο. Εννοείται, αλλά αυτά τα αυτοκίνητα δεν κόβουν και τόσο αν έχεις ταχύτητα (κρατάνε λίγο πιο ανοιχτή την πεταλούδα). Δηλαδή τι 2α με 4500 τι 3η με 3500 να έχω, δεν έχει τόση διαφορά το πόσο με φρενάρει. Εξ' άλλου δεν τα χρησιμοποιώ πάρα πολύ, αλλιώς θα "ανάβανε" και θα μυρίζανε. Απλά έντονα και για λίγο, πριν τις στροφές. Δεν μπορείς να περιμένεις και θαύματα για τέτοια χρήση με τα εργοστασιακά φρένα ούτως ή άλλως. Αλλά anyway, ξεφύγαμε.
normal40 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Fiat Bravo με 150. Όμως κάνω κάτι καταβάσεις μόνος μου στα βουνά, γι'αυτό και δεν παραπονιέμαι. Γαματο αυτοκίνητο φοβερό, μια χαρά σε βγάζουν τότε τα τακακια. Τι μάρκα του βάζεις;
discoboyminimal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 ο TS που ειναι να μας πει τι εκανε / τι αποφαση πηρε. τζαμπα γραφουμε μου φαινεται
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Γαματο αυτοκίνητο φοβερό, μια χαρά σε βγάζουν τότε τα τακακια. Τι μάρκα του βάζεις; Fiat original Είχα βάλει κάτι άλλα μια φορά και μετά από μερικά καλά φρεναρίσματα σφυρίζανε... Και προς το τέλος της -σύντομης- ζωής τους είχαν καρασκληρύνει, δεν έπιαναν καλά, κάναν περίεργους θορύβους σε χαμηλές ταχύτητες (το άκουγες με ανοιχτό παράθυρο), οπότε από τότε μόνο fiat. Δίσκους ωστόσο δεν έβαλα Fiat γιατί κόστιζαν μια περιουσία. 1
phanispal Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Στις 9/11/2016 στις 9:04 ΜΜ, aristos12 είπε μού εχουν προτείνει comline - swag - ashika Στις 14/11/2016 στις 12:33 ΠΜ, LouCi4er είπε Εγω δουλευω σε μαγαζι με ανταλακτικα αυτοκινητων.Θα σου πω λοιπον οτι και οι 3 μαρκες που σου προτειναν,ειναι για τα μπαζα Ξεθάβω γιατί ο φρενάς μου πρότεινε δίσκους Comline και τακάκια Raicam. Λένε τίποτα ή πάω για κάτι άλλο; Απλή χρήση και περίπου 5.000 χιλιόμετρα το χρόνο.
LouCi4er Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Για ποιο αυτοκίνητο πρόκειται?Μην πας σε τίποτα άλλο πάντως εκτός από brembo-ferodo.Αν μπορείς τακάκια βάλε σε brembo γιατί ήταν μερικες παρτίδες που είχαν σκληρή πάστα και σφύριζαν ελάχιστα,τα brembo είναι τελείως ήσυχα.
phanispal Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Auris πρώτη γενιά. Αν είσαι ακόμα μέσα στα πράγματα, πόσο να υπολογίζω περίπου για σετ τετράδα με Brembo/Ferodo συν τοποθέτηση;
meletis_m Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, phanispal είπε Auris πρώτη γενιά. Αν είσαι ακόμα μέσα στα πράγματα, πόσο να υπολογίζω περίπου για σετ τετράδα με Brembo/Ferodo συν τοποθέτηση; Δες και τα σωληνάκια φρένων οπωσδήποτε . Εγώ σε Corsa C σε φρένα δισκοπλακες έβαλα Remsa και τακάκια φρένων εμπρός μου Pagid + επισκευή της δαγκάνας . Μου πήρε 180€ όλα . Οπωσδήποτε να μπει φρενομετρο . Να δείτε μουαγιε (μέτρηση) Επεξ/σία 4 Μαρτίου από meletis_m
phanispal Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Μόλις τώρα, meletis_m είπε Δες και τα σωληνάκια φρένων οπωσδήποτε. Αυτό το λες από ποια άποψη; 1 λεπτό πριν, meletis_m είπε Εγώ σε Corsa C σε φρένα δισκοπλακες έβαλα Remsa και τακάκια φρένων εμπρός μου Pagid + επισκευή της δαγκάνας . Μου πήρε 180€ όλα . Μόνο μπροστά ή και πίσω;
liakinen Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου ATE ή Textar σε όλα τα αυτοκίνητα εδώ και πολλά χρόνια, είτε κάνουν 1000 χλμ τον χρόνο είτε 15000 χλμ. Απλά άψογα. Επίσης υγρά φρένων ATE σε κάθε αλλαγή στα τακάκια και εξαέρωση φυσικά. 1
meletis_m Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 19 λεπτά πριν, phanispal είπε Αυτό το λες από ποια άποψη; Μόνο μπροστά ή και πίσω; Μόνο εμπρός και πισω έκανα συντήρηση στα ταμπούρα . Σιαγόνες . Τα σωληνάκια φρένων καθαρά απο ηλικία. Εμένα είπε δε θέλουν αλλαγή . Γιατί και εμένα είναι του 2004 μοντελο
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 2 ώρες πριν, phanispal είπε Ξεθάβω γιατί ο φρενάς μου πρότεινε δίσκους Comline και τακάκια Raicam. Λένε τίποτα ή πάω για κάτι άλλο; Απλή χρήση και περίπου 5.000 χιλιόμετρα το χρόνο. Πρώτη φορά τα ακούω.Τα εμπιστευεσαι;Ασε τι λέει ο φρενάς,να πουλήσει θέλει.Απο τα επώνυμα πόσο πιο φτηνά είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα