Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Fiat Bravo με 150.

Όμως κάνω κάτι καταβάσεις μόνος μου στα βουνά, γι'αυτό και δεν παραπονιέμαι. :)

Δημοσ.

Fiat Bravo με 150.

Τiς ταχυτητες τις χρησιμοποιεις καθολου για να διατηρησεις οσο γινεται σταθερη ταχυτητα και να μη εισαι συνεχεια στα φρενα; 

Y.Γ

εκτος αν εννοεις καγκουριες ..που τοτε παω πασο.

• Moderators
Δημοσ.

Τiς ταχυτητες τις χρησιμοποιεις καθολου για να διατηρησεις οσο γινεται σταθερη ταχυτητα και να μη εισαι συνεχεια στα φρενα; 

Y.Γ

εκτος αν εννοεις καγκουριες ..που τοτε παω πασο.

Εννοείται, αλλά αυτά τα αυτοκίνητα δεν κόβουν και τόσο αν έχεις ταχύτητα (κρατάνε λίγο πιο ανοιχτή την πεταλούδα).

Δηλαδή τι 2α με 4500 τι 3η με 3500 να έχω, δεν έχει τόση διαφορά το πόσο με φρενάρει. Εξ' άλλου δεν τα χρησιμοποιώ πάρα πολύ, αλλιώς θα "ανάβανε" και θα μυρίζανε. Απλά έντονα και για λίγο, πριν τις στροφές.

Δεν μπορείς να περιμένεις και θαύματα για τέτοια χρήση με τα εργοστασιακά φρένα ούτως ή άλλως. :-)

Αλλά anyway, ξεφύγαμε.

Δημοσ.

Fiat Bravo με 150.

Γαματο αυτοκίνητο φοβερό, μια χαρά σε βγάζουν τότε τα τακακια. Τι μάρκα του βάζεις;

• Moderators
Δημοσ.

Γαματο αυτοκίνητο φοβερό, μια χαρά σε βγάζουν τότε τα τακακια. Τι μάρκα του βάζεις;

Fiat original :)

Είχα βάλει κάτι άλλα μια φορά και μετά από μερικά καλά φρεναρίσματα σφυρίζανε...

Και προς το τέλος της -σύντομης- ζωής τους είχαν καρασκληρύνει, δεν έπιαναν καλά, κάναν περίεργους θορύβους σε χαμηλές ταχύτητες (το άκουγες με ανοιχτό παράθυρο), οπότε από τότε μόνο fiat.

Δίσκους ωστόσο δεν έβαλα Fiat γιατί κόστιζαν μια περιουσία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...